dupdupmyheart

Thursday, March 26, 2009

SAYA TAKUT.

aku hairan.
sepanjang aku hidup tanah semenanjung ni..
hujan sikit..renyai2..
tapi
KILAT SAMA GUNTUR (GURUH) hebat gilak sana sini.


sumpah aku takut.
mahu tidur pun takut.
bunyi kuat.
flash macam candid camera.
takut kena diri sendiri ni.
masa tu jugak kamu boleh tengok aku gedik semacam campur malu2 tikus kalau suda start kilat sama guruh.
(ingat..biarpun aku jantan tapi alat sulit aku perempuan...jadi aku ada hak untuk bersifat takut)


tapi di SABAH.
atau khususnya area tanah aku..


BILA HUJAN SANGAT BEST.
best tidur.
best main hujan.
best lepak.

sebab.
HUJAN KUAT MACAMANA PUN..
KILAT SAMA GURUH JARANG JOIN SEKALI..


aku start sudah riindu rumah ni..







lalalala.

er..ada alasan aku nda pegi keja part time petang ni.

bos!hujan bah!
hee

24 comments:

a.b geldofg said...

nanti aku gi peluk

Y E R N ain said...

ganas2 takut guntur.
apa kes?

kEy said...

hahahah~
kilat tu tarGEt iblis2 je vivi~
jgn dekat sma iblis suda bah!

LifeSaver said...

xda alasan ko x gi keje ye!!!

kakyang .. said...

hahahaha ..
takut petir upew2nyerr ..

skema tu ..

jajazuzu said...

tak ganas la camni, guruh pun takut

GiGGLinG GaL said...

ah..alasan saja..
cerita sana sini takut guntur la..
takut itu la..tikus la.. jantan la..

moral kepada entri ni..

adik ku ini malas maw g kerja! dia sedang cari alasan malas maw pegi kerja..

hai dik vv... suda ku hafal rancangan mu...

akizaki said...

tdo je la..
kan enak..

~d!b@~ said...

alasan + politik = vivi mellisa

hoh? handal kan akak?
mencipta equation serba baru lalalalallaa

ciK LyndaWawa igUana said...

alasan tak munasabah......

Shahrul Azry said...

pemalas jugak mak setan ni! :P

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.eleh sis
.ckp je la mls nk buat part tym :P

A a D i I ? said...

jgn takut dek. kakak ada..

haha.. poyo siak!

shi3la said...

kalau dah takottt..cepat2 ler kahwennn sehhh...ader teman..
biler sejukk buleh peluk...
lagiann time ujann bleyy ehemm...opsss terlebih sodahhh...amponnn

Dato Paduka Masri said...

aik...

ptt ko teda di sinsuran td.....

nia salina said...

masuk je blog die TERdoa die cute...

kaum muda yakuza said...

betul tu, macam tak serupa bikin ja..

Anonymous said...

jom masuk tido same2 ..hehehhe..



~kf~

eliza said...

oh...smlm tmpat aku hujan lebat...guntur kuat ooo...

KhairiL's said...

biasa la
time gaji masuk
mmg sifat malas pun datang...

haha

qishie said...

weh kilat bahaya weh.

aku 2 kali mimpi kena petir..

gila scary!

Shahrul Azry said...

vi ko dh berjimak ngan fredi ke??

qishie said...

gila siak kf ajak ko tido?



zzzzzz

lebih takut dari kilat kot..

muahahaha

addyaholix said...

mahu aku teman?
sandar kepala kamu dibahu aku.
hangat.
aduhh indah!

haha!