dupdupmyheart

Sunday, May 17, 2009

DIET

dalam 2 minggu ni event yang aku betul2 mahu pergi
semua aku terpaksa kensel kan pemergian aku
semua aku nda pergi.
huh!~




sori kawan2 yang aku suda buat perjanjian
tapi last2 aku nda dapat pegi.
harus paham.
aku berada dalam ZAMAN DIET DUIT.
kalau berpoya2 pun ndabest kalau nda cukup bajet.
lain lah kalau kamu sapot aku.
hee





duduk rumah menternak lemak la nampaknya aku.
layan wonderpets.
kesian gila ikan tu tadi.
teperangkap.
lepas tu geng wandepet temasuk dalam mulut ikan paus.
iya kesian ni.
lepas tu iklan.

sekian.





bukanPra/Sangka:DIET DUIT BUKAN BERMAKSUD DIET MAKAN.sekian.

7 comments:

joegrimjow said...

xmo komen!

blue hoodie baby said...

tp komen jgk tu??

ahah.. igt mo diet mkn suda td, rupanya diet duit..

Alan said...

'tong-tong' bah org sabah ckp..x pyh smpai diet duit.hehe

Dato Paduka Masri said...

patut la....

~d!b@~ said...

iskkk siannya la adikku ini..

rase cam tgh mendalami salah satu episod rancangan bersamamu huhu~

jom la jom la kite p berhibur lalalalala

Lifesaver said...

aku ingatkan diet makan..mahu aku support tadi..

helena's said...

diet duet..aku mahu juga diet camtu vi,,semoga kaya aku ne..haaha