dupdupmyheart

Friday, November 6, 2009

WADDA! BOO!

malam karang jabatan aku ada dinner.
dan aku nda tahu camana aku boleh tershoyy join jadi finalis singing competition. wadda~


ok serius.
haritu, lepas semifinal la konon,
encik organiser cakap kena perform betul-betul, baju kena lawa, mekap kena cantik.
dem la.

lagu?sangat shaitt~ aku ndatahu mau bawa lagu apa ni. karang aku bawa jugak lagu cewek ni.huh.

baju, opkos la aku pakai baju kurung. itupun nasib baik time konvo aritu aku berjaya pau sama mama aku beli baju kurung lebih. memang simple. sangat. yang kakak finalis sorang tu siap sewa baju jawa dari butik untuk malam ni. whateva. aku memang nda harap pun. huh.
ok baju kira setel.

mekap? argh!dem la. sedangkan masa konvo arituh pun aku lambat pasal sebatang eyeliner yang aku nda ketahuan mana aku letak. er...bedak memang aku nda pakai. maskara pun awal tahun punya. keras-keras suda. eyeshadow pun haram aku ada. kalau ada pun aku ndatahu mana suda. argh! n pasal eyeshadow-aku-ingat-aku-ada-tapi-sebenarnya-teda tulah jugak punca aku lambat konvo aritu. berabisan aku cari dan aku ingat ada-rupanya-teda.dem!


huh.


oklah.sempena aku awal bangun arini, aku mahu pergi kerja awal, aku penat sudah suruh kawan tolong punch kan aku.kihkihkih.


bai!

15 comments:

cik intan (◡‿◡✿) said...

.hahaha gud luck
.org gemuk mmg sore sedap ;p

joegrimjow said...

apsal panjang semacam je entry ni kali?
hehe

rekod la
dngn sore vidada nyanyi

joegrimjow said...

nak dengar

~0~ said...

nanti jgn lupa upload video ko nyanyi..mau dengar

fafarafa said...

br je ingat nk blanje ko mkn mlm ni. akakakakakak

ciK LyndaWawa igUana said...

sempat lagi beli barang mekap untuk malam ni...nway....good luck...=)

Lifesaver said...

nak aku mekapkan?

ezzati said...

phewittt..ko x makeup pn dh comel Vi...tp, makeup msti lai comel...aku ada sijil makeup..meh aku tolong makeup...



..x mahal...rm100 je seminit...

Yern Ain said...

wakakakakakaka.
buduh. klu ko nyanyi lagu tu cewek bedarah hidung opismet ko.

bawa lagu krisdayanti aku wanita biasa. supaya org nda salah jantina sma ko lg. hehe.

meh dtg sini sy kasi mekap ko jd clown.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ko nyanyi baik2..

nti suma orang muntah plak

hahaha...

gud luck bebeh

besi said...

vi comel...masa nyanyi jgn lupa suruh kwn rakam..lepas tue masuk youtube.......kami semua nak tgk aksi budak comel menyantikan lagu...
boleh?

jejaka anggun said...

hahahahaha. ko mesti nyanyi cam jess (budak yg nyanyi lagu my heart will go on) tuh kan? xpun ko nyanyi lagu pantat kerbau tuh sure ko menang.

good luck!!

GiGGLe GaL said...

dik, aku harap ko dapat nyanyi dgn jayanya macam dalam klip siamang tu..wakakakaka.. kaakkaka.. gila ko..

Pais Chaos said...

kasi shufle la.. nyanyi tak best..hehe

Kap said...

ok, record kemudian bubuh dekat YouTube..
biar aku jadi paul moss..