dupdupmyheart

Monday, April 13, 2009

BOIKOT FOUNDATION LOREAL.

sumpah.
baru beberapa minit
muka aku yang comel menjadi muka yang menggerunkan.
amat dan tepat!


gara2 budak 2 ekor ni baru beli cleo
lepas tu ada free foundation loreal.
pastu sekor ni gatal maw try
pastu paksa aku juga.
dengan alasan muka aku sunburn
aku memang kurang arif dengan benda2 macam ni
lalu aku pun terpedaya padahal aku sedang tekun membuat kerja2.
aku letak pondesyen tu dot2 dimuka
ku sapu
ku belai muka ku
ku usap pelan2 dengan penuh perasaan dan keyakinan

aku tengok muka kawan aku.
aku berabis ketawa.
kakakakaka!
sumpah lucu!!!
sangat!

dan
bila aku tengok cermin
astaga!
sumpah!
sedangkan aku sendri tengok muka aku pun aku boleh ketawa dan takut cukup sampai 100 tahun akan datang punya.
apalagi aku mahu upload bagi kamu tengok sini.
dem!


kamu boleh imejin perasaan aku dengan ketakutan melihat hendrajati
ataupun kamu imejin muka aku yang lebih putih dan mistik dari header kak tijah.
dan sangat lucu kalah2 lawak nabil.


sekian



bukan Pra/Sangka: SABAR ITU ISTANA IMAN. lagu nasyid ini ditujukan kepada mereka yang tidak boleh tengok kami hidup senang.
n agak lama juga kami lepak di tandas sambil mengetawakan muka masing2.
haha!

Pra/Sangka: aku rasa foundation tu khas untuk pelakon2 watak2 hantu ataupun pelakon spa-q.
gila tebal!

18 comments:

piqah SHJ. said...

haha
putih melepak berkepuh2 kan?

GiGGLinG GaL said...

haih.. dik..kamu pegi uji bakat jangan panggil la pulak.. sambungan dari jangan tegur.. la la la..

helena's said...

hahaha ko sapu berape dozen vi??

arres™ said...

ade gaye mcm geisha tak?

~d!b@~ said...

iskkkk

akak bersimpati huhu~

camne kite nak date nnt?

akak tamau kuar ngan org serupa hantu.. takut bah!

:P

qishie said...

hahaha..


lagu nasyid tu izu nyanyi duet dgn ko kan?

kakakaka

LifeSaver said...

vi...
aku rasa ko sapu 1 botol~!

ieNn ZaZa said...

br mau cuba..tetiba rs cam xmau lak

one love said...

hehehehe cer upload! heheheheee

sol said...

tau xpe. spa q tepek 4 inci mekap. wakakaka. eyt! nak gmbaaa! wakakaka

nuyuljana said...

hehe..
ada rupa pelakon wayang cina kah?

XD

pink_butterfly said...

V, aku rasa time ni la kcomelan kau bgitu tserlah dengan nyata...

so, sila upload pixie anda skg...

FARIE said...

opera cina xleh ker?

fezaL Mohd said...

hahaha sokong ;p

F A R Y N said...

ko ada nama baru...
vida tepung gomak...ahhahaa

vidadarisakura said...

piqah:
putih macam hantu tahu.
haha




gigel:
ada meh kak?
haha



helena:
aku sapu sikit jak..
hee




arres:
seperti la...hee





diba:
cis!
sampai ati u kak..hee




qish:
sepa ntah izu.haha





life:
ko ingat cleo bagi 1 botol free?





onelove:
aku tengok sendri pun takut kak..
apalagi kamu.
haha





sol:
haha!taupun.



nuyul:
pelakon cerita hantu.





pink:
oh tidak.
aku tidak sanggup menakutkan kamu.haha




farie:
boleh jak.hee




fezal:
tenkiu.




faryn:
terima kasih faryn pembulu.

epalgreen said...

bertompok2 kn vi haha

Ola said...

alaa...
maka baru sa plan mau beli..
trus ndak jd..

matai la ko kna mara tu enche loreal..
haha