dupdupmyheart

Monday, April 20, 2009

BILA SESEORANG ITU BERNIAT JAHAT TAPI MEMBATALKAN NIAT TERSEBUT..USTAD AKU KATA SUDA DAPAT PAHALA.

selalu..
kalau aku start bersin yang aktif..
aku lari keluar ataupun kaver dengan kain sebab takut mereka tebangun..

tapi semalam..
aku berNIAT jahat untuk bersin kuat2 dan laju2 sampai senah dan kiah terbangun.
bukan sebab dengki tengok mereka seronok tidur yang sepatutnya hari ini aku pun seperti mereka.

ntah..teda niat..saja2..

hobi


tapi..


sahaja aku batalkan niat jahat tersebut..sebab..."teka aku dimana?"




lalalallalaa....
sukur alhamdulillah..
dapat juga pahala pagi2 senin ni.
sekian.

17 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe..

ko teda ingus semalam~

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

alhamdulillah dpt pahale :D

ciK LyndaWawa igUana said...

haha..
mana ko tahu ko dapat pahala?

Tijah said...

panjangnyer tajuk kauuu! hahaha

Dato Paduka Masri said...

itu urusan Tuhan.....

Tinie said...

wei...ko kat mana masa kejadian???anak aku, kalau daddy dia kentut pun dia bangun...hikhik

mrblind said...

lu kat library ke?hahahah

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

kamu kat masjid.
Lalalalala!~

A a D i I ? said...

kat mane?
ah, dasar lambat pikap!

epalgreen said...

kau di masjid ka vi?
smyg hajat ka?
bhahaha


;p

khaLifah feDi said...

emm btol tue!!!

Tora Aman said...

Aik?Mula2 ckp teda niat?Huhu bah hepi suda kau?Pi pelita ta lain kali..kikikiki

chipsmore said...

bagus la batal niat tu..muehehehe

~d!b@~ said...

iskkk bersin sis?

huhu~ ni yang akak nak rase bersalah ni..

tapi.. niat akak baik, supaya vv dpt mc.. bole ka begitu?

lalalallalalalla

LifeSaver said...

sah2..ko buat baik berpada2, buat jht jgn skali

helena's said...

niat tu penting..kalo dah cenggitu tarik balik la pahale vi,,hahaha

Ola said...

syukur..
meh kta bebagi tu pahala..
buli ka??