dupdupmyheart

Friday, July 3, 2009

TAK FAHAM-TAK TAHAN-SABARKU TAK TERTAHAN MELAYAN SIKAPMU PERAWAN

dari pagi tadi aku tahan lapar konon diet
blogwalking~
beberapa kali terserempak dengan gambar nasi lemak.
dem!~


sumpah nda tahan.



malasnya maw turun bukit pegi beli nasi lemak!
dem!
malas2!



KALAU MALAS-LAPAR!
dem!

16 comments:

DIK AN said...

Babi mcm akak ni mmg pemalas. Kepsi je la boleh laju sket. Kami (saya dan abang klang) mau update blog dengan menggunakan pic akak. Kacip kan?

besi said...

vi...comel tak bila lapar?
tau mesti comel kan/....

Heidi Shafiq said...

xyah pegi beli la vi..
ko niat je..

vidadarisakura said...

dick an:
jangan beperangai macam shial boleh?



besi:
x comel.
sumpah.
haha



heidi:
suda niat bos.
haha

azman shah said...

perutku smakin bun

ZARA 札拉 said...

hehehe~

giler hah kamu~

hahaha~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.sis!
.tido jee
.makan pg esok je :P

GiGGLe GaL said...

dik, ko makan pon malash ka..?

triple x malaya said...

malas nyer...cam ner nak jadi wife gua ni...

helena's said...

nasi lemak tu..lemak dia seminggu tepu..baik jgn,,haha

karatz said...

kena turun bukit?
baik kau masak sndiri lagi bagus bha.ha...ha

aloy_paradoks said...

ada 3 dem dalam entry ni.... betul kan... Yes menang..

Lionel Azry said...

sila usya blog gua dah upload la! :P

JMR said...

nasi lemak tu chomel x?
muahahaha

vidadarisakura said...

azman:
huh.



zara:
sewel jugak.




intan:
mati la kalu camtu?




gigel:
heee.
dasar pemalas kan.



triple:
fuh nasib baik malas.
kang sia2 jadi bini ko.
hahaha




helena:
erk~alhamdulillah suda.haha





karatz:
tu la pasal.



aloy:
haha.ada aku suruh men teka2 ka?
haha




babionel:
APA DIA SAITON?


JMR:
agak2?
haha

Lifesaver said...

bagus la!diet!