dupdupmyheart

Saturday, February 28, 2009

INI BUKAN ENTRI JIWANG.

KAU:

mengurat.
mengharap.
merayu.
memohon.
menunggu.
menanti.
memaksa.
meminta kesian.


dan sebagainya!


hey!
kalau kau berniat.
sila tunjuk betul2.
bukan main cakap.


**
aku sangat mempercayai kamu2.
tapi sori.
DALAM HAL CHENTA2..MAAF AKU LANGSUNG TIDAK PERCAYA.
AKU SEORANG PERAGU!
AKU SEORANG PENDENDAM!
AKU SEORANG PENAKUT KECEWA!
AKU SEORANG YANG TEDA KEYAKINAN
AKU TIDAK HOT TIDAK AYU CUMA COMEL
AKU SEORANG JANTAN BERALAT SULIT PEREMPUAN.



kalau betul ko suka dia.
tolong tunjukkan.
bukan menggatal dengan perempuan lain.



cukup!


cuba tunjukkan yang kau seorang yg BETUL2 INGIN MAHU!
manatahu ko bernasib baik sebab mampu buat dia percaya sama ko.
biarpun ko terpaksa mencuba 100 tahun!
enuf~


----------------------------------
er..teda kaitan ngan aku pun ekceli.
haha

C COMEL SELALU DITUDUH MEMBULI NENEK

tapi mereka semua cop aku PEMBULI NENEK AKU!
adakah patut???

antara sebab..

"bujang2 sila cuci piring!!!"

"bah!!panggil nenek ku sekali!!orang bujang jua tuh!haha"
"nek!!!!!mari cuci piring!!!!!"

nenek aku buat muka biasa kena buli oleh c comel.

lalaalala


SAYA SAYANG NENEK SANGAT2 BAH!!!!

kisah mengenai beliau dulu2.
FLASHBACK 1
FLASHBACK 2



oh!
dia sangat sombong bila dibawa begambar!
cis!
bajet artis!
benci ai!



lepas kena pujuk begambar

*gambar missing*

NENEK DAN TOYOL
NENEK TOYOL???????




sekian mengenai beliau
banyak bah maw crita lagi.
tapi aku maw berkorake dulu!
lalalala


babai~

PERIHAL SI COMEL GOLONGAN ATASAN!

mama aku org kota belud
bapa aku orang papar.

rumah aku d kota belud.
kehidupan aku dkb sangat ganas.

aku kan golongan atasan di sana
sebab aku cucu pertama perempuan sebelah mama aku.
jadi otometik bawah2 aku semua golongan bawahan dan berhak campur wajib ikut cakap aku!
awas!
sepa berani menolak!
ketulahan on de spot beh!
ai kan berdaulat.comel lagi tu.
lalallalaala

secara kesimpulan golongan bawahan aku merangkap adik beradik sama kazen2 aku.

tapi.


di sebelah bapa aku lain kejadian.
bapa aku anak tunggal.
tapi
memandangkan datuk nenek aku divorce
sebelah datuk ada 3 aunti n 3 pacik.
yang bongsu muda dari aku
disebabkan aku rapat dengan 5 adik bapak aku
yang bongsu otometik jadi kuli aku juga!
haha!
beliau selalu dibuli oleh kami!
lalalala
jadi.
aku masi golongan atasan.

sebelah nenek aku
still aku juga cucu pertama sebab bapa aku anak tunggal
n nenek aku single dan bujang sehingga sekarang.
ADA SESEPA BERMINAT??
jadi aku rapat dengan sepupu2 bapa aku.
auntie paacik2 aku la yg berjiwa remaja.
walaupun kadang2 aku merasa jadi golongan bawahan bila auntie2 n pacik2 aku membuli aku!
cis!
tapi
AKU MASI BERGELAR GOLONGAN ATASAN BILAMANA
bila aunti2 n pacik2 aku yang masih dbawah umur WAJIB still kena ikut cakap aku.

tugasan terbaru kepada mereka:
hafal lagu serangga pilihan



AKU KAN KAKAK!
lalalalala


KESIMPULAN PENCERITAAN:
nda kira pangkat macik pacik.
aku masi golongan atasan!
haha!
dan saya sangat disayang oleh mereka.
saya pun sayang mereka semua sangat2!!!!

BILA AKU INSOMNIA MEMANG NDA BOLEH TIDUR...TAPI BILA AKU SEDAP TIDUR JANGAN HARAP SURUH AKU BANGUN SECARA IKHLAS!!!

semalam sangat penat dan best!
menari macam gampang!
padahal lagu2 gambus jak
nda pasal2 aku kena cop kaki klabing
padahal aku p aloha beli jagung jak!
cis!


SETAN2 SEMUA MACAM GAMPANG!!
BETUKAR MENJADI ALIM
lalu aku tertidur~

pagi2 lagi aku sudah kena kasi bangun.
argh!dem!
hari ni manada apa2 siak.
napa maw kasi bangun awal?
arini function rumah pengantin lelaki sahaja.
pengantin perempuan semalam sama esok.
suda rumah pengantin lelaki ni depan rumah nenek aku ni jak.

aku buat bodo.
tidur sambil beraksi kucing kegatalan
setiap 5 minit tidur aku dikacaw.
aku peduli apa.

auntie2 sama paci2 aku memang nda puas ati kalu aku hidup senang!

" c bb ani tah!!dari damit sampai basar paling tah susa di suruh bangun!!!"
-c vv ni la..dari kecik sampai besar paling susa dsuruh bangun-

memang putus arapan la mereka
diorang juga paksa nda suruh aku balik.suruh tidur sini.
cis!aku buat bodo jak.
lalala

auntie2 aku suruh mama aku kasi bangun aku.
puan mulia pun naik atas kasi bangun aku.
aku cakap penat buat kerja sampai pagi.
*ingat mama aku pecaya kata2 dusta aku?*
bising2 puan mulia bikin aku bertambah lena tidur.
beliau hampa dan gagal.

giliran auntie jane.
gagal


giliran encikyacob merangkap bapa aku.
ini aku dengar suara c bapa mencari aku.
sedikit goyah.
c bapa tuh sangat ganas kalu mengkasi bangun anak.
aku cakap jap lagi aku turun
jadi usaha beliau juga gagal
bila aku terus tidur.


giliran auntie feyda.
gagal


giliran jura
gagal


giliran nenek.
gagal


semua gagal!
tiba2!!!


aku terdengar suara wanita yang amat garang!
oh no..
memang org tua ni nda boleh di lawan!
suara beliau sangat tajam
macam pemotong daging mentah yg liat.
oo..itu adik nenek aku..dia sangat garang-havoc!
tapi aku suuuka dia~



secara otometik aku berada di tempat mencuci pinggan.
duduk buat kerja.


cis!!

ketika itu jam menunjukkan tepat pukul 2.16petang.
sekian.


tempat tidur aku.
aku boleh tidur mana2 jak bah!
hee

Friday, February 27, 2009

AKU HEPI! KAMU TAHU APA TU HEPI??

bila aku sama2 ngan family aku!
yeah!!!

WALAUPUN ITU LAGU BODOH..KALAU C COMEL YANG NYANYI MACAM COMEL JUGA.

sedang imam mengijabkabulkan pengantin.
senyap sunyi.

tiba2.


"SIAPA SERANGGA PILIHAN??"


er...sori...mulut aku terAUTO menyanyi lagu tuh...

aduih~
macik2 penjodoh hanya senyum

oo...mungkin aku kelihatan comel tadi..



lalalala

KISAH ON THE WAY BALIK KAMPUNG.

semalam aku balik kg sama family aku..

perjalanan 3 jam lebih.

2 jam telinga aku yang memang sakit amat sangat tenang melayan lagu broery marantika.
siap berduet dengan bapa aku lagi.

suara bapa aku macam p ramlee bah sikit2.

lalallala

jam selebihnya
lagu amat slow bikin mengantuk.


aku suh puan mulia pasang lagu YUNA.

tiba2 puanmulia berkata:

MANA SUDAH LAGU SERANGGA2 KAMU TU???

dan aku bersama golongan bawahan otometik ketawa beramai2!


AKU RASA LAGU SERANGGA PILIHAN BAKAL MENJADI ALAT BANTUAN MENGAJAR DI SEKOLAH PUAN MULIA!!
YAKIN!!


-wahai penyanyi si bodoh..sila kontek aku untuk membayar royalti kepada aku!-
sekian.

HARAP MAAF YA MACIK2...SI COMEL BUKAN TIKET KAPAL TERBANG MAHU DI BOOKING.

saya masih mentah untuk menempuh alam perkahwinan. sekian.

AKU MALAS MAW MENYIBUK

semua bizi maw suruh aku tolong..

tapi aku malas

intenet tengah laju.
aku pegi semua blog yg aku listed


yang baru tu aku belum pegi lagi..

nanti aku sound cek ok!!

hm..


arini..auntie aku menikah..
aku men tenet..
malas maw join macik2 di bawah..
lagipun anak2 muda macam maw ngorat aku jak..
aku tahu aku comel.
tenkiu!

KEHEBATAN AKU BERSIN SECARA MARATHON TANPA HENTI MEMANG KELEBIHAN AKU!!

kalau la setiap kali aku bersin tu lemak2 ikut terkeluar..

kompom nda lama aku kurus!


itu KALAU!!

argh!


tetek besar sangat seksi!
tapi bila perut juga ikut besar???dan lebih besar??dalam kurungan boroi dan buncit!!
itu seksa namanya!
argh!!


tiba2 aku menjadi anti-sosial~

AKU ADA CERITA BEST.

betul!

ah!sibuk mahu tahu!
benci la~



llalalalala

Thursday, February 26, 2009

ADA APA DENGAN KOTA BELUD?TEDA APA2..

KB memang teda apa2.

cuti aku mungkin tidak sehebat cuti kamu

1 minggu lebih aku drumah
baru semalam aku keluar pegi pekan
itupun kasi teman puanmulia shoping.

aku bukan anti-sosial ka apa
tapi aku memang pemalas maw keluar
best lagi duduk rumah
tapi once aku keluar memang nda melekat la aku druma.

kawan2 merangkap geng karas aku pun belum sedar kewujudan aku disini
lalalalala

memang aku beniat becuti dalam rumah sahaja.
sebab aku pun ndatahu lepas abis prektikal aku stay mana.
mungkin tanah sendiri
mungkin tanah org

jadi kesimpulan dia.

majulah sukan untuk negara.
lalallalaala



macam biasa.
sori stil nda dapat reply komen kamu.
huhu
minggu depan baru aku mengganas~
lalalala


er...PROJEK ANAK YATIM TU JADI KA NDA??
boleh aku tarik diri?
sebab....berat aku betambah beberapa ganda yang sangat mengganda.
aku takut kamu2 cakap aku tipu kamu yang bahawa diri aku ni comel sebenarnya tidak.

llalalalala

TELINGA AKU BERDARAH.

dari semalam lagi.

soalannya..

TELINGA BEDARAH GUNA PAD KA JUGA??
tolong kasi cari aku weh!!

WALAUPUN AKU JANTAN..KAMU HARUS INGAT..AKU BERALAT SULIT PEREMPUAN.

aku ada beberapa jam kasi setel kerja2 rumah!
puan mulia sudah sound awal2 pagi lagi tadi sebelum pegi sekolah.
cis~


argh!
selalu golongan bawahan buat sebelum pegi sekolah
arini diorang sengaja berpakat maw kasi kena aku kali!
cis!


sapu rumah!
kemas rumah!
cuci kain
jemur kain
masak nasi
masak lauk!
cuci piring
kemas dapur
mengurus kehendak peribadi si toyol!
cuci taik si toyol
dan sebagainya!


adik2 golongan bawahan.
awas kamu nanti!
kakak tunggu kamu balik dari sekolah!
cis~


dan hari ni..
aku rasa aku kena sampuk hantu brownie~
aku maw cari baju TUNAS PUTERI aku balik la kalu macamni..
lalalalaa



er..
TOLONGLAH PERCAYA AKU BUAT SEMUA KERJA2 RUMAH DIATAS..
ok..ada sedikit tipu..ada sedikit perkara di atas aku tangguh sempena tunggu adik aku balik pukul 2 ni.
aku kan kakak.
lalalalala

Wednesday, February 25, 2009

INI PENCURI BONGOK KA BANGANG!!

ini kisah benar.
bapa aku cerita tadi.

sang pencuri mencuri kereta dikawasan sekolah.
watdafalui mencuri kereta dlm sekolah~

si mangsa terus merepot sama polis dan ikut buat rodblok sama polis..

sampai lar terjumpa kereta si mangsa..

lalu si mangsa terus menghantam sang pencuri sampai separuh mampus!
apa juga polis buli buat..
tingu jakla..
kalau aku pun kompom2 sampai mampus pencuri tu aku hantam!


selepas kejadian.
SI PENCURI PASANG PEGUAM MAW SAMAN SI MANGSA!!
WATDAFAK?!~


palui.

LEN KALI JANGAN TOLAK KERJA KRETIP AKU..

c comel kena marah pasal kasi pakai c toyol modes aka pad!

argh!
kerja kretip aku di tolak mentah2!
ndapa!

pengajaran daripada kejadian di atas.
petang tadi..
c toyol kencing d dalam kedai GUI BROTHERS tyme beli pampers.
dan ketika itu beliau dalam troli
dan ketika itu c comel yg sedang menyorong troli tersebut.

ku pikir minyak bocor
rupanya air kencing toyol!
cis!


aku tengok mama.

"nah kan mak..sepa suruh buka pad td????"

HARI2 CERITA TAIK..TAIK..TAIK.. PENGGELI JANGAN BACA!!

al kisahnya hari ini.

pempers c toyol sudah habis.
mama lupa beli.

macam biasa.
sidang pagi aku bersama toyol
tidur
makan
stunner2
nyanyi2
kejar2
teriak2

penat

aku duduk tengok tv

c toyol main2 sorang diri
sambil bercakap bahasa toyol yang berkecamuk

tiba2
diam

baring p tempat aku

ganjil
sumpah ganjil
dia meniarap sambil tengok aku dengan muka kesian

aku saspek benda pelik
misteri betul
jangan2 c toyol betul2 kena sampuk

aku bangun

ciskek betul!

aku tengok kakinya bersalut kaler2 coklat

aku tengok dia dengan pandangan mata yang amat tajam dan seksi

dia tengok aku dengan sinar kejujuran yang penuh simpati mengharapkan pertolongan tanpa dimarah.

aku nda layan
aku tengok tv
dia masih tengok aku
dekat setengah jam jg aku kasi biar
dia pun penuh rasa bersalah baring meniarap
langsung nda bergerak.
haha!
sumpah lucu!

lepas abis tingu tv
aku panggil toyol
diam.
nda begerak
fokus tengok tv
cis!
sombong

aku angkat pegi toilet n setel down semua masalah

n keajaiban d dunia

selalu aku kasi mandi dia kompom2 nangis
takut air yg sejuk!

tapi hari ni...
langsung dia kasi rela air sejuk tu
menurut perintah betul
aku sengaja kasi rendam dia lama2
juga nda menangis
haha!
pandai juga rasa bersalah c toyol ni.

abis mandi!
dia kembali ke bentuk asal!
dem!

pandai betul berlakun minta kesian~
cis!

aku pun p jejak sisa2 kehidupan c toyol
nasib baik bukan merata2 tempat
spot 1 tempat jak
bijak c toyol

bapak besar taik dia!
taik apakah ini.
mahu juga aku gmbar..
tapi..
sumpah ramai muntah ni!
haha

aku ambik pakai kain.
agak2 la aku ambik pakai tangan kan!

pastu aku kasi ciyum c toyol hasill kerja beliau!
lalalala
muka c toyol astaga!
taik sendiri pun mahu geli!
adakah patut dia terus buat muka dafi aka mr bean berak!
kakakaka

neh!
baru ko tahu yol!kuasa taik ko dtangan kakak..
haha!

sekian cerita taik utk hari ini.

memandangkan pempers beliau sudah abis.
aku kasi pakai dia modes aka pad aka tuala wanita!
kakakka
kretip sungguh aku.
gud job vv!
nasib baik mama aku punya pad tu besar!
hahahaha!



sekian.

PENGAKUAN MATI BERANI COMEL.

aku perasan ada nama2 baru yg bagi komen.
tenkiu..

jangan lupa baca niat setiap kali masuk sini...
lalala

neway..
kawan2..
since aku berada di oversea skarang ni..merangkap kawasan luar liputan..
aku bizi berpoya2 bersama toyol dn golongan2 bawahan..
plus.
tenet aku amat slow.
jadi..
harap maklum aku nda dapat membuat lawatan skodeng sambil meromen d blog kamu.
even reply inside here pun susa..
ada certain2 blog jak yg dapat..
terutama yg teda verify2 word segala tu..
biarpun aku up entry hari2..
maw baca komen pun susah..huhu


jadi..
adapun cerita pengisian entry ini
ertinya..nanti aku buat spotcek sama blog kamu bila line tenet ok suda..
yakin!hee
macam comel jak kan aku begini..
lalalala


jadi
kesimpulannya..
c comel sebenarnya baik hati walaupun dia bersifat setan..hee


-ini auto publish oleh comel.-

BUKAN SALAH C COMEL..TAPI SALAH GAMBAR.. -C COMEL YANG SELALU DIPERSALAHKAN-

yang kau pegi pecaya sama gambar sepa suruh??
ba alip ngang..bangang.

CUN
HOT
AYU
SEKSI
MUKA BAIK
COMEL



"babe..u look hot n sexy~mind to join me blablablabla~open bottles blablablabla"
"fak klubing!fak party!fak haha!"
"hey mind ur words babe~"
"mind ur 1st!dempigok~!
"hoh~u not even same in de pic..bye!"
"haha!sot la u..dun blame me..blame d pic!bai!"


"hai..awak ni ayu la..sweet je..geram i"
"kalau geram sila bunuh diri"
"er..garangnya..nampak je ayu"
"kadang aku kejam sampai bunuh orang..ko mahu?"
-no reply-


"hai awak.sihat??"
"aku sihat jak"
"kasarnya.."
"hoh kasar??aku punya lah berkelakuan baik2 menjawab soalan ko cakap kasar?"
"ko-aku tu kasar la..saya-awk ke..saya x biasa aku-ko ngan perempuan ayu cam awk ni"
"hah??apa barang..rilek2 suda..ni bukan menjawab soalan karangan bahasa melayu pun..neway..bila masa tah aku ayu??ko muka ganas tp jiwa lembut ni pehal?"
"er..sy x biasa la wak cakap ngn pompuan kasar2"
"nda biasa suda.ada aku kisah?baru cakap aku-ko..belum lagi aku panggil ko nama2 binatang pilihan..aku takut maw kawan dgn org2 cepat terasa ni..kehlar bai!



nilai2 murni dari pengceritaan di atas.
si comel bukan lah ingin belagak.
sesungguhnya beliau tidak hot.
dan beliau tidak suka kepada mereka yg ingin berkawan atas dasar hot.
dan beliau kurang pasti bahagian mana yg hot mengenai beliau..
adakah kerana selalu memuncungkan mulut itu digelar hot??
ok..muncung itu hot..
seksi?
oh tidak.seksi hanya bila beliau marah.
CUN-AYU-MUKA BAIK.
anda mungkin hampa bila mendengar kata2 nista dari mulut c comel.
segala prasangka dan syak wasangka watak baik mengenai beliau otometik terhapus begitu sahaja.
kan beliau suda pernah berpesan
beliau memang comel tapi beperangai buruk.
beliau mana suka menipu dn menghampakan perasaan org ramai terhadap beliau.
beliau juga sangat menjaga nama baik org2 cantik yg berperangai baik.
kesian si comel.selalu dipersalahkan gara2 gambar.
oleh itu jangan salahkan beliau
salahkan gambar tersebut.
sekian


ohya!~
c comel bole berkawan dgn sesiapa sahaja.
beliau bukan jenis pilih kawan.
asal ko jangan cepat terasa n jiwang suda.
sekiansekian.


mm..
don jaj a buk bai its kava gal~
gambar kan pandai menipu.
sekainsekain.




penyimpulan:
kadang2 aku layan jg msg menyampah.
kan aku baik dan comel.

Tuesday, February 24, 2009

TEDA PAKSAAN DALAM ISLAM..BETUL..TAPI KALAU GOLONGAN ATASAN MEMAKSA SILA PATUHI..SEKIAN.

"dik...p salam auntie tu...kawan mama tu..."

"assalamualaikum~"

"salam tangan..bukan bagi salam!"


............................................................................


"assalamulaikum cikgu.."

cikgu angguk n reply..
"assalamualaikum.."


dan aku terbangang~..


............................................................................


sebelum:

"Kak...bila ko mahu balik rumah ni???"

"sabar la bah...nda lama lagi"


2 ari selepas ketibaan:

"kak!balik la ko KL!"

"ko maw rasa makan taik kakak??"


....................................................................................



golongan bawahan berebut main game.

1: "aku lepas ni ar"

2: "teda!aku!"

3: "ah...aku tadi suda cakap"


"sepa maw main sampai muntah nda berhenti..angkat tangan!"

tiga-tiga: "aku!!!aku!!aku!!"


"cabut bulu ketiak kakak dulu"

lalalallalala


...............................................................................................


golongan bawahan versi kazen

"rafi!!hanif!!kokong!!sini!!"

"apa??"

"hafal lagu ni!jap lagi kakak maw rekod..sepa nda hafal jangan lalu ruma kakak ar!!"

pergi dengan muka terpaksa..hafal lagu serangga pilihan.



.....................................................................................


1stday
aku tidur.
golongan atasan versi kazen datang awal2 petang.
kumpul
aku tidur


"ui bangunlah........"

"awal juga kamu buat lawatan...kamu tahukah erti penat???"

"bah balik kami.."

"jangan balik!tunggu aku bangun!"


n macam biasa..aku bangun malam diorang suda balik!
cis!
mengingkar arahan betul!


.......................................................................................................



golongan atasan versi kazen
*mereka tenga kerja*


"hello!mana ko??"

"kerja bah.."

"bunguk!!apala guna aku balik rumah kamu kerja!!suruh2 aku balik rumah!!tapi kamu teda juga!!baik aku nda payah balik!!"

"ui...ya bah...aku balik awal..nanti aku minta cuti"

"bagus!cepat!jangan lambat!"

.......................................................................................................

golongan atasan versi kazen


"oi apa mainan malam ni???"

"teda...mari lepak ruma jak"

"bah!sudikah dikaw mengambil saudara mu ini dirumah sekarang?atau kau mahu kita putus saudara?"

"sudi bah kalau kau"


"gud!"

.....................................................................................

golongan atasan versi kazen

"datang rumah aku sekarang!"

"penat..."

"bagus..aku beli tiket balik kl sekarang.."

"ya bah..kejap2.."


.....................................................................................


"mak!!aku mahu mandi sungai!"

"janganlah..."

"mak d KL teda sungai..Sudahla aku ni jarang balik.."

"bah yala.."

yeah!politik berjaya!!

"nah tu...nanti adik2 semua mengikut"


sekor2!
golongan bawahan versi kandung sama kazen:
ikut!ikut!!ikut!!


"sepa suda datang haid sama pakai modes jak bole ikut!"
"sepa mahu kena sunat mari ikut!"

diam.
n mereka geli dn takut.
terus lari!


gud job vivi!

............................................................................

"dik..kasi ambik kakak air.."

"kak..dekat jak bah tu air sama kakak"

"dik..ko pernah dengar budak gagal pmr sebab lawan cakap org tua???"

"hish...yala bah!"

lalalallaaa

.............................................................................


"dik..cuci baju kakak tu ar.."

"hish!!!banyak betul........"

"ko nda ingat kakak cuci taik ko masa kecik dulu???sudahla banyak bebau lagi tu!"

"bah!!!!"

...................................................................................


dan banyak lagi paksaan.
lalalala


*namun begitu...aku hairan mengapa mereka2 itu masi sayang c comel ini..
ah dasar kakak mereka yg comel!*



semua kelakuan senonoh diatas hanya kepada darah daging dan saudara mara..
bersyukur la sebab kamu bukan darah daging aku..
haha!

POLITIK JENIS APAKAH?

aku kasi tidur c toyol..

aku pulak yg tertidur!~

dan
sedang siok aku tidur..


lontaran vokal c toyol betul2 menandingi alarm clock!

n beliau berjaya tidur selepas mendengar vokal aku menyanyikan lagu serangga pilihan.

dan
argh!kepala aku pusing pening!
cis!

APAKAH KEJADIAN!

ah!!

setiap pagi aku kena basuh taik si toyol!!

dem!


kepada toyol..awas..kakak claim nanti bila ko besar..
alaaa..paling2 kakak suruh ko basuh taik kakak juga balik..

lalalalala

MARI BERCUTI BERSAMA C COMEL!!!

mari!!!














haha!~aku tahu kamu rindu c comel ini.
jangan tipu! berdosa.
lalalalaa
sori stil dun hv enuf tym maw p komenmengomen kamu~
bizi bah!
haha


ah~punya best tidur druma~
yay!

daa.

INGAT ORG BERCUTI TIDAK BOLEH MENGAJAR??

mama bapa aku pegi sekolah mengajar..
aku pun duduk rumah mengajar golongan bawahan.




penyimpulan:
MAMA AKU BENGANG HARI2 AKU PASANG LAGU NI.

n

GOLONGAN BAWAHAN MULA SASPEK DENGAN SILIBUS YANG AKU AJAR.

n

KEPADA SI BAKAS BAGI AKU LAGU BODOH NI TENKIU~
AKU KAN SUKA MENYEBAR KEBODOHAN..TAKKAN BODOH SORANG2~
HAHA!


kawan2:
selamat belajar~
mari belajar sambil menyanyi..
haha
mari bodoh bersama jugak!
lalalalala




serangga pilihan, serangga pilihan,
mana satu serangga...pilihan,
kucing, anjing, kuda,
platipus...

musang, kera, rusa, kera, monyet,
sape serangga pilihan, sape serangga pilihan,
sape serangga pilihan...

di dunia banyak...serangga,
semua nye...ciptaan tuhan,
tapi mane satu pilihan,
anda diberi mase 2 minit...
untuk memilih serangga serangga pilihan masing masing...

serangga pilihan, serangga pilihan,
kucing, anjing, monyet, rusa, kera...

beberape tahun dahulu,
ade ikan...
tapi 3 tahun depan ade kucing,
banyak binatang !
di dunia banyak binatang,
terdiri daripada seribu species...
seribu species !

serangga pilihan, serangga pilihan,
kucing, anjing, monyet, rusa, kera...

banyak serangga yang tak dicerite,
tapi, kite boleh tengok dalam TV2,
banyak serangga yang tak diketahui oleh anak anak kecil...

serangga pilihan,
serangga pilihan,
kucing, anjing, monyet, rusa, kuda...

banyak serangga di dunia,
di malaysia pun ade banyak serangga pilihan,
serangga pilihan !
kucing, anjing...



argh~nasib baik aku lupa bawak usb..
maw jugak aku uplode golongan2 bawahan dipaksa nyanyi lagu ni..

PUNYA SIOK BECUTI DIRUMAH!!YAY!

padahal aku duduk ruma jak

best gilak!!!


argh~
minggu depan balik sudah!
oh no~


benci!!!!!

Thursday, February 19, 2009

TOLONG JANGAN JATUHKAN SAHAM C COMEL!!!

beliau masi SINGLE dan masih memerlukan lelaki HENSEM untuk mengurat beliau!!
ingat~rekod beliau tidak pernah dingorat oleh lelaki HENSEM~
jadi harus tolong pecahkan rekod beliau

oo..
bukan kepada perasan hensem!

please~
jangan menipu beliau!

lalalalala~



*tolong hormati keputusan beliau*


lalalalaa


pengetahuan am:
masuk hari ni..berat beliau bertambah 3 kg..
sekian!


last2!!
nanti aku reply komen kamu
n
aku stalk n komen page kamu2!
yakin~


-si comel-

MARI RAMAI2 UCAP TAHNIAH.

~

Wednesday, February 18, 2009

INI SKIM MENJIMATKAN ENTRY!!!HAHAHA..AKU SUMPAH KAMU MUNTAH BACA NI!!!!

APA BARANG EDAR-EDAR DADAH??
EDAR STICKER PINTU LAGI BAGUS BAH!
ANTARA PENGEDAR2 TERSEBUT ADALAH:

*********************************
PENGEDAR 1:
http://ayiehelena.blogspot.com






kepada cik ayiehelena merangkap kawan sepesbuk.
aku nda tahu rupanya aku spesel dihati ko.
tapi maaf..
aku gay~
haha!

nda bah~tanx bebeh..

********************************************

PENGEDAR 2:

CJ PEPEN MEMFENDA

Ini Bukan Anugerah Penyapu.Ini Baldi


"pertama sekali setinggi2 penghargaan pada khir toyo kerana memberikan akak inspirasi untuk menghasilkan anugerah baldi cj ini." kata CJ ketika membuat ucapan mengedar stiker pintu di sidang media pemalas dahulukala. sesungguhnya..saya vidadarisakura yang comel sebagai penerima stiker pintu ini amat berbesar hati kerana pengedar stiker pintu ini amat memahami ati, perasaan dan kehendak peribadi saya yang pemalas ini. saya berdoa semoga beliau sihat kehendaknya dan semoga roh beliau dicucuri rahmat. cj..aku tahu..tujuan ko berbuat begini kerana ingin memancing undi dari kami yg pemalas ini kan? baik.aku akan sapot ko hingga ke lubang cacing. dan jangan lupa tarian lucah melalui webcam sebagai pengganti. terima kasih kawan.


**************************************

PENGEDAR 3:

kf



ko memang gila pengedar stiker pintu tergila.
tenkiu sebab ko nda putus2 mengedar stiker pintu sama aku biarpun aku kuat berhutang..hee
biarpun ko selalu cakap aku kiut
n ko cakap ko nda hensem
aku terima seadanya.
terima kasih kerana tidak menipu mata aku.
haha!lol~
tenkiu cop aku GILA.
memang aku gila.
kegilaan aku dblog tidak sama dengan luar.
serius.
kadang-kadang aku boleh disaspek sebagai bekas penghuni rumah org gila.
nda apa.
biar gila asal comel.
sekian.

dan stiker pintu seterusnya betul2 mencabar keseksian aku.
stiker beserta tindakan lagi tu.
pakej la kunun.
nda apa..sempena kegilaan aku ari ni..
aku layan seja.

padahal stiker dari sigadis.aku pun nda kenal.lalala

1.take ur pic (NOW)-dont cheat2...



2.upload it..


3.description...
sempena stiker seksi
aku mesti berkelakuan seksi
tapi aku seksi tyme aku marah jak.
so...ini dia aksi seksi aku yg comel dalam keadaan pura2 marah.
ah!tidak seksi!dem!


sekian.


***************************************

SETERUSNYA
PENGEDAR STIKER PINTU KE 4 YANG TIDAK IKHLAS KERANA MEMBERI STIKER LALU MENYURUH MENJAWAB SOALAN.
AH POLITIK!


YERN AIN



This award comes with a message:

This blog invests and believes the PROXIMITY - nearness in space, time and relationships! These blogs are exceedingly charming.

These kind bloggers aim to find and be friends.
They are not interested in prizes or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award.


senaraikan 10 perkara pasal si dia yang menge'tag' saya :

1. perempuan
2.gila
3.indon wannabe
4.peminat number 1 c comel
5.suka begambar minta puji
6.ada skandal dgn eliza
7.menyamar sebagai Datuk I.kak liza tertipu.
8.musuh ketat c comel
9.suka cari pasal dengan c comel
10.suka puji c comel sampai c comel muak!



novel kegemaran :
dulu2 aku baca ahadiat akashah punya novel.
lagenda budak setan
pilot cafe
dilema salina
utk smua gadis yg dicintai
katerina
cinderella
dan banyak lagi...
(semua novel berjaya menipu aku dan aku percaya)



5 benda kesayangan saya :
baju
seluar
spender
bra
dan sebagainya.


NEXT FROM YERN SOT!


padahal stiker dari ungu-yg aku pun nda kenal.haha

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
abis suda gam..neh..macam?

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..

aku terpaksa
aku dipaksa
dia memaksa
dia bikin kesian
aku pengasihan

(3) Please let me know when you've done it!!
malas!!

*************************************

pengedar stiker pintu seterusnyaa!!
cik xoxo




yeah!!!!
tenkiu kepada beliau!!!
nanti balik ai tampal di dinding!
hhehehehe


************************************

OK SETEL URUSAN SAMA PENGEDAR SETIKER PINTU
SETERUSNYA
C COMEL TERPAKSA MENJAWAB SOALAN-SOALAN DARI WARTAWAN-WARTAWAN.
HAISH~ITU AKU BARU CAKAP AKU COMEL
BELUM LAGI JADI ARTIS.
LALALALALA


WARTAWAN-WARTAWAN YANG BEREBUT2 MENGINTEVIEW SI COMEL SECARA BERJEMAAH ADALAH SEPERTI BERIKUT.

setan budak panjang rambut pindik
MR BEAN TUNANGAN ORANG
PINK BATERFELAI
OLA
KAK DIBA



RULES:
1. Put your iTunes, MP3, MP4, Windows Media Player, etc.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
AKU STACY - STACY

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
SADISNYA NASIB ALAM SEKITARKU - SETAN YND

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
KOCOK-KOCOK - INUL (haha dangdut siak!)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
NAKED - AVRIL LAVIGNE (hoh~tidak comel!)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
SURTI TEJO - JAMRUD (fak u!haha)

WHAT’S YOUR MOTTO?
LOVE LIGHT SHINING - BOB MARLEY

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
AFTER MIDNITE - YUNA

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
BIDADARI - PRETTY UGLY (haha..aku tertekan lagu ni)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
KUCING HITAM - BITTERSWEET

WHAT IS 2 + 2?
MUNAJAT CINTA - THE ROCK

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
WHERE HAVE ALL THE BOOT BOYS GONE - ACAB

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
JAUH - CARAMEL

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
SHE'S LIKE HEROIN - SOAD

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
FANDEYIAN OKULYIKA HYMNOLOGY - AS SAHAR

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
TAKBIR HARI RAYA

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
SANTAPAN TERAKHIR RAJA BERSIONG - SIL KHANNAZ

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
NEGARAKU

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
UITM DI HATIKU (cis!)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
HATI YANG LUKA - HETTY KOES ENDANG

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
KHARISMA CINTA - BROERY MARANTIKA

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIEND?
TRASHIN ROCK N ROLL RADIO - SETAN YND

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
SERANGGA PILIHAN - SI BODOH!



*******************************************

NEXT WARTAWAN PERSEORANGAN TETAPI MACAM CIKGU2 JAK AKU RASA.
SEBAB ADAKAH DIA MAW CEK AKU PUNYA TULISAN.
WARTAWAN BERBENTUK CIKGU ITU ADALAH:
HELENA ATISHA



write on a piece of paper each:
  • your name/user name
  • right handed/left handed
  • your favorite word to write
  • your least favorite word to write
  • write ''the quick brown fox jumps over the lazy dog''
  • write down bloggers dat u want to tag
  • take picture of your work and post it in your blog

********************************************************

wartawan berduet!!


Nowadays, there're so many "IF".. "WHY" there're so many "IF"?!

1. If you can be an animal, what will you be?! Why?!
buli jugak jadi babi..pasal org selalu memaki cakap babi ko! jadi secara tidak langsung memang aku pemes la tu dikalangan pemaki. alaaa..babi2 pun masuk syurga bah.

2. If you robbed the bank, what do you want to do with the money?! Why?!
aku bagi sama polis..konon aku tejumpa duit tu..jadi aku nda kena tangkap..aku dapat anugerah dari polis sama bank..neh!ndaka pemes aku macam tu terus..haha
politik bah!


3. If you can teleport yourself to any places in the world, where do you want to be? Why?!
ah!!malas aku maw cakap..bukan betul pun dapat buli pegi sana..cis!

4. If you are in X-Men or Brotherhood of Evil Mutants, who are you in the team? Why?!
jadi ketua durang seja..

5. If you know that you are dying, what is the last meal that you want?! Why?!
adakah meal yg kena makan autometik dosa terhapus??Ada??kaalau ada kasi beli aku...

6. If you can kill only 1 person in this world, who is that person?! Why?!
uik!!mana buli bunuh2!!!bedosa!hish..aku yg setan ni pun tahu dosa.buduh.

7. If you can choose either want to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice?! Why?!
uina..matilah maw idup 100 tahun..sampai buduh laa aku kena buat kerja jahat jak.

8. If you can date a celebrity, who is that person?! Why?!
aku sendiri.sebab aku artis la.

9. If you can have only 1 thing in this world, what should that be?! Why?!
ntah...aku pun nda tahu...cuba tolong pikir utk aku.

10. If you have an opportunity to TAG 8 of your friends, who are they?! Why?!


ali
abu
ahmad
kiah
joyah
minah


sekian~

********************************************************


ANTARA SEMUA AKU RASA NI SOALAN PALING MENCABAR!!
VARAMU BETUL!!!




It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag 10 people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun!


1. What is your name?
VIDADARISAKURA

2. A four letter word:
VIVI

3. A boy's name:
VALENTINO ROSSI

4. A girl's name:
VIVI COMEL


5. An occupation:
VIVI PENJAWAB TAG

6. A color:
VIVI SUKA KALER BIRU

7. Something you wear:
VIVI PAKAI BAJU

8. A food:
VIVI MAKAN NASI

9. Something found in the bathroom:
VIVI JUMPA VIVI LA VIDA!

10. A place:
VIVI PUNYA PLACE

11. A reason for being late:
VIVI LAMBAT BANGUN

12. Something you shout:
VIVI COMEL!!!!!YEAH!!!!

13. A movie title:
VIVI DAN AKSI TERLAMPAU


14. Something you drink:
VIVI MINUM KOPI YANG DIBUAT VIVI.


15. A musical group:

VIVI N DE GROUP


16. A street name:

VIVI PUNYA JALAN


17. A type of car:
VIVI PUNYA KERETA



Text Color18. A song title:

VIVI HANYA KAW SAHAJA PALING COMEL DIHATI MEREKA.PERCAYALAH~


19. A verb:

VIVI BEKERJA


YEAH!!!!VIVI BERJAYA DENGAN COMEL SEKALI!!!!
YEAH!!!


***********************************************

Ini sangat skima punya soalan.
bingung aku.




* cuba korang dengar betul2..dengar sekeliling...dengar betul2..!korang dgr x?

aper perasaan korang?

bunyi kipas.perasaan kool.jadi?

* cuba korang lihat betul2...lihat sekeliling..lihat betul2..!.korang lihat x?

aper perasaan korang?

bilik aku..macam biasa semak...teda perasaan pun..biasa jak...

*cuba korang bau betul2..bau sekeliling..bau betul2..!..korang bau x?

aper perasaan korang?

aku belum mandi..tapi bukan bau badan aku la..bau baju aku..lallalala

*cuba korang rasa betul?.rasa diri korang ke@sekeliling.!betul2..korang rasa x?

aper perasaan korang?

teda apa2..biasa jak..

* korang feel x aper yg korang buat?..feelkan skrang?...feel la skarang...

teda juga..
lalallalalala


leh x korang buat semua ni dgn seikhlas hati..nanti korang jawab ar dlm blog korang ye..ikhlas tau..

ikhlas aku buat ni tp ikhlas aku teda perasaan la...
haha
sekian.


--------------------------------------------------------------------------


FAFARAFA



Soalan 1.
Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?
sabtu lalu...bos suruh cuti...

Soalan 2.
Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni?
still 23..aku belum puas makan lagi..
lalalala


Soalan 3. (x jwb pun xpe)
Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar didepan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!
oohh..nasiblah..aku nda suka begambar kak...hahha


Soalan 4.
Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?
tyme free.

Soalan 5.
Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?
mana maw cari teksi.

Soalan 6.
Apakah habits anda?
pemalas

Soalan 7.
Apakah matlamat anda untuk tahun 2009 ni?
pikir matlamat baru


Soalan 8.
Senaraikan 4 perkara yang anda akan lakukan selepas menjawab tag saya ni?
cek ejaan entry
publish post
view blog
update!yeah!!

Soalan 9.
Adakah anda seorang yang pemarah/pendendam / bengis? dan cara anda mengatasinya
iya!!
memaki dalam mimpi!

Soalan 10.
What happened to you in 2001 till 2004?
kanak-kanak ribena
sedikit matang
tambah lagi matang
kematangan gagal!!


sekian!!!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------

phikool tong teng



Peraturan Tag

Senaraikan:
• 3 lagu yang wajib ada dalam playlist.
• 3 barang yang wajib bawa bersama.
• 3 tempat yang dekat di hati.
• 3 laman web yang selalu dilawati (selain Facebook, Friendster, dan Myspace)
• 3 blog yang mahu di-tag


3 lagu yang wajib ada dalam playlist:
  • sadisnya nasib alam sekitarku
  • serangga pilihan
  • surti tejo

3 barang yang wajib bawa bersama:

  • baju
  • seluar
  • spender

3 tempat yang dekat di hati:

  • baju
  • bra
  • kulit badan

3 laman web yang selalu dilawati:

  • vidadarisakura.blogspot
  • facebook
  • friendster

3 blog yang mahu di-tag:

hanya pak karamu.

-----------------------------------------------------------------------------




Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

yern..ni aku suda buat..
cek sini

heee



--------------------------------------------------------------



1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged


argh!!shit!!
teringat kisah lama!



--------------------------------------------------------------


miznad

[1] your full name n nick?
full name : vidadarisakura
vivi-vida-comel-sakura-c comel sangat.

[2] single or taken?
or

[3] hotlink, celcom, digi or Umobile?
digi n maxis

[4] indoor or outdoor?
or

[5] are you thinkin bout someone rite now?? who?
pacik teksi..

[6] sushi or roti canai?
tolak batu sama kayu jak kalau aku..hee

[7] hv u fell in love with 2 person in one time?
pernah....farid kamil sama bredpit..2-2 ak kasi tinggal.

[8]flipflop or snickers?
tolak high heel

[9]what do u tink bout me?
dia perempuan
suka lelaki
ada boypren
boypren dia lelaki
anak mama sama bapa dia
mama dia perempuan n bapa dia lelaki
sekian.

[10] 5 person u wanna tag with dis ques??

pak karamu

----------------------------------------

lifesaver musuh chenta ku


1. add setan
2. sarukogok
3. qisharamu
4. dik ann setan
5. kak eliza
6. kak diba

What do u know 1?
setan
perasan hensem
aku tertipu!

What would u do if u never meet 2?
kena samak guna tanah pun nda guna
bawa perfurm banyak2..pasal ogok ni kan berbau.

What would u do if 3 & 4 dated u?
ok jak
aku gay
aku juga lesbian
mana2
lalalallaalala


Would 5 & 6 make a good couple?
nda boleh
melainkan diorang macam aku
gay.


Do u know everything about 3's family?
anak ini dijaga dengan baik oleh abang2 hensem beliau
aku tenga proses berkelakuan baik dihadapan beliau
supaya abg hensem beliau suka kepada saya.

Tell me something about 6.
lembut macam kucing tapi takut kucing

What language does to speak?
cakap sabah la bah!

Who is 3 going out with?
dik AN setan.

How old is 4?
181 tahun..tinggal tunggu mati jak tu.
haha

5?
sweet 17!
perasan!haha

Who is 6 favorite singer?
vivi.


1?
vivi jugak.

Is 4 single?
baru jak kena kasi tinggal gepren
tapi dia beskandal dgn budak hijau.
hahha


What is 3 last name?
setan bertudung!

What u consider being in a relationship with 1?
oh ya!
kami pasangan gay!
tapi kalau aku perempuan aku nda maw dgn dia
pasal dia tipu dia hensem!
cis!!!

What r u talking about?
aku cakap aku comel.
tu pun nda pandai paham.

Which school does 2 go to?
binatang campur setan sekolah meh?
haha!


.........................................................................................

ASTAGA KAMU!!!
AKU HABIS JUGA MENJAWAB!!
YEAH!!!
DAN AKU BELUM HABIS PEKING BARANG!!
TEKSI PUN BELUM KOL!!
ARGH!!
DASAR LAST MINIT BETUL!!!!
BAH!!
SELAMAT MUNTAH BACA TAG AKU!!!
SEPA SURUH KAMU AKU JAWAB!
NEH!
HAHAHAHAHA
BAH..KALAU AKU RAJIN..AKU UPDATE JUGAK BLOG
KALU NDA.
P MAMPUS LA SAMA BLOG.
HAHA
JANGAN RINDU C COMEL INI..
SEBAB DIA SANGAT COMEL KETIKA MENJAWAB SOALAN INI.
LALALALLA
BABAI~

_________________________________

AKU MAW TAG KESEMUA DI ATAS KEPADA:

PENSKODENG SUKA PUJI AKU COMELL

  1. vidadarisakura (1227)
  2. Budak Panjang (288)
  3. ab geldofg (252)
  4. Shahrul Azry (232)
  5. eliza (231)
  6. qishie (204)
  7. KhaLifah feDi (191)
  8. LifeSaver (144)
  9. nurainmunderfahn. (116)
  10. ~d!b@~ (90)
  11. Monkey D Luffy (88)
  12. LANtai mop (87)
  13. jiwa kaco (74)
  14. F A R Y N (58)
  15. besi (47)
  16. Dora Tora (45)
  17. GiGGLinG GaL (44)
  18. budak jahat (44)
  19. apisz (43)
  20. Ola (42)
  21. Dato Paduka Masri (40)
  22. pemikir lapuk (38)
  23. pink_butterfly (33)
  24. cj7 (31)
  25. Tora Aman (30)
  26. Y E R N ain (30)
  27. JohnJenin (30)
  28. fafarafa (29)
  29. sol (28)
  30. a.k.u.p.e.n.t.o.i (28)
  31. .:: Lucky Fingers ::. (28)
  32. ifahruzzaman (26)
  33. Raihanna (25)
  34. tEddY bLuEbeRRy gUrL (24)
  35. lizz (24)
  36. one love (24)
  37. qishie qawaii (23)
  38. BeaN MorENo (23)
  39. i.am.belle (22)
  40. Pengejar Masa (22)
  41. KhairiL's (19)
  42. helena's (17)
  43. ♥ Cik HeLena ♥ (16)
  44. mrblind (16)
  45. ezzati (16)
  46. D o R a T o R a (15)
  47. ayie_helena (15)
  48. xfifax (14)
  49. BudAk hijAu (14)
  50. ryehanah (13)
  51. wiseman1stopcentre (13)
  52. Atan (13)
  53. wahyudimy (12)
  54. This is Mine (12)
  55. S h i n o (11)
  56. Jard The Great (11)
  57. Poison Flower (11)
  58. PJ selamba (11)
  59. TurTl3!! (10)
  60. Babyjane[The Juliet] (10)
  61. marilyndeasy (9)
  62. N (9)
  63. NaD (9)
  64. AnnELara (8)
  65. akuxbiadab (7)
  66. KARKADEWA (7)
  67. DIK AN (7)
  68. - - - - - - - APISZ- - - - - - - (6)
  69. LyndaWawa (6)
  70. StingRay (6)
  71. phikool thong (6)
  72. intangedik (5)
  73. elL (5)
  74. Silent Hill (5)
  75. - - - - -- - APISZ- - - - - - (5)
  76. Mieaa (5)
  77. Siti NurJ3nab (5)
  78. epalgreen (5)
  79. atok (4)
  80. Bunga Binti Nordin (4)
  81. Qaseh.Darwisy (4)
  82. m'Z faRa.. (4)
  83. Juliana Edgar (4)
  84. o-y-e-t-t (4)
  85. ~0~ (4)
  86. En. PeRD (4)
  87. Mee Chee (3)
  88. A a D i I ? (3)
  89. Dhada (3)
  90. Luth Textile (3)
  91. singamaraja (3)
  92. UnaChenta (3)
  93. FiNaZ~! (3)
  94. wordcansay (3)
  95. apei budak kampung (3)
  96. Atira. (2)
  97. rantong (2)
  98. FarahDiana (2)
  99. The Spiral Eyes (2)
  100. bunga binti nordin (2)
  101. zuhairy hashim (2)
  102. Awan Lahon (2)
  103. i.am.belle. (2)
  104. Word Can Say (2)
  105. ~PakKaramu~ (2)
  106. BangsatKardiovaskular (2)
  107. FARIE (2)
  108. dBa (2)
  109. fafaz (2)
  110. nURuL izZA (2)
  111. Suffian salim (2)
  112. pEJaL oNly (2)
  113. azharjaafar (2)
  114. saya ,sayi, sayu (1)
  115. rose emely (1)
  116. sarah (1)
  117. abanglong (1)
  118. ryehana (1)
  119. fynn jamal (1)
  120. razor (1)
  121. aainachentak (1)
  122. nurshafiqah (1)
  123. Namaku Min (1)
  124. NuRuL wHaTeVeR (1)
  125. apei (1)
  126. nurfairuz (1)
  127. bvlgarigirl @ Arianna (1)
  128. cekodok gedik (1)
  129. fahmi latiff (1)
  130. *secret (1)
  131. qilaalott (1)
  132. Kucaie (1)
  133. finas (1)
  134. modandi (1)
  135. nosa (1)
  136. Miss Hazzy (1)
  137. Sweet Thinker (1)
  138. sparkystar (1)
  139. jajazuzu (1)
  140. Eden (1)
  141. tasikmerah (1)
  142. Mustafa ┼×enalp (1)
  143. BEAN'S (1)
  144. Riezal (1)
  145. Erieq (1)
  146. [S]itie [B]Um [B]Um (1)
  147. geldof (1)
  148. ab (1)
  149. Ezad (1)
  150. eZad (1)

SUMPAH!!!
KAMU MESTI JAWAB!!!!!!!!

SEKIAN

doakan flite aku nda terhempas malam ni!
hahaha