dupdupmyheart

Wednesday, April 8, 2009

AKU RASA AKU AMBIK CUTI ARINI ADALAH UNTUK SIAPKAN THESIS.

tapi aku masi berLOKASI diblog2 yang aku link untuk mengomen.

bukan beromen.



haha!




n kamu2!

sila tunggu turn.
i'll b there jugak tu.


hee

23 comments:

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

~sis!

.x yah amek cuti
.mc sudeyyy :D

tqa said...

vi.. bunguk tu comment box aku. nda bole ni.. nda taw la knapa tu..
suda la aku ni nda pro..
haizz.. nti ko beromen sn ya!

vidadarisakura said...

intan:
apa barang MC.
memang tenga lepak diruma la ni sambil makan megi..hee



t-qa:
nah..
tu la pasal..
time turn ko aku maw komen nda dapat ni.hee

mugiwara said...

kalau malas tu cakap je...
hihihi~

Mee Chee said...

wehh...lepak2 tu ingat aku yg tgh keje ni...cisss!! jeles siottt..huhuhu...

ciK LyndaWawa igUana said...

weh..
aku pun mo siapkan repot jugek....

Mieaa said...

selamat bercuti!

wei klu mau aku tolong,
kestau ja k..

besi said...

vi...cepat2 wat jgn nak mengomen je.....

one love said...

hhheheheee... cuti bagi tenang pikiran nak buat thesis :)

kalau tak pun, cuti kasi larik ke mana2.. mesti supercool!

epalgreen said...

eleh..
nk ngelat la tu
;p

helena's said...

bile ko nak sampai blog aku..haih lame tunggu ne..haha

Shitsurei shimashita said...

mak aih! amik cuti siapkan thesis? awat lagu tu? meh, tolong..


tolong tgk dari jauh her le..hehehehe (jgn marah)

LotsOfLove-Pearls said...

bah..
saya tunggu jak nie k.
huhu..

fiezabaiduri said...

kerja kerja kerja!!

thesis malam nanti punya cerita lorr..

ha, jgn lupa singgah blog guwe.

Q said...

komen utk post dibawah...


ko kawen jek dgn toke ubat kurus..nah settle problem...amacam? bagos x idea aku?

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

btolke x ber'omen'??
huahuahua..
good luck vi wat thesis..

^^

jinggo said...

cuti-cutiiii malaysiaaa.......
hihihii......

joegrimjow said...

nak mc meh nak bagi

arres™ said...

xyh susah2 wat thesis...
ko bayar org soh wat thesis ko jer...

Ola said...

cuti lagi??

hebat3

urg matang ndak slalu cuti taw
=P

~d!b@~ said...

cehhh

da hagak da..

cuti nk siapkan asimen?

xdenye.. kem slm la kat asimen tu..
kalo time kelibut sejam dua pon leh siap kan? nda payah cuti pon kan sebenarnya..

lalalalalala :P

LifeSaver said...

aku bila???turn aku ni..aku lama dah tunggu!!!

vidadarisakura said...

mugi:
rajin.
heee





meecheee:
haha
ingat2!






wawa:
suda la siap?
hee



miya:
tolong aku!
hee





besi:
lalalala
hee



onelove:
yeah!
baru balik dari becuti la ni kak.
heee




epal:
heeeee





helena:
nanti2!
sabar2!
heee




shitsurei:
cis!
haha




pearls:
tunggu.
ada jugak tu nanti.
heee




fieza:
iya!
nanti.
biar lambat asal selamat.
heeee




q:
bagus!
heee





teddy;
betul cegu!
heee






jinggo:
yeah!
heee





joe:
free?
heee





arress:
lu tolong bayar!
hee




ola:
lalalalallaa




diba:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeee





life:
sabar kak.
hee