dupdupmyheart

Wednesday, September 30, 2009

UNTUNG JADI ORANG KACAK BIARPUN BAWA ANAK.

pramugara-pramugara sibuk berebut mau tolong ko.apalagi pramugari.


kejap-kejap tanya khabar.tanya keadaan.


cis.
kesian si comel terpinggir disebelah.huh



aku pun mahu jadi si kacak laa.
aku kan anak jantan beralat sulit perempuan.haha

12 comments:

Lifesaver said...

ko nak jadi kacak????? aku pon tak mau!

Hazzy Ishak said...

kacak ker?

ZARA 札拉 said...

kamu kacak~

aku macho~

hahaha~

err...tunjuk skit mana alat sulitnya~

~0~ said...

pramugara pun sibuk tya si kacak ek??

gay hape....huih

yg_indah said...

DUIT AKAN MENJADIKAN KO KACAK.IKUT KPD KETEBALAN DUIT KO ADA.KAN?

Tora Aman said...

Awal jg flight ko..hehehee

iezat n hobbes said...

lu x try tackle itu laki?
takot kene pugai la tu..

.rafiq. said...

si comel tu bini die ke duk sebelah?

~♥ cik intan® said...

.kalau kacak dan gemuk, tp duet x dek, x gune jugak! haha~

Yern Ain said...

sepa sebelah ko?
abg pejal tahir?

vidadarisakura said...

syafa:
sepa mahu sama ko?
haha



hazzy:
sangat.haha



zara:
tunjuk mesti tapuk2.haha

tapuk itu sorok2 ok.




~o~:
taupun.
haha



yg indah:
meh?
aku ada sepuluh sen.
macam?




tora:
malam sebelum punya cerita bah tu.
heee


iezat:
haha.
ada anak weh.
aku tunggu di tekel jak.haha


rafiq:
si comel tu kompom la...ah!buat nda tahu pulak.



intan:
dia kacak dan tidak gemuk n for sure kaya.
but stil i xmahu.haha



yern:
pejal langsung tidak ensem ok.

jejaka anggun said...

itu la yg aku alami setiap kali aku naik flight.... kacak rupanya aku. ingatkan anggun.