dupdupmyheart

Wednesday, August 26, 2009

KAU PERNAH?

ko yang semakin pemalas ni tiba2 jadi perajin
taip entri panjang2



tapi.


suda siap.
n bila ko baca balik sebelum publish,
ko delete.
sebab.



entri kau macam nda best.pernah?





p/s:maka..berakhirlah kisah bersiri yang tidak sempat disirikan.sekian.

21 comments:

yg_indah said...

kahkah belum mula suda kecundang.

vidadarisakura said...

yg indah:
haha.siot ko.

♥ PinK HeL ♥ said...

gile best!nak lagi!

*SiRibenMerah said...

pernah..
hehehe.. tunggu la masa da rajin sket..
tulis balik..
chaiyok2 vivi yg x posa..=P~

vidadarisakura said...

pink:
cerita belum start ko suda cakap best.sot.haha


riben:
cisdel!!puasa la!hahahahhaha

joegrimjow said...

jgn give up!!
terusklan entry pendek!

cik intanurulfateha said...

.dah tau dah knp leh type entry pnjang2
.sbb x pose kn?
.tenage byk! ;p

Yern Ain said...

sott!

apei said...

alaa cakap ajer la kau tak tulis apa2 pun sebenarnya..

besi said...

tak pe la...vi ttp comel

.kakijalan. said...

pernah. pernah. haha. alasan kukuh.

Nur Mariaminul Amalina said...

ye2.

move on.
=)

GiGGLe GaL said...

KO OK ka dik?

Kap said...

puasa pun kau tak berubah ek :)

aloy_paradoks said...

wah... mmg gempak!

azman shah said...

kamu sllu kunjung blog aku rupa2nya begitu rmi peminat
aku segan dgn kamu
papepun tq sbb sudi dtg kt blog aku

Ricardo Arres Kaka' said...

entri lu pnah besh ker masalahnyer?

~d!b@~ said...

pernah sangat hahaha :P

ayampinko said...

pemalas..hehehehe

addyaholix said...

aku publish apa saja yang aku tulis. heheh!

Lifesaver said...

xpenah!