dupdupmyheart

Wednesday, November 25, 2009

NEW POST.

3 hari aku duduk rumah kazen aku,
ingatkan jerawat batu makin membesar.
rupanya pipi aku naik mendadak.
macam belon.



berat jangan cakaplah.




yes!
ada harapan masuk biggest loser next year!
yay!



(aku kehabisan tajuk)

18 comments:

Nabil Fizri said...

boyot

triple x malaya said...

erm...ape boleh buat...

*SiRibenMerah said...

sama la weh..
aku neh duk umah makan tidoq tgk tv on9.. airbag aku pon makin besar...
muleh saing ko dlm show biggest loser thn depan.. hahaha..

LORD ZARA 札拉 said...

aku nak join gak~

besi said...

vivi comel...selamat hari raya
tak pe ..jgn risau ttp comel

dobot said...

Selamat

jejaka anggun said...

hmm.. jgn jadik mcm budak filipina yg kepala terus sambung badan sampai x nampak bentuk leher tuh dah la....

yg_indah said...

aku cadangkan tajuk entri ni: Biggest loser asia, here I come.ok x?

azman shah said...

nnt ko akan tau betapa seksanya bertubuh besar tp hakikatnya aku bersyukur

helena's said...

vi takkan la ko gemuk,,

Rowena Chasez said...

all da best laa ye..
smoga dpt msok biggest loser..
hahaa=D

~0~ said...

bagus...perternakan lemak telah berjaya

Kuwe said...

KihKih.


KahKah.


HikHik.


Padan muka.Kembung. :D

.rafiq. said...

makan lagi sikit baru lepas nk masuk.

faiq said...

masuk weyh program tu..besh je aku tgk kt tv

INDRA QIRANA said...

jerawat pon kadang kadang boleh jadi comel apa

Kap said...

perut kau kata, "ok, set!"

Lifesaver said...

harap2 dpt tgk muka ko tahun dpn