dupdupmyheart

Friday, July 3, 2009

SAKIT.

nada dering suara nyaring sinchan berkumandang tepat pukul 6pagi
"gajah~gajah~gajah"


bangun dengan perasaan kurang enak
bergerak ke tempat itu dengan menggunakan deria sakit-perut
mata tertutup tapi beberapa pekara-perkara yang memerlukan perinstijakan selesai dengan jayanya.
mejik kan?


sambung tidur
syg suda terdampar ntah mana?
oh bawah kaki.
kesian.
biarlah.



hurm~
fikir.
kerja?tidak?kerja?tidak?kerja?tidak?
diselangseli dengan tidur
terbangun
berfikir
kerja?tidak?kerja?tidak?kerja?tidak?
tertidur
...
terbangun.

8.5minit pagi
ah dem!
lambat bangun.
bencinya~


dari punch merah baik ndapayah datang.
sekian.


************************


"ketua.aku nda datang keja arini"

"ok.reason?"

"sakit........................tahik.haha"


no reply.



(aku malas mau buat ayat2 cinta untuk reason tidak datang macam masa aku prektikal dulu)

16 comments:

ZARA 札拉 said...

heheehe~

nakal anda..

aku cuma cabar sa datang lambat..sekali sa nda datang kerja terus..

hak hak~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.kesian kt syg
.bergelimpangan bwh kaki :P

ayampinko said...

keji betul nko nie..
tahik punya pasal pun ponteng ker...? besok masuk opis..kompom kene buang keje..

jajazuzu said...

dasar pemalas tu vid. sila amalkan selalu..

Lionel Azry said...

pemalas!

• roOZu • said...

pemalas sebab kesakitan pada tahik kan?

gud!

vidadarisakura said...

zara:
anak jantan pantang dicabar.haha




intan:
baru kool.
hee



ayam:
alasan jak la tu..
ndatahu maw bagi sakit apa lagi.
haha




jaja:
baik.
weh aku free ni..
belanja la aku big apel
haha




babionnel:
kau?



roozu:
yeah!
haha

besi said...

budak comel sakit....? jgn lupa makan ubat...
tapi jgn risau sakit pun vi tetap comel.....

handhalah ibnu kamil said...

vi.

baik ko kerja di ruma jak.
nda payah lagi ko kan pikir mau ke kerja atau ndak.

punc card pun ndak akan merah lagi kan?
ho3.

eiza in the house.. said...

ko sakit ape?
kesian sudah..jom tido..huhu

apei said...

oo orang yang lambat datang kerja memang selalu akan amik cuti emergency

fazrin2211 said...

hahaha, pekerja cemerlang!

Heidi Shafiq said...

betul ke ko reply mcm tu?
gile jujur ko ni..

helena's said...

vi ko ckp ngan bos kau aku ke?eii ngeri,..

vidadarisakura said...

eiza:
alasan jak tu sakit.hee




apei:
betul2!
hee



fazrin:
yeah!



heidi:
abis tu?ko ingat men2?
haha



helena:
bukan bos la..
ketua jak.haha

Lifesaver said...

ko mmg gempak!