dupdupmyheart

Friday, April 17, 2009

DR AZIZ TIDAK SAMBUT 1 MISSCALLED..TIDAK BALAS 1 MESSAGE SENT..PENDEK KATA ANGGAP SAHAJA DIA SEDANG BUSY...

dan aku buat2 lupa to remind him back.





secara autometik.
aku tabalkan perjumpaan kami batal.








fuh selamat!
kerja aku belum siap sebenarnya.
sekian.




ternyata bukan aku yang pemalas sebenarnya.
kan?
lalalalala

12 comments:

GiGGLe GaL said...

alasan kamu..

first aku?

yehhhh

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

heheheh~

alasan tu syg~

kihkih~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.btul2
.dr aziz yg pemalas sbnrnyr
.lalalalalala :-"

pink_butterfly said...

ya V..

bkn salah kau tu...-saja amik ati-

jajazuzu said...

dr aziz saja nak test ko tu vi. tgk ko rajin ke x

Budak Panjang said...

pemalas macam bakas!

Dato Paduka Masri said...

tapi ko tetap pemalas kan... hehehehehehehe....

Ola said...

ah...
alasan dua mata..
haha

handhalah ibnu kamil said...

macam ada ura2 mau kena ripit jak ko ni vi.

hahaha.

sandi2.

vidadarisakura said...

gigel:
teda alasan..hee




zara:
bukan alasan la dalink..hee




intan:
gudgerl!heee





pink:
kan?
kan?
kan?





jaja:
oh tidak!haha





budak:
ko pemalas macam babi doh!
haha




indon:
anda diboikot.ssori.





ola:
bukan2.
haha





handalah:
aku sumpah ko jadi kurus.
mahu?

kEy said...

owh lupa mao bgtau~
beliau sdg gayut sama aku time tu~
lalala~

A a D i I ? said...

bagusnya reason.. haha!

nakal ni!! :p