dupdupmyheart

Saturday, April 18, 2009

TAIP-AN DARI PC LEBRI UITM.

suda jumpa mrtuanhajiadvisor.


dia kata ok.
tapi semacam aku nda puas ati.
sebab..
ntah
aku tengok semua org buat hebat2
macam aku tengok keja aku biasa jak.

"are u sure sir my research ni ok?"

"ok..u just touch up n tambah yang perlu"


hurm~
balik2 jak ok..


segan ai~
aku jumpa mrtuanhaji kejap jak dalam 20minit.
bincang itu ini.
tanya itu ini.



bukan sebab aku pakai singlet n suar pindik beliau berkata sedemikian ar..
agak2 la bos.
aku siap pakai selendang lagi tutup mana yang patut.
haha!
mati kau aku pakai selendang.
kompom ramai yang heart attack ni nda pecaya ni.
hee




n my VIVA pospon lagi.
ke next-next week!
dem!


lagi lama kepanjangan waktu.
lagi la aku kasi leka2 keja aku.
dasar lastminit kan memang camtu.
hurm~
tidak comel.



sekarang aku lepak dalam lebri uitm.
nasib baik dapat blog.


kalau dulu..
each pc yang aku pakai mesti aku install metacafe..
setiap kali aku ngular time kelas
aku lepak lebri donlod vid2 dari metacafe..n barang baik..hehe (hasil kerja budak lelaki yang amat pintar)
konon jak aku p tandas..
p tandas apa kalau sampai setengah jam kadang 1 jam
itu la keBESTaan kalau lekcere yang boring tidak kenal ko.
lepas tu dalam kelas lebih dari 2o orang
aku eskep kelas pun mana dia sedar..hee
dari aku tidur dalam kelas baik aku menimba ilmu dalam lebri.
tidak begitu kawan2?
hee


sekian untuk cerita lama.



tadi pagi dalam teksi..
sempat jugalah aku dengar ceramah dari pacik teksi mengenai
BEBERAPA DALIL BELIAU MENGAPA BELIAU TIDAK INGIN MENGHANTAR SAYA MASUK KEDALAM UITM.
sepa suruh mulut aku gatal bertanya.
padahal aku tahu pacik2 teksi merah ni boikot uitm.
ego.
emo
huh!
dasar betul
alaaa...manatahu aku cukup comel arini sampai bikin diorang cair mahu antar aku masuk dalam.
malang sekali aku tidak comel.
cis!
ni mesti gara2 kamu yang tidak baca niat masuk blog akula ni..

lalallaala


bah yala...

jap lagi mahu deting ngan kak diba.



aih~
panjang lagi balik entri aku ni kali.
sekian kawan2.
bai.

14 comments:

AZANI said...

habis pakcik tu hantar kau kat mana?kat tepi tasik?apasal dia tak mahi hantar dalam?kautak report no dia ke Lkkpn?

qishie said...

ko bawak kete sendiri la weh!

huhu

handhalah ibnu kamil said...

ish.

sah ko tak comel.
terlalu banyak bukti yg ko tak comel. hahaha.

khaLifah feDi said...

wah chumil lah gitue kn..!

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

mcmna nak comel
baju yg cantek sume kat dobi...

lalalalala!~~~

merana la kau tggu VIVA.

chipsmore said...

MINTAK2X KAMU TMBAH COMEL..PUHHH..PUHH..HAKK ;)

Ola said...

mana gmbr??
haha

musti uplod gmbar bah kalo dlm versi sopan..

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

hoi2.

kau komen la lg kat blog aku.
kalau kau komen, aku dapat la tempias comel kau.
hahahaha

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

eh. lagi satu.

aku dh link blog kau kt blog aku.
tanpa kebenaran kau.
hahaha. kau tak marah kan?

org comel nda boleh marah

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

aduyai..

postpone lagik?

FiT@Fieda said...

oit..27 ni..
kite berjiran utk seminggu..
aku kerja di opis setan..
boleh mengular di pas ari2..

sweet kan kite??
hahahahhaha

~d!b@~ said...

huh?

penin akak bace citer vv ni..

eh deting ka kita tadi?

nda ada bunga2 meh deting?

huhu~ rase tergoda x ngan sore akak yg seksi? heeee

YEA YEA HO CHAK!!

hahahahahhahahahhaha

aloy_paradoks said...

ya,,selalu nya entry pendek2,,ini panjang pulak.. boleh saja..

Y E R N ain said...

boikot teksi mlsia!

negara membangun tapi teksi masi guna proton saga!!!

bida!