dupdupmyheart

Wednesday, April 8, 2009

JAUH PANGGANG DARI BABI

kan best kalau buat thesis ni macam buat entry untuk blog.



argh!!!

nex week viva!
dem!





viva itu presentation ngong!
bukan nama kereta mahupun nama aku.
sekian.

20 comments:

akizaki said...

aku tau la viva tu ape..
igt aku ngong sgt ke..?
aku pn dulu ade viva..

LANtai mop said...

kalau vavi..???lu pk sendiri k...

qishie said...

hahaha

aku tak kata viva tu nama kereta.

aku cakap viva tu......

hahaha

LANtai mop said...

qishie apsal jahat sngt vie??

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

ha..ha..ha..

DIK AN said...

Tapi babi dekat dengan vavi.

Budak Panjang said...

valva

eazy said...

viva tu kete ako cik bedah.

vavi tu jauh dari panggang.betul.
haram

ciK LyndaWawa igUana said...

aku tahu viva itu presentation.sekian.

Shitsurei shimashita said...

rileks ma! follow the flow k, jgn tensen2 wo! tarak baik tuk kesihatan :)

helena's said...

sungguh la poyo..name ko bukan viva tp vivi..ehe comel!

~d!b@~ said...

owhhh bukan viva poreber meh?

lalalallala

Dato Paduka Masri said...

viva.....

bukan presentation... iya something like interview dan digabungkan dengan presentation...

kalau aku xsilap la....

Cik doRINA said...

haha..ko ni ngokngek la.. ndada binatang lain ka...tapir ka..

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.agagagaga ingat viva forever tadik :D *spice gal*

qishie said...

lantai:pehal aku plak?

yo!

ko dah pulang mesia..

beli kan oleh2 jepun utk aku tak?

FARIE said...

vavi panggang..
viva?
bangang ker? haha!!

epalgreen said...

jauh panggang dari viva patutnya n3 kali ni punya tajuk
haha
;p

LifeSaver said...

ingat aku ngok sgt ke xtau apa itu viva??huh~

vidadarisakura said...

haha!
berkenaan viva itu apa.


siapa makan gula getah dia rasa cwinggammnya..
hee