dupdupmyheart

Monday, November 2, 2009

YANG SAYA SUKA TENGOK.




mereka sangat sweet kan?


ouh~


sweet sangat. dulu masa ai muda remaja. masa zaman-zaman baca novel ahadiat akashah + alaf 21. ai selalu imejin hidup ai macam ni macam tu. kapel ai sweet macam ni macam tu. huh. nampak sangat ai mudah terpengaruh dengan cerita-cerita novel.


lepas tu.
ai keluar dari alam sekolah.
masuk uitm. situ ai belajar kapel.
baru ai tahu, cerita-cerita dalam novel tu rekaan sahaja.huh
oleh itu i stop berhenti baca novel lepas ai rasa ai tertipu.
ai memang tidak percaya benda-benda macam tu.
sampai sekarang, even mau baca sinopsis novel yang ofismet ai bawak pegi opis pun ai rasa mau muntah.
geli.
huh.


tapi yang ini,
ai pun tidak tahu kenapa ai suka sangat tengok diorang.
tapi ai tidak la wish sangat-sangat pun untuk jadi macam diorang,
sebab ai percaya,
apa yang tuhan bagi ko terima jak n jangan mengharap sangat. sikit-sikit sudah. hih.



sekian.


(ouh,malam ini ai ada sedikit gedik.sekian)

19 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.huuuu akak jiwank sejak2 reveal bf die kt fb ;p

vidadarisakura said...

intan:
hoh???jiwang camni meh?
oh tidakk.
jiwang pakai bunga intan payung macam ko la dik.haha

Pekerja Kontrak said...

awo............

~0~ said...

syahdu plak aku rasa...hahahahahha

Nabil Fizri said...

gedik.
tembam lu dh sweet dh

vidadarisakura said...

pekerja kontrak:
hih.



o:
napa korang rasa syahdu.aku kool jak.hee


nabil:
haha.setan sweet pabenda ntah.haha

oranglidi said...

gelenya

vidadarisakura said...

oranglidi:
korok kering mu.haha

Nabil Fizri said...

kah3.
lu tak perasan gua?

vidadarisakura said...

nabil:
ah lu.mana aku bajet aku kenal org masa tu.org lain pun mana kenal aku.cis.

Nabil Fizri said...

ah.
gua cm je lu..
gesel2 gn dila

bspotgurl said...

sweet sensation
sweet loving couple lah katakan ;)

Pekerja Kontrak said...

saya juga suka tengok....

F A R Y N said...

aku tau ko rendu Malaysia AirlineS..


haahhaa...sabar2..nanti aku soh dia blk sabah jenguk ko...

Hazzy Ishak said...

suka baca nobel.ngeee.

jajazuzu said...

ahhh...sweet. aku tgk tanpa suara ni. speker x leh on. nanti kantoi. hahhaha

cik CumeY said...

giler...

hahahaha...

vid dalam mood menjiwang kah???

Kap said...

panjang pula entri kali ni ;)

besi said...

vivi comel ....hati dah terusik ke?
hehehehehe