dupdupmyheart

Thursday, April 2, 2009

AKU ADA SOALAN..TOLONG JAWAB DENGAN HATI YANG IKHLAS DAN TENANG SERTA KRETIP DAN INOVATIF DAN LAIN2 ATAUPUN SEBAGAINYA.

soalannya adalah??


sekian.

25 comments:

khaLifah feDi said...

hok tuih !!!

hampesh !!!

cucuk maw?

akuxbiadab said...

apesal ko semakin tuli,bangang dan palui...kamu nie humus la...

fafarafa said...

oit oit...kata mau menjadik matang. ini entry tak menunjukkan kematangan langsung, tahu???

Ola!! said...

dan jwpannya adalah..


sekian..
hehe

GiGGLinG GaL said...

adoi..apa masalah kamu dik?

eiza in the house.. said...

vida..

jwpnya:hati ku tulus ikhlas menjawab soalan kamu..

settle..

jajazuzu said...

aku tahu ko neves jwb soalan aku tadi vi

hahhahhaha


yaa...nnti aku dtg sacc blnja ko big apel

KARKADEWA said...

tepat sekali jwpannye!

vidadarisakura said...

kf:
tumbuk ko mahu?





cbiadap:
haha!
perlu aku jawab?
lalallaa





fara:
laaa.
kak..
ni kira entry matang la ni..
bertanya soalan.
lalalala




ola:
bagus!
heee





gigel:
kak..jawab soalan..bukan bagi soalan.
haha



eiza:
bagus!
haha




jaja:
yeye!
big apel!
haha





karka:
bagus!
binggo!!heee

ciK LyndaWawa igUana said...

hahaha......
time syes sempat lagi ko nak berblog vivi..

cj7 said...

aku stuju

Jard The Great said...

sengal!!

A a D i I ? said...

jawapannya adalah:

SENGAL (kuasa lapan belas jurus tiga)!!!!


lalala~

vidadarisakura said...

wawa:
sila jawab dengan serius





cj:
bagus!



jard:
sakit sengal?sendi2?
haha


adii:
haha!
bagus!
menjawab soalan

aloy_paradoks said...

gua rasa mcm nak mencarut?

handhalah ibnu kamil said...

yesss...

anda tidak jadi matang.

maka anda tidak matang=tidak seksi.

hahahha.

FiT@Fieda said...

vi..kau comel..

sekian!

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.sis vivi sgt matang
.perubahan yang bagus! :)

kEy said...

susah mau pk~
next questi0n`

arres™ said...

ko mmg dh xkeje lain eh?

a.b geldofg said...

jawapannya adalah

epalgreen said...

vv bengong!
haha

vidadarisakura said...

aloy:
haha!
silakan..
blog gua memang bebas makian dan carutan.





handalah:
hah..
ngok siak lu.
aku dalam tempoh berkelakuan serius weh
haha





fit:
fit perlu aku puji ko comel juga?
heee





intan:
terimaaaaaaaa kasihhh cegu!
heee




key:
pikir cepat!!!
heee




arres:
ko ada keja maw bagi aku?
pastikan gaji tinggi ar.
haha




paci:
betul!


haha






epal:
haha!

helena's said...

kahhhhh..ngok ngek!

LifeSaver said...

bengap!