dupdupmyheart

Sunday, October 4, 2009

1MALAYSIA 1MINGGU.

besok sampai la hari jumaat aku buat kerja luar.kena stay sana sampai ari jumaat.
lagi best, ada orang cakap tempat penginapan kami tu berhantu.




ok.konsep 1malaysia bersama hantu.





dupdup my heart ni.
eleh!setakat hantu...bawa yassin sudah.




er...kalau blog aku nda update selama seminggu LEBIH.
bacalah alfatihah untuk aku.
sekian.

34 comments:

dobot said...

kauu kerja ape weh?

.rafiq. said...

setan dengan hantu kawan baik la.

naz said...

innalillah

yg_indah said...

aku siap wat tahlil lagi....

Mr feckry said...

ok aku da bc

Lionel Azry said...

setan takut hantu?
bangang betul lu ni!

jejaka anggun said...

alfatihah!!!

teddyblueberrygurl said...

huish..
ti aq tgl bcekn yassin ek vi..
amin..

Nabil Fizri said...

fuh2. waa tiup yasin

Acid said...

aku dgr cite hantu2 sume pegi rumah terbuke time2 raye camni..so don wuri laa..

karatz said...

semoga tenang rohnya

oranglidi said...

nampak hantu, masaklah meggi. kongsi bersama.

joegrimjow said...

satel utang dulu

bspotgurl said...

hihik.. macam keje ala-ala CSI lak u ni tau..hihik

~0~ said...

bgaus lah ko...patut la PM sygkan ko...hahahha

eazy said...

keje guard eh vi?

BudAk hijAu said...

buduhnyer vivi...
apekes xjd dtg umh aku mlm 2..

Lifesaver said...

aku rasa hantu tu pon tkut tgk ko

Cik_daya said...

semoga selamat pulang dengan selamat yer...

Qaseh said...

oklah tu vv...satu kepala...jaga diri baik2 yerk..






lagik satu..





JANGN PANDANG BELAKANG..MOMOK. huhuhuu

jinggo said...

AL-FAATIHAH....

cik CumeY said...

hahaha..
vid jangan ko bawak balik suda tau!!!
kang ader plak org lain yang buat post kat blog ni kang..
hahaha

piqah SHJ. said...

hahahha
outstation ke

jajazuzu said...

ok. aku baca sekarang

speckurosaklagi said...

kija luar??kija dlm mcm ne?

♥ PinK HeL ♥ said...

moga vivi dicucuri rahmat hantu..hehe

azman shah said...

bese la vv
nk tarik perhatian...
hehehe

fazrin2211 said...

haa, ada jumpa hantu tak?hehehehe

oranglidi said...

weh, dah dkat seminggu ni! apdet aaa

kimisai said...

hahha
ok la tu
banyak kawan......

chipsmore said...

al fatihah~

vi...aku da sedekah kan al-fatihah..aku harap ko bahagia di SANA vi...hakk..

btw, i klik ur nuffnang ;)

aloy_paradoks said...

jangan lupa mem "berat" diri anda di Majlis MIMPI 18 hb ni di Galeri Shah Alam..

wmy said...

Sugarmamy, besa la.

shakinah said...

laa.
selama ni aku ingat kau hantu gak.