dupdupmyheart

Wednesday, March 25, 2009

SEPANJANG TEMPOH 3 JAM..

ada bos baru weh!
macam kiut..
macam la...
tapi bukan bos aku la..
lalallala

hormon gatal datang kembali.
ah tidak.
mana boleh!
aku jantan..
lalallalaa

.......................................................


budak praktikal kena suruh p depan baca MISI n VISI.

nah mati!!!

napa tengok aku???napa???

fuh...nasib baik bukan nama aku disebut!
yeah!!

selamat..

tapi..next week?
argh dem shit!!!

aku bukan apa...
cuba kamu imejin aku baca MISI sama VISI d depan.


aku: MAKA KAMI..

mereka : MAKAK KAMIK..

nah..

baru maka kami aku sebut tu..
belum lagi full visi sama misi..

kompom diorang letak K utk semua pekataan aku sebut..
adeh!!!!!


sudah la aku ni bersifat NEVES.
sumpah!


............................................................


dulu cikgu aku cakap.

u ask me silly question...i'll give u silly answer..



tapi tadi GM cakap

u ask any question..ask all stupid question so next time u will never be stupid..



hmm..
2-2 aku sokong.

tapi..
ntah!
haha!


...............................................................


aku maw buat kenduri kematian seekor baju kurung aku yang mengalami eksiden.
dimana beliau diseterika dan terhangus!
ah dem!!
ngam2 lagi tu area dada..
nah!padan muka!



..................................................................


Tadi GM jumpa budak2 prektikal.
aura beliau memang kuat.
aku memang respek gila babi.
memang aku termotivasi la oleh beliau tadi.
dan aku besemangat sudah ni buat keja.


yeah!!
semangat!!!


berusaha!!(teriak dengan nada2 katun jepun yang di gem tu..hee)


................................................

sakit taik.

tapi malas maw p berak..macam tu??
lalalalaa

............................................

ADA SESIAPA YANG PERNAH STADI D UITM SABAH SINI??
TIDAK KISAH DARI TAHUN GAJAH KE TAHUN TIKUS..
AKU ADA UTUSAN NI.......


.........................................


sekian terima kasih untuk semua cerita di atas..

lalalala
...................................

22 comments:

jinggo said...

hahaha.......
yang paling best seterika baju tu.....
saya pon memang selalu jugak baju rentung kena seterika.....
selalu bangun pagi baru nak gosok baju....apa lagi....
dengan mengantuknya.... hihihi....
tetiba bau hangit......
hahahah.....
lobanglaaaaa baju kuuuu......

Ola said...

aaahhh
persetankan
ko pakai jak tu baju,baru senantiasa seksi..

kan3??

hehe

uitm sabah.sa ada knlan sna,tp dr fs la..wakakak!!

Dato Paduka Masri said...

na......


adaka begitu....

This is Mine said...

ada2 je dak vv nie...

ngeeee~

ngek la vv...

gosok la baju untuk stok seminggu...

aish~

xde la jadi mangsa keadaan nnti baju ko tue~

huu~

jajazuzu said...

vi, kendurikan sekali utk baju kurung aku. dah berlubang ngam² kat area bontot. nnti aku pos pegi sksyen 9 ye

Budak Panjang said...

weh aku uitm sabah bah!

apisz said...

ko pakai je baju tu..seksi pe..wakakkakakaka

~d!b@~ said...

hahahahhaa

belum lulus lagi bah maw kawen.. abis nnt suma baju hangit :P

hurmm pnye la semangat nak keje, siap 1 entry kan? lalalala

epalgreen said...

ui naa..
koyak didada aa..
seksi jak..
hahahaha

vi ko nda buleh birak ka?
sakit taik memanjang
haha

a.b geldofg said...

mati brangan mcm tu je lah ko vida oi

balik jari jadikan mangsa

eazy said...

kalau cik bedah pakay jew baju tu.

mesty gm cik bedah suke.
sbb da jady seksi kan?


*kalau comel tanpa seksi=cosek!


saket taek pg le berak bedah oi!
bedah umo bape?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sakit taik, pegi berak..

nanti sakit buasir...

susah mau berak..

bkn mendoakan yerk??

;P

besi said...

hormon gatal?....vi pinjam sikit boleh? hehehehh

GiGGLinG GaL said...

wah..satu penjimatan entri..
ini adalah salah satu cara vivi menunjukkan kempen beliaw kepada earth hour!

kakyang .. said...

vivi ~
kamu dah jadi cam penulis humor lak ..

klako wehh ..

cj7 said...

wei,baju kurung tu bleh pakai lagi tu.abaikan kainnya.

Qaseh Qasturi said...

baju hangus?...

x pe...

vivi dah dapat gaji...


leh beli lain...

Y E R N ain said...

patutla teda bf. iron pn x pandai rupanya.

kwn sy uitm kk. napa?

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

wahhh pandai betol seterika tu hanguskan baju tu di bahagian dada...gile seksaaa kaloo ko pakai..hee~~berlubang sebelah tuuuu

Shahrul Azry said...

ko tulis aku tak paham
ape ntah lagi klo ko bercakap
lagi aku xpham :P

wahyudimy said...

Kalau kau pakai baju tu pigi deting,gila seksi.

Gila.

Dan

Seksi.



Sekian.

LifeSaver said...

vi..
serius giler GM ko..aku compirm ko dimotivasi kan..tp kejap je la..hahahhaa

aku ada bj lebih bah..mau minjam?