dupdupmyheart

Saturday, April 25, 2009

ORANG JELES SELALU SAKIT HATI

"ko tahu orang2 tu rupanya p repot sama mrbos pasal kita"

"dem!bodo!repot apa?"

"konon kita selalu main2 la..bising la.."

"ah taik la hanjing..kita teda kacau pun diorang..astaga!patut pun aku kena panggil mrbos aritu.
kamu nda heran yang tiba2 awal pagi aku paling datang awal p ofis dari kamu"

"oo...yang sehari-dua tu jak ka?"

"sial..atleast aku datang awal kan lepas kena ceramah kan?haha
tapi bos nda marah..cuma dia cabar
"

"haha..tapi ko tahu apa bilang mrbos..dia cakap kita tahu buat kerja dan kasi siap kerja cepat.. haha padan muka!"

"iya?bos sapot kita?sukur la nak"


sekian.


Pra/Sangka:aku ingat kes2 macamni masa zaman2 budak2 dan sekolah2 jak. gila. tua2 perangaibusukbudak2!sial! untuk pengetahuan,kalau aku detect org nda suka aku,aku yang pertama angkat kaki jauhkan diri.tapi biasalah orang jeles selalu sakit hati.baik pegi mati.
yang bikin panas,kami buat hal sendiri n langsung tidak kacau hal peribadi taik idup mati diorang.ah babi betul! siap ambik gambar kawan aku main game tu pastu maw fowad ke bos..bodo.. kalau berani ambik gambar aku main tenet la!tapi..nanti..ada jugak kes staff kena buang keja ni nanti..gambar lucah one of lu orang ada dalam tangan wa tahu.
jangan sampai wa reveal.

haha!


merekasialan itu bukan unit aku.tapi unit lain yg jeles sebab budak prektikal tolong siapkan kerja staff unit aku.
kesian staff unit aku nanti kalau kami pergi.
konfom dia sengsorang lagi pasni.
hurm~
and makluksialan tu jeles sebab kami kawan dengan mangsaboikotan mereka.bodo!

5 comments:

khaLifah feDi said...

isk2 kesian ko!!!

Tora Aman said...

Punya buruk tu..betul2 kaki report..ntah berapa tahun punya pengalaman tu..miahahaa

ah bu said...

sape suruh comel sngt.
kn org da jeles.
hahaha...

akuxbiadab said...

manusia bodo cmtu mmg ramai...abaikan suda...

LifeSaver said...

ish2...apesal ada makhluk mcm tu dalam dunia ni