dupdupmyheart

Wednesday, May 20, 2009

BOIKOT.

blogspot ni semacam mahu boikot aku jak.



3-4 entry aku dia nda updet di link.
baiklah kalau begitu.
saya redha.
biarlah saya mengundur diri.
macam tidak biasa diboikot orang2 kan?




babai.

17 comments:

GiGGLe GaL said...

ko kenapa dik.. mood mcm datang bulan jak.. durang nda boikot la.. aku boleh jak tengok apdet ko dik..

i.am.belle said...

oh itulah, petang td aku tgk apsal tak update2 entri baru aku. aku cemas weih, ingat akaun aku problem. rupanya blogspot yg problem. celaka kan :{



lama tak sibuk sini hohohoo xD

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.sis dlm sbulan brp kali pms? :P

Shahrul Azry said...

oke im off!
babi!
eh silap2
babai~

piqah SHJ. said...

relaks la.
dy uji je kot, takpon tuantanah blogspot ni minat akk x?kak vivi kan comel?

ezzati said...

sbb ko byk sgt post n3 kot..dia dh mengonggg

Mieaa said...

mmg blogspot yg problem..
huhuhu
aku juga turut diboikot..

LANtai mop said...

poyo la nak emo2...

jumapx said...

ala rileks la...mungkin ko ada silap tekan la tu sampai jd begitu...hu3

DIK AN said...

Sumpah best kalo akak delete blog akak. Saya flagged blog akak, ok? I'm off.

azman shah said...

sape boikot kamu

Lifesaver said...

ko bukan bercinta dgn blogspot ka?

mrblind said...

sepak je blogspot...

Miss Hazzy said...

relax ar v...

The Boss said...

majuk ke

helena's said...

sume pon camtu vi,,sume kene boikot suda..hhaa

Dato Paduka Masri said...

betul aku pun tensi....