dupdupmyheart

Sunday, May 31, 2009

BELUM MATI.

sebab aku masih hidup.

Friday, May 29, 2009

BERBALOI-BALOI.

"kenapa ko nda pakai high heel weh?"


"aku takut heel tu patah karang sebab tanggung keberatan aku.lalalala"




kesimpulan:
kutuk diri sendiri lagi berbaloi sebelum org lain kutuk.
berbaloi-baloi~

Thursday, May 28, 2009

MU KALAH.

apa aku kisah?
aku penyokong team sabah.




haha.

MEE.

"makan apa?"


"mi hun"


"napa nda makan mee goreng?"


"ndamo.nanti makan mee gemuk bikin gemuk."


"habistu mee kurus bikin kurus?"


"lalalalalaa"

Wednesday, May 27, 2009

BERSYUKUR.

selepas penat dibahan dan mendengar nama2 gabungan beliau dengan tut~ a.k.a orang-tua-gatal.
budak-mangkuk-skandal-bos bengang.
sebab~
keputusan akhir nama beliau adalah:
budakmangkukskandalbos + tut~ a.k.a orang-tua-gatal = BURIT ALI.
hahahahaa!
lalu sila scroll ke bawah untuk menyibuk..




"aku tahu ko jeles aku ngan tut~ a.k.a orang-tua-gatal tu kan??
ko dengki kan tut~ a.k.a orang-tua-gatal x tengok ko sebab ko GEMOK kan?
ko bukan selera tut~ a.k.a orang-tua-gatal...hahahahaha"



kemudian dibalas,



"YA ALLAH YA TUHANKU, AKU BESYUKUR PADAMU KERANA MENJADIKAN AKU GEMUK DAN TIDAK DIPANDANG tut~ a.k.a orang-tua-gatal..AMIN.
KAKAKAKAKAKAKAKAKAKAA"



fuh.
nasib baik.
haha!


..............................


ada orang jeles aku balik awal hari ini.
wah~
best gilak tidur tengari2 dirumah.
haha

sekian.

Tuesday, May 26, 2009

DASAR PEMALU.

sakit tengkuk kepala.
sebab penat tunduk.




ah!kan aku pemalu orangnya.




sekian.





kamu2,
nda payahlah cakap comel terang2.
saya juga punya perasaan yang malu2.
sekian lagi.




haha!
macam gampang kan?

TERIMA KASIH KEPADA TUKANG FLAG.JASA ANDA AMAT SANGAT2 SAYA HARGAI.

betul.
sumpah.
saya sayang anda.


sudah tahu saya ini pemalas, anda membebankan saya untuk menguruskan hal2 mengelak pemflaggan blog lagi.
bagus punya perangai.
saya suka.
sangat.
betul sumpah.


oklah.
sekian kawan2.
doakan saya rajin untuk mengelakkan blog ini mati.



sekali lagi saya ingin mengucapkan terima kasih banyak2 kepada tukang flag atas kesaikoan-kejelesan-ketidakpuasanhatian anda.
hanya tuhan saja yang dapat membalasnya.
dan semoga rohmu dicucuri rahmat.
amin.



oh lupa.
saya sudah biasa dibuat macam ini.
diboikot segala2.
jangan risau tukang flag.
saya kuat dan anda lemah sebab cuma berani flag.

sekian la lagi.



kesimpulan penceritaan:
aku kena flag.
mrblind~
tolonglahh bakal anak menantu mu ini.
lu kan suda penah mengalami peristiwa di flag org.
tolong~

Monday, May 25, 2009

PRINSIP HIDUP.

ialah.
hidup untuk makan.



joging itu penat
makan itu nikmat.




oleh itu,
sambil joging sambil makan.





sekian.

Sunday, May 24, 2009

IYA BETUL.SUMPAH.

kemarin saya joging.
satu tasik shah alam saya putar2 sebanyak 1 kali.
teda shotcut2.
sumpah.



dan keputusannya saya kurus.





kurus muka.
sekian.

Saturday, May 23, 2009

AKU PANDAI BUAT MEJIK.

orangsot : ajar aku buat " - " tapi kasi bentuk biut.

comel : hoh??


si comel ketawa sampai mati.
rupanya ada juga org bangang macam ni.
dan orang itu gila bangga sampai mampus sebab pandai sudah buat biut2.



hahhahaa!


biut itu bengkok2.

(---) ->>>> (~~~)

MEJIK KAN??
fuh!hebat oh me.


haha

RUMAH KU SYURGA KU.

budak2: rumah ko dimana?


comel : syurga.

Friday, May 22, 2009

HATIKU HANCUR MENGENANG DIKAU.

sebelum.

"kak rasa kepala org.."

"panas!meh la p klinik!"

"ndamau!mau p pizza.."



selepas.

"kak rasa kepala org!"

"aik?dah hilang?"

"hee.."

"ceh!demam pizza jak!"


........................................

kesimpulan:
usaha aku nda makan selama 4hari sepertinya sia2 sahaja sebab aku melantak pizza malam tadi macam untuk 4 minggu.
sekian.


dik an,
tujuan kakak msg tadi sekadar memberi tahu yg kakak kenyang makan depan rumah anda sahaja.
sekian lagi.

Thursday, May 21, 2009

JUJUR.

situasi 1.

haachu2! darab 200 kali.
dalam bilik taklimat.


budak hot sindir : h1N1

comel menyampuk : iya..aku saspek ada babi dalam ni bagi sebar selesema babi sama manusia.


terdiam.
ada yang tumpang ketawa.


............................................



situasi 2 :


encik : hah~ada apa2 soalan?awak yang hujung sana tu saya nampak asik pegang hidung je dari tadi.


comel : selesema babi encik.


budak2 : gila jujur..



sekian.

............................................


kesimpulan-rilek2 suda.

Wednesday, May 20, 2009

BOIKOT.

blogspot ni semacam mahu boikot aku jak.



3-4 entry aku dia nda updet di link.
baiklah kalau begitu.
saya redha.
biarlah saya mengundur diri.
macam tidak biasa diboikot orang2 kan?




babai.

FREE BANGANG.

4 petang masa kerajaan.



cik : ok..kita sambung esok..kalau boleh datang awal sikit lepas sarapan ok?

budak2 : ok..vivi esok datang awal!!!

comel : bangang.

budak2 : weh2...bagi vivi keluar dulu weh..kita mana boleh kuar kalau dia x kuar.

comel : bongol.haha




kesimpulan : aku ingat budak2 tu nda perasan aku paling lambat datang tapi paling awal keluar.
cis.



"aku marah ni sama blogspot. 3 entry aku suda dia tidak kasi updet. wat de bongol2!"

SAKIT KAKI.

oh mungkin keberatan menanggung terlebih bebanan.
dem!

GERAK KHAS.

aku baru gerak pegi kerja.




kihkihkih.

KOMEN SECARA PUKAL.

aku bangun secara auto kali ni.
dem!
baru pukul 3.
ingatkan pukul 6.
ergh~


oh~aku tertidur awal.
mungkin sebab penat.
ya penat.
minggu ni lokasi pekerjaan dekat dengan rumah aku.
jalan kaki dalam 10-15 minit sampai.
semangat mengular balik rumah sangat tinggi
sanggup turun naik bukit balik rumah.
bukan sebab mahu kurus jalan kaki naik turun bukit.
tapi ketiadaan geng bas sekolah untuk minggu ini.
aku tidak sanggup mati keboringan dalam ofis.
kompiush?
abaikan.
point penting perenggan ini adalah penat mengular turun naik bukit balik ruma.


sambung,


aku terus bangunkan pasangan tidur aku yang ikut tidur disebelah aku.
kadang2 berada hujung kaki aku.
kadang2 atas kepala aku.
kadang2 tepi aku.
yang penting kami setilam.
kadang2 itu disebabkan kitaran tidur aku yang sangat ganas.
lokasi penggambaran kuch2 ho ta he (begitu meh eja?..hee) pun aku boleh round da world ketika tidur.
apatah lagi tilam buruk sejengkal ni.
sampaikan kadang2 pasangan tidur aku terdampar merata tempat sebab tertendang.
sori syg~
promise wont hurt u lagi~
kompiush?
abaikan.
yang penting pasangan tidur aku adalah leptop kesayangan aku yang hodoh ini.



antara isi dengan tajuk entri.
merujuk kepada pekara mula2 iaitu aku terbangun awal pagi buta ini
seterusnya terus online..
aku ambik kesempatan yang ada untuk membuat rondaan dan komenan kepada blog2 yang sempat dan depan mata tanpa sebarang diskriminasi dan prejudis.
kompiush?
abaikan.
yang penting ada manusia2 yang akan dapat KOMEN SECARA PUKAL dari aku lagi.
aku suda cakap.
aku mesti sampai blog kamu punya.
sekian.

Tuesday, May 19, 2009

HIDUP MESTI FLEKSIBEL.

"ko napa lambat?"


"aku melayu..janji mesti melayu"


.......................................



"gila awal ko balik"


"hidup mesti punctual weh~"



......................................

sekian

Monday, May 18, 2009

F-BINTANG-BINTANG-K!

ucapan khas di atas ditujukan kepada sesetengah orang yang berjaya memanipulasikan pikiran orang lain untuk memburukkan aku n buat2 cerita pasal aku.


jangan ingat aku diam aku lemah.





biar lah aku maki secara sopan kali ni.



F-STAR-STAR-K U!!




sekian.



Pra/Sangka: oh kamu tidak tahu kamu siapa.
sebab benda ini aku pendam dan kumpul.
aku pendam sebab aku pendendam kadang2.
kata orang2 tua pendendam suka makan hati.
pendendam yang makan hati cepat kurus.




ok.

ini salah satu cara untuk kurus.
bai!

JANGAN BIKIN PANAS SAMA SAYA.

pagi2 suda bikin mud sicomel hilang.



gara2..



masuk hari ini..
cukup 4 helai baju kurung aku sudah tabalkan tidak muat sama aku.


bencila-bencila-bencila

KOPI CAMPUR TEH

bukan "koteh" ya kawan2.



ada paham?

Sunday, May 17, 2009

BILA AKU MARAH AKU SUKA BUAT KERJA BODOH.

antaranya.





buat bodoh.






lalalalala

DIET

dalam 2 minggu ni event yang aku betul2 mahu pergi
semua aku terpaksa kensel kan pemergian aku
semua aku nda pergi.
huh!~




sori kawan2 yang aku suda buat perjanjian
tapi last2 aku nda dapat pegi.
harus paham.
aku berada dalam ZAMAN DIET DUIT.
kalau berpoya2 pun ndabest kalau nda cukup bajet.
lain lah kalau kamu sapot aku.
hee





duduk rumah menternak lemak la nampaknya aku.
layan wonderpets.
kesian gila ikan tu tadi.
teperangkap.
lepas tu geng wandepet temasuk dalam mulut ikan paus.
iya kesian ni.
lepas tu iklan.

sekian.





bukanPra/Sangka:DIET DUIT BUKAN BERMAKSUD DIET MAKAN.sekian.

BILA PERANGAI MACAM SIAL AKA PMS.

aku malas maw cakap banyak.



pegi mampus!

Saturday, May 16, 2009

BOLEH KAH AKU AFUNDI STACY?

serius.

KEADAAN.

sorang pegang fon men gem.



sorang baca novel.



sorang temenung tiada perasaan.



sorang melopong mengerut dahi.



sorang mengantuk sepuluh kali menguap



sorang sicomel sambil makan sambil memaki.














oh ini keadaan orang rumah aku tengok AF skang ni.
sorilah~

ADA HARAPAN?


masuk AF8?





hahaha!





siap buat sign 8 lagi.
kihkihkih

KEJAM

dalam kereta kenderaan ringan bernama kancil kepunyaan budak-kecik-ganas-bawa-kereta.


keluar lagu agnes monica "matahari"

baru start mahu tarik suara...

"vi..vi!!tolong jangan..aku baru tukar wiper baru ni.."

"macam sial"

"haha"


...............................................................


ada 2 ekor setan macam bangang.




"oi!gila gemuk ko..ko makan teksi ka?"




bangang kan?

...........................................................................

sekian.

Friday, May 15, 2009

KENDERAAN

ada 4 orang dalam sebuah KENDERAAN RINGAN bernama kancil.
3 ekor budak kurus.
1 sicomel berjumlah 70kg.


kenderaan tersebut memasuki tol.
dimana tol tersebut tertulis KENDERAAN RINGAN.



eleh kecoh la 3 ekor budak kurus ni
perasan konon berada dalam KENDERAAN BERAT sambil ketawa2 tengok sicomel 70kg.



eleh.
apa barang.
sicomel kool wut~
haha




jangan sangka dengan wujudnya sicomel 70kg dalam KENDERAAN RINGAN bernama kancil tersebut adalah punca kancil tersebut menjadi KENDERAAN BERAT.






sekian.

KERANA MULUT BARANG BINASA.

aku masuk toilet.
sambil nyanyi lagu wandepet2.
semangat lagi tu.


baru jak aku pulas tombol shower. (eh tombol meh?)

plak!~

tercabut.
dan paling malang.
tu pemusing aka penghidup shower terus masuk lubang tempat mandi dengan perfek sekali.
gila la.
main pool pun belum tentu masuk lubang terus.



"kak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wandepet dalam kesusahan!!!"

"kan..aku dah agak dah..mu kecek mu wandepet"

"cis!kihkihkihkih..tolong bah kak.."




akhirnya..kakshila berjaya memegang taitel wandepet.
sebab kasi selamat pemulas shower tersebut.
yeah!



.............................................


on de way balik rumah dari ofis.
hujan-tidak-lebat.


keluar lagu matahari agnes monika.
sampai bahagian korus aku pun terus tarik suara.
baru aku start nyanyi..
wiper kereta budak kecik tecabut n jatuh dijalan raya.
tediam.
memang tidak dapat diselamatkan sebab tenga jalan.
aku teruskan nyanyian.
tiba2 air gila banyak menyimbah cermin kereta depan budak kecik dari jalan raya sebelah.
boleh?

"ok2!aku berhenti menyanyi"

cisdel2 enak rasanya betul!
salahka aku menyanyi?


budak kecik ganas bawak kereta.
sori.
wiper ko hilang sebelah.
aku masi tidak dapat mengesan punca wiper ko tiba2 tecabut tanpa amaran.
sumpah aku rasa besalah.
dem!

--------------------


kesimpulan:
teruk meh aku nyanyi sampai pemulas shower tecabut sama wiper kereta tecabut.
adakah aku punca kejadian tersebut?
gila kejam sama aku,
urgh~

Thursday, May 14, 2009

KHUSYUK.

semalam.

oleh kerana penat mengular.
petang tu masuk ofis aku tidur.
budak 3 ekor tu ntah hilang p mana.

tingtong!~
msg masuk.


"turun.kitorang d kafe"


dem.babee betul.sudahla ngantuk tahap power renjes.


aku turun dengan kusut masai
rambut jangan cakaplah
mata macam sial.
budak2 laki pun rijek mau ngorat aku.
cis.
gagal betul!


budak 2 ekor tu dengan 2 lagi budak laki.


aku minum teh diorang gila pekat bikin berak 100 hari.
kurusnya nda jugak.

diorang cerita2.
aku dengar.
tongkat dagu.
budak laki tu becerita dengan budak kecik.
gila lar memang kusyuk aku tumpang dengar.
siap tongkat dagu tengok muka budak laki tu.



"jepun-blablabla-aku keja kampeni tu-blablablablabla- tinggal aku dengan lelaki jepun tu-blablblabla"



tiba2 diam.

aku bukak mata~semua orang tengok aku.



"pehal?boring sangat ke aku cerita?"

"astaga!kakakakakaka~aku nda bajet pun ko cerita ngan aku sekali!sori2 aku ngantuk weh.tertidur!haha~"



dem!sia2 budak laki tu terus rasa loser.
bukan salah aku.
haha

PUNCA BERAT.

aku ada kawan.
dia baru lepas operate lepas kena detect ada ketumbuhan di bahagian payu2.
aku pun nda ingat apa jenis penyakit tapi macam hampir kepada kanser payudara.
gila ar.
bejahit sana sini.
aku pun jadi risau terus bila dia cakap simptom2 penyakit payu2.
ada benjol apa ntah ditepi2 tu.
bukan pu***g ok!


pastu aku tengok la kesan jahitan
gila.
3 jahitan
dem!
aku pun jadi seram gila babi.

"gila la aku pun sakit ni!gila ada benjol ui!"

"bodoh!ko nak sangat ke?"

"tesaiko oleh ko weh!haha"

"ni la dia bagi operate buang biji2 ketumbuhan tu"

"hoh??begitu??er...kalau aku nak buang isi2 dalam tetek ni boleh?bagi nipis!sepaya badan aku ringan.haha!"

"bodoh!"

"aku saspek benda dalam tetek ni bikin berat badan aku naik 70 kg!dem!"



sekian.


----------

er lucah ka?

kalau lucah aku delete.
haha

MANGSA

semalam.
si comel yang sangat bersemangat yang fulblast mahu mulakan hidup baru sebagai pekerja yang rajin-peranah-pendiam-baikhati dan berkualiti.comel sudah pasti.
no ngular2.
no lambat2.
no eskep2.
serius beb.
hidup mesti serius. kita perlu matang. maju kehadapan. otak mesti bukak. baru nampak dunia.
yeah!


macam biasa.
1stday harus skima.
harus ayu.
harus berkelakuan baik.
harus pendiam malu2 tikus.
aku suda set target kemaluan tersebut untuk 1 minggu.
mesti.
wajib.
hidup mahu berubah weh.berubah.
perubahan!semangat.yeah!


bangun seawal pagi.
biarpun nda dapat tidur sebenarnya.
neves kali.
dem.
yeah.
itu kan semangat!yeah!


budak kecik-ganas-bawak-kereta ambik aku
dia bertindak jadi drebar yg sweet utk sementara waktu aku berada dalam zaman kemiskinan yg amat ni.

ai janji nanti ai blanja u keh~sweet kan me?

sweet?haktuih!!hee



sampai ofis punch2 suma.
duduk2-cerita2.

aku : mari la p brek~boring

bkgbk : 9.30 baru boleh keluar

aku : argh!dem!



tepat jam 8.30 budak-kecik-ganas-bawak-kereta (+) budak-mangkuk-skandal-bos (+) budak-piring-tidak-puas-hati (+) akusicomel pegi brekpes. cesh!
kata 9.30.ngol.


untuk pengetahuan,
budak 3 ekor tu senior 2 minggu dari aku yg baru masuk semalam.
jadi diorang memang suda kena bagi tugasan n grup.
aku jak la yg baru ni terumbang-ambing.


tepat jam 9.45.
kelakuan baik aku sudah hampir beterabur + sempat lagi aku jumpa mesin ajaib lepastu result bikin hampa dan aku down lagi balik.


aku : uih..aku kena buat apa ni ui??mati la aku tadi ada briefing untuk budak baru kan? aku nda pegi pun.

3 ekor : ah xde apa2 tu.nanti kita jumpa bos terus.



lega.



10.30.


aku : lepas ni buat apa?

bkgbk : ko nak ikut aku x pegi unisel antar tesis?

aku : ok!


lawatan sambil mengular ke unisel aka kasi kawan budak kecik antar tesis + budak-mangkuk-skandal-bos + budak-piring-nda puas-hati. haha


11.30 - balik opis rehat


11.45.
baru jak duduk.

bmsb : weh mari temankan aku pegi glenmarie.

aku : jom!

lawatan sambil mengular pegi glenmarie ambik barang budak-mangkuk-skandal-bos d pos ofis.


12.15 - balik ofis.baru jak duduk.


12.20.

bmsb : aku nak g inteview ni.

aku : uihs.ndapayahlah.bukan kompom ko dapat pun.

bkgbk: ntah,xyah la pegi.

bmsb : ok aku cakap ngan bos la aku pegi inteview tapi aku x pegi.

aku : weh lepas ni aku buat apa weh?dari tadi lagi jalan2.teda pun keja.

bkgbk : kitorang ada keja lepas ni.

aku : abis tu aku?korang suma teda lah?

bmsb : kan kita p lepak rumah aku pastu pegi JJ pasni.

aku : ok set!


ularan seterusnya adalah lawatan sambil mengular pegi rumah kawan budak-mangkuk-skandal-bos dan ngular pegi rumah budak-mangkuk-skandal-bos sambil tingu kristen hermosa-muka-lebih-kurang-aku. lalalalala~



2.15 - lawatan sambil mengular pegi JJ bukit raja cek tiket wayang sambil window shoping bersama budak-kecik-ganas-bawak-kereta n budak-mangkuk-skandal-bos.


3.00 - balik ofis buat muka penat konon penat buat inspection.


4.00- aku tidur dalam ofis.


5.00- aku balik.



sekian ularan untuk hari itu.dan gaji berjalan.
lalalala
........................................................

dan


KAMU NAMPAK KA SEBENARNYA AKU YANG MANGSA ULARAN MEREKA??
aku kan bersemangat pergi kerja.
kan?
kan?

kan?

.............................................


kesemua dia di atas adalah catatan untuk semalam.
hari ini.
semua budak lama berada di kajang.
aku kesorangan teda geng
budak2 baru suma pun aku segan mahu bekenal-kenalan.kan aku penyegan.
lalalala


9.20 pagi :

bos : ok jap lagi pegi rehatkan? pergilah makan, jalan2, kang pukul 2 balik sini ofis.

yeah!
set!

aku balik mengular pegi ruma sendiri atas arahan bos.
fuh memang aku seorang yang menurut perintah!
yeah!

gud job vivi!

..............................................................................

sekian

..............................................................................


ui2!
boringkan cerita aku?
dem!
aku rasa mahu pegi lompat katak sebab cerita aku boring!
argh!
nda best!nda best!

..............................................................................

ok.
aku mau besiap2 pegi keja skang ni.
lalala

babai.

SEDANG..

mengular di rumah sendiri.



sekian.

Wednesday, May 13, 2009

PENAT.

mengular.


sekian.

Tuesday, May 12, 2009

SEMANGAT.

baru jak rasa menjadi penganggur semalam.



hari ni pegi interview terus dapat kerja jadi kuli sambilan.
esok start kerja.
hee




macam biasa.
aku jadi ayu yg amat serta pendiam campur pemalu untuk ari ini.
esok2 teda sepa yg tahu.
haha




gila ramai lelaki.
tapi aku nda perlu risau,
aku kan mempunyai rekod tidak pernah dingorat lelaki hensem.
arap2 la budak2 tu suma teda blog.
yeah!


dan
nampaknya zaman kejatuhan lemak tidak akan berlaku.


sekian.



bukanPra/Sangka:aku mahu pegi seterika baju kurung sedia2.
semangat weh!
semangat!
yeah!

SAKIT.

antara sakit taik dengan sakit hati.



sakit taik lagi azab.




tahu?

Monday, May 11, 2009

ZAMAN KEJATUHAN LEMAK.

sempena pengangguran yang baru bermula hari ini.
tanpa sebarang sumber kewangan yang mantap
duit mamabapak aku bulan ni suda abis ku kikis.
mahu minta pun malu suda.
kan aku ni pemalu
lalalala



stok makanan pun sudah semakin pupus.
makan sampai buduh pun mungkin tidak relevan buat masa ini.
stok duit memang teda stok.
sebab duit simpanan aku selalu nya paling lama bertahan 1 minggu.
kejadian apakah si vivi ini.




ah!~nampaknya aku bakal menghadapi

ZAMAN KEJATUHAN LEMAK.

SILA ISI RUANG KOSONG.

_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
_____________________________________________________________
__________________.




sekian terima kasih.

SETEL SAMPAI MAMPUS.


yeah!
tepat 1.04 pagi saya telah berjaya menghantar asaimen hasil usaha last minit yang terakhir.
sekian terimakasih.










yeah!sekarang saya mahu tidur sampai buduh!
ngantukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!






kepada dik an sama sarukan yang babi..sori..
gua tidak dapat ngedate sama lu org.
fuh~selamat dari babi2.
sukurlah nak.
hahaha

Sunday, May 10, 2009

DIORANG KATA AKU HILANG PEDOMAN

berikutan entri mahu mati situ sana sini.
itupun mahu pecaya.



ngol.




habis tu aku cakap aku comel ko percaya la?
sekian.

PERCUBAANTING 1 2 3.

ini..




adalah percubaan



pertama untuk



membuat entri



yang panjang.



panjang kan



kawan kawan.





.




ada rasa macam maw bunuh aku?
sila-sila.

ESOK HARI MATI

semacam leher kena cekik oleh ah long sekarang ni.
kalau kerja ni nda setel bisuk tolong langgar aku sampai sekurang2 nya koma.


sekian.

Saturday, May 9, 2009

LARI JAUH2.

mari kawan2.

BUNUH DIRI.

babai.

Friday, May 8, 2009

MARI KASI MEREMANG BULU ROMA.

en.masri pekerja kontrak.
ini dia vid say thanx untuk peminat beliau.
ko mahu register fanclub dia kan?
tenkiu.




----------------------------------
oleh itu,
mari kita hayati lagu ini kawan2




meremang kah anda?
jangan ada yang stim.
sekian.

JANGAN LUPA LIRIK




hendacincinfufedepe..
sila sambung lirik seterusnya.






----

kawan2.
matai is mati.
haha

DONT SAY "MATAI" BEFORE U TRY

sekian.

GARA2 ALYANTUTEK.

tajuk entri altantutek masuk malaysiakini.



padahal aku suda cakap teda kaitan.
macam ngol kan?
matilah ayam bah.
haha


sekian.

Thursday, May 7, 2009

AKU HILANG...

idea.

Wednesday, May 6, 2009

INI BUKAN KISAH ALTANTUYA TAPI KISAH ALYANTUTETEK!

ALYANTUTETEK = YAN HANTU TETEK.

BEGINI KAH KAWAN??

mereka kata mereka hebat.
dasar menipu.

klik gambar dibawah untuk sibuk.

peserta2 yang GAGAL!



semua gagal!
aku hampa.
jangan percaya yang dapat 100% sebab dia dapat jawapan bocor dari gepren dia.
palui.
haha






------------






perhatian : saruk azri berpotensi menyebarkan penyakit selsema babi.
aku hampir terjangkit melalui tajuk entry yg hampir sama.
nasib baik dikesan awal.
dem!


-vivi-terus-sujud-syukur-








-------------








SAMBUNG BUAT THESIS.
BABAI!

SELAMAT PAGI CHENTA!

ah!pagi2 suda kena berchenta!
argh.

APA ITU TIDUR?APA BARANG TIDUR.

-kata2 bila si keluangman kembali menjadi insomnia-




keluangman?
jangan lupa aku si jantan beralat sulit perempuan.




oh!aku tengah berchenta dengan thesis-tolonglah-siap-cepat.argh!

Tuesday, May 5, 2009

VI..BILA MAHU BUAT THESIS?

aku: bila dapat wahyu.

PENAT MENGUCAP PASAL NDA DAPAT BUKAK YM.

sekian.

Monday, May 4, 2009

GARA2 MINTAPUJI CAMPUR MENGADA2 LASTDAY PREKTIKAL.

aku sampai rumah.
awal.
perasaan bangga gilapork.
hepi.
mahu on9.
keluar leptop.
keluar wimax gedabak.




dan benda paling penting.
wayar laptop aku tertinggal dalam ofis.



bangangkan??

05 MINIT LAGI.

SEBENTAR LAGI
AKAN MASUKLAH WAKTU...




TAMATNYA RIWAYAT KESAN DEGIL...
budakprektikalyanggagalripitprektikal



kihkihkih.
sekian

EPISOD TERAKHIR SEORANG BUDAK PREKTIKAL YANG COMEL.

kihkihkih.

Sunday, May 3, 2009

PERANGAI BIKIN MATI AKAL.

malas mahu rajin



tapi



rajin mahu malas



sotkan?

ALANG2 MENYELUK PEKASAM BIAR SAMPAI KE PANGKAL KETIAK.

lokasi masih dirumah kazen.
memang heaven
pekerjaan aku cuma makan-kenyang-tidur-berak-lepak2- dan sebagainya.
memang nikmat dan menambah lemak.
aku malas maw balik shahalam.
tapi..
ada sesuatu benda yang alang2 serta kejam untuk aku.



iaitu...




benda yang alang2 yang amat yang gilapork.



iaitu..


tinggal 1 hari lagi aku memegang jawatan budak prektikal pada hari senin ni.



alang2 sangat kan kawan2?








bukanPra/Sangka:tunggu aku setel semua pekara.
sampai muntah la kamu baca entri aku yg melambak.
sepa komplen entry aku banyak n 24hour macam 7eleven.siap.
haish.
dulu aku update setiap masa-kompelen
skarang aku tengah bizi jarang update n komen pun-komplen+boikot.
palui
hingar betul.

Saturday, May 2, 2009

2 BIJIK WHOPPER BK MASUK DALAM PERUT.

bangun dari tidur
terus ngadap letop.
kan aku tidur dengan letop.
kazen aku on9.
aku boring lepak rumah terus maw stay rumah dia
lama suda ni nda lepak kunu.


ambik aku dikomuter.
anak tu.
dari kecik tinggal KL
tapi sumpah fail baca signbod pegi shahalam.
gagal betul.
ketara alasan ndamaw ambik aku dishalam.
apa punya kazen.



sampai segambut.
mrkazen ambik aku.
sumpah aku gilalapar.
peduli apa aku dia mengantuk
haha



lepak BK hartamas.
cerita2 kejap
2 bijik lesap oleh aku.
hebatkan???



kazen aku mengadu
mama nya menyuruh undi si tomok.
sampai rumah.
aunti terus bagitahu aku
tomok menang!
aku ketawa.
nda minat auntie.
dia cakap habis 3plo ringgit undi tomok.
watda~
aku berabis jak ketawa.
kunun kesian dia sama tomok.
ces!
nda patut betul
haha




sekian utk hari ini.


baju itam tu kazen aku.
baju bukan hitam 2 adik aku.
sepa mahu jadi bakal adik ipar aku tu sila tulis nama anda.
haha

untuk muka lebih lanjut adik aku gergasi ni.
lihat sini.
oh gergasi ini single.
kazen aku pun single.
aku ndalama lagi akan mengeluarkan single terbaru.
haha
sekian.

Friday, May 1, 2009

MATA OO MATA

aku ingin bertanya kepada dikau oo mata.
kenapa ka ketika hari2 bekerja dikau sangat susa untuk dibuka.
dan selalu bikin aku lewat masuk kerja??



dan ketika aku free gila pork ni
dengan erti kata lain cuti-tapi-teda-kerja-mahu-buat
senang-menang jak mata aku terbuka awal.
mahu tidur balik pun ndadapat.
ergh!~



boring gilak.
trening futsal kensel 3 ari ni.
dem!
aku sudah kasi kensel lepak rumah anti aku gara2 tu.
kazen aku dari melaka pun nda jadi datang
kak minah sudah date dengan org lain
yang sekor suda balik ke pangkal jalan
kazen aku sorang ni busy sebab dapat kerja baru.
kawan2 aku deting dan kerja

er..
DEM!
baru aku ingat.
aku belum siap full report.
senin ni maw hantar 3 copy.
ertinya..
3hari beturut2 ni aku bechinta dengan thesis la..
argh!
bagus la anak puanmulia ni.



baiklah.
caucincau.


Pra/Sangka: aku tengah meronda2 blog listed. 3 hari ni aku baru lepas baca dan komen 5 blog.
gila slow campur pemalas aku. sekian.

ARAHAN PIHAK ATASAN.

lepas habis stadi.
balik SABAH terus.



aku bingung.

DARI DULU AKU BEPIKIR

macamana diorang boleh kontrol badan menari macam tu.
aku try
pastu bahu aku ikut krem
dem!
memang aku respek la sama orang dulu2 n kakak ni.
gila semat menari.
hehe







biarpun nama kami sama.
sumpah aku teda kaitan dengan kakak ni.