dupdupmyheart

Tuesday, September 1, 2009

MEREPEK-MENGGILA.

lama gilak nda merepek sambil menggila dalam blog ni kan?
rindu gilak.
kamu rindu?
huh kompom tidak.
aku jak rupanya perasan sendiri2.
cis.


apakata kita main satu permainan.
alaaa.permainan simple2 jak.
buat entry untuk aku "kenapa saya rindu vivi"
sebagai hadiahnya adalah PAKEJ BERBUKA PUASA BERSAMA VIVI.
iaitu belanja aku buka puasa + ambil aku pulang balik dari rumah.
simple kan?
ada berani?



ok sekian terima kasih.
haha



..............



ok nampak sangat kehabisan duit disana sampai sangap minta orang belanja.
haha



..............




point utama: KAK DIBA PLEASE ALERT!!!!! (er..aku nda suruh buat pun sebenarnya..acah2 jak..tapi macam biasa kak diba menang secara autometik sebab dia sorang jak tepikir buat entri untuk aku.kakakakaka)

24 comments:

~d!b@~ said...

huh?
nama i ka tu kak diba??

ok ok alerted!
so? bagaimana ni bah?
i panik ni hahaha :P

Paan said...

Kepala hotak kau! Kak Diba, jangan dilayan setan sekor nih!

vidadarisakura said...

kak diba:
jangan panik kak.sabar2.betenang.haha



paantat:
eleh.jeles cakap!hoho!

qishie said...

kat masjid de bubur free.
gi beratur sana suda!
demand!

vidadarisakura said...

qishie:
kalau aku sebut nama ko dapat barisan vvip ka?

lalala

~♥ cik intan® said...

.bukan akak x leh pose ke? ;p

Lionel Azry said...

macam setan

vidadarisakura said...

intan:
ingat akak period sebulan?haha


babionel:
apa dia saiton????

~d!b@~ said...

ceh!
contest yang dbuat khas utk bagi akak menang?

malas i taw lalalala~

vidadarisakura said...

kak diba:
yeah!politik menjadi.kakakakakakaa

yg_indah said...

kat masjid pun ada makan free.

missysha said...

buleh join x?

vidadarisakura said...

yg indah:
nda cukup.haha


missya:
er..ko sanggup belanja aku makan?haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

vv blanja kamu makan???

kopak la poket aku...

vv makan banyak...

hahaha...

joegrimjow said...

nak buat jugak la
btol ley kluar ni?
-ayat seyes-

bspotgurl said...

hahhha apa punya game lah cenggini..hihik...

Lifesaver said...

terus aku close blog ko..wat2 x nampak~

ZARA 札拉 said...

kalau dekat...aku dah buat entri tu~


hahaha~

ieyla said...

Salam ziarah....kalau nak makan free dalam bulan pose nie gi masjid tentu dapat makan free punya....he3....

amirnazrin said...

huh..dasar..

BuDakHutaN said...

saya wendu vivi sebab nak buka posa dengan vivi..hehehe.. bulih kah tu?

Pekerja Kontrak said...

ho......

jajazuzu said...

aku bizi kalah superman. tu pasal aku x dpt buat entry utk ko. harap maklum

Heidi Shafiq said...

x nak main la.. game ni x cukup mencabar wat aku.. :P