dupdupmyheart

Thursday, October 1, 2009

UCAPAN TERIMA KASIH IKHLAS DARI HATI KE HATI.

weh.kamu perasan ka ada petambahan iklan nufnang lagi dalam blog aku?
kihkihkih.




bukan rajin pun belajar buat benda tu.
senang jak.
suruh budak baik-comel-sopansantun dalam kurungan pura-pura ni buatkan.
haha



dasar pemalas kan aku?
haha




oh budak seperti dinyatakan diatas.
kakak sungguh terharu atas kesudian kerajinan dikau membuat iklan nufnang tersebut didalam blog kakak.
dan.
kakak malas mahu tukar paswed.so..kakak pecaya sama dikau okeh.


(er....sungguh tidak ngam aku guna kata ganti nama "kakak" kan?haha)



sekian.

8 comments:

oranglidi said...

first ke?

oranglidi said...

uihh, hebat lu skang.. men nuffnang tu. boleh wat duit masuk beribu-ribu!

kim salam kat adik lu.

ayampinko said...

vivi dan pemalas...kombinasi yang normal..hahaha

~♥ cik intan® said...

.hahahaha ingat free kah?
.sila jadikan kite bakal adik ipar

.ye lah~
.x ingin pun mahu buat ape-ape kt paswed kakak tu
.bukan dpt hasil pun! ;p

vidadarisakura said...

orang lidi:
ya 1st.again.haha
lu kirim duit terus la kalau mahu.




ayam:
lu sama setan lagi ideal.




intan:
haha.
berani jadi adik ipar?
x takut?
haha

teddyblueberrygurl said...

vivivivi~
lame aku tak melawat ko.
haha.
mmg tak seswai 'kakak' tu,
cam tak rock je vi.
huaha

oranglidi said...

hahah. wa ni pokai lah. duit wat beli ais kosong dengan nasik kosong je kalu makan. kadang2 selipar pun kena curi. hahaa.

Lifesaver said...

ko byk ke duit nuffnang??