dupdupmyheart

Friday, May 1, 2009

MATA OO MATA

aku ingin bertanya kepada dikau oo mata.
kenapa ka ketika hari2 bekerja dikau sangat susa untuk dibuka.
dan selalu bikin aku lewat masuk kerja??



dan ketika aku free gila pork ni
dengan erti kata lain cuti-tapi-teda-kerja-mahu-buat
senang-menang jak mata aku terbuka awal.
mahu tidur balik pun ndadapat.
ergh!~



boring gilak.
trening futsal kensel 3 ari ni.
dem!
aku sudah kasi kensel lepak rumah anti aku gara2 tu.
kazen aku dari melaka pun nda jadi datang
kak minah sudah date dengan org lain
yang sekor suda balik ke pangkal jalan
kazen aku sorang ni busy sebab dapat kerja baru.
kawan2 aku deting dan kerja

er..
DEM!
baru aku ingat.
aku belum siap full report.
senin ni maw hantar 3 copy.
ertinya..
3hari beturut2 ni aku bechinta dengan thesis la..
argh!
bagus la anak puanmulia ni.



baiklah.
caucincau.


Pra/Sangka: aku tengah meronda2 blog listed. 3 hari ni aku baru lepas baca dan komen 5 blog.
gila slow campur pemalas aku. sekian.

16 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.sis!
.tenks dtg blog kite n kumen!
.kem salam same c toyol :P
.err ade adek laki or abg umur 23 taun ke atas? :D

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.huu 1st! :D

evilhoney said...

mau d promosi juga

~d!b@~ said...

hahahahahhahaha

siannn deting ngan thesis :P

si dia juga jauhhhhh kan? lalallallalalala

jom la deting ngan akak ngan invisible.. maw?

Ola said...

gam la mata ko tuh..
supaya dpt tutup..
hahahaxD


gudlak..
semoga thesis ko siap ni kali..
:P

lizz said...

oh yeah! same ar mcm anak mate aku ni! selalu berat cam ade 1000 anak setan aje. tp, arini cam setan berkabung and ngan sng mate aku terbukak! hangin tau.hahaha

AZANI said...

vida: tidurlaa samapai petang, lepas tu malam jadi burung hantu, payah nak tidur ke ke ke.selamat berhari pekerja.

Poison Flower said...

apa cer ni? brani korek mata tukar mata lembu ah tgk

joegrimjow said...

ku sukew makan cincau

qishie said...

aku kalau jumpa makanan..
mata aku mesti tertutup..
selera aku mesti putus.

ah!


patut aa aku makin slim sekarang..
haha

a.b geldofg said...

lama tk mlawat x kazen aku ni

rasa rindu pulak ni hari


hehehehehe

syyyyyyyyy

aloy_paradoks said...

lu keje pe?

ieNn ZaZa said...

hang ni kt mane?bercinta laa dgn report2 tu dulu..dh settle semua br wat mende lain..itu perlu diutamakn..

heidi said...

mate aku suke tgk pmpn.. sumpah!

LifeSaver said...

gila pemalas!

vidadarisakura said...

intan:
laa..
memang datang laa kalau sempat...hee



evil:
sila2





diba:
kakak ni lucahlah.



haha




ola:
tenkiu





lizz:
haha!
ada setan mampus ka sampai bekabung?




azani:
dari dulu lagi aku burung hantu.
heee





poison:
takut shial!




qish:
taik ko slim!





ab;
bila masa kita x kazen.
perasaan ko jak tu.
perasan la ko ni.







aloy:
keja prektikal.
tapi suda tamat.
haha





ien:
baik hangtu




heidi:
gete.
haha




lifesaver:
comel kan?