dupdupmyheart

Monday, April 20, 2009

AKU.

aku sangat cool dan hebat bila aku ialah kawan kamu.
tapi.



aku sangat mengada2 bila aku ini gepren kamu.
dem!


aku benci perangai sendiri.
cis.

27 comments:

qishie said...

adik terima je semua perangai kakak lisa.

tqa said...

btul vi..
aku rasa..
itu sebenarnya mmg ada dlm diri kbanyakan pmpuan.
tp jika berlebihan dos nya.. akan menghuru-harakan

kepada para boipren. gepren kamu tdk mengada dgn org lain. maka berbahagia lah jika gepren kamu ngada2..

siyes ni..

besi said...

vi...kalau kamu mengada2 pun ttp comel...la vi..bf kamu tak marahnya

DIK AN said...

Macam babi la akak ni.

vidadarisakura said...

qish:
akak suka perangai aqilah ni.



tqa:
ok..aku baca pun serius..
haha




besi:
heee....
terimakasih abang comel!haha



dikan:
dik an..sapa ajar cakap babi ni?
babi sungguh adik ni.
haha

Cik doRINA said...

nasib baik aku pompuan..jadi aku ndak perlu ditakdirkan jadi bf ko.. ;P

piqah SHJ. said...

hahaha
perkara biasa bg perempuan yg dah jd gepren org..

bagus la tu..bopren mesti syg tu..kalo bopren xsuke.itu gay kot.
haha

~d!b@~ said...

aaaaaaaaaaaa

menci menci

bopren ni kan..

ada susah, teda susah!!

kesimpulan? huh malas la maw cakap huhu~

khaLifah feDi said...

ko dh fall hik3..congrate tanda dh matang..teda chumil lor!!!

a m said...

aku xfhm kenapa post ko ada sengkang yang jauh hahaha

Mee Chee said...

huhu vi..relek.....kite serupaaaaaa.......rasenye mmg sume pompuan begitu kot....relek2 yah :)

Shitsurei shimashita said...

yg penting glew tp waras, semoga hubungan vi dan dia kekal 4ever.

kEy said...

erk...
tapi aku terbalik~
dem~
mmg aku ni bukan pmpn sejati~

Tora Aman said...

Tia payah benci..hihi aku rasa semua perempuan pun mesti mau mengada sekali dua..hihihi

akizaki said...

try jdi gepren gua..
tgk cane pegi die..

Alan said...

mengada2 tu baik utk kesihatan..hehe

AZANI said...

takpa vi, kau ngada ngadalah pada aku, aku rela.

nuyuljana said...

he he.

ko terlebih hormon kot..

sebab tu mengada-ngada terlebey.

:))

ciK LyndaWawa igUana said...

perangai sendiri yg boleh mematangkan kita kdg2.jgn benci

Dato Paduka Masri said...

wow serius ko punya entri ni.... hahahahahaha...


takut aku bila ko serius...


hahahahahahaha....

jajazuzu said...

ahhh...aku pun gitu gak vi. sama je suma pompuan,. nak mngada² kat sapa lg kalo bkn kat boipren sndri

Ola said...

cist...
malas mau bg advice..
:P

ah bu said...

sbb perempuan gedik.
hahaha..

A a D i I ? said...

sepa bf kao? sepa? sepa?
hehe..


lalala~

Mieaa said...

ngada-ngada 2 apa?
huhuhu

mr. hafis said...

gedik.

eazy said...

bos ko bf ko eh?