dupdupmyheart

Monday, March 30, 2009

PARA PENSKODENG YANG DIKESAN

ok fine.
sori.
ada sesetengah blogger yang dapat msg d chatbox dari aku dengan ucapan yang sangat comel dari aku iaitu:
"penskodeng yang dikesan"

Disini ingin saya lampirkan seribu kemaafan kepada yang menerima msg sedemikian.
tapi tahukah anda mengapa saya berbuat sedemikian??

sila lihat sini.



untuk membesarkan gambar di atas sila pikir secara kretip.


kamu nampak kan tajuk PENSKODENG YANG DIKESAN MELALUI RADAR.

kan aku sudah cakap lepas skodeng cakap aku comel.
tapi aku tidak lah begitu kejam mahu paksa kamu cakap aku comel.
mana ada paksaan dalam islam weh.
sekadar hai itu kira ok la bah.

jadi..
untuk link yang aku tidak kenal dan tidak membagi salam otometik jadi penskodeng lalu aku pun menskodeng kamu balik dengan memberi ucapan seperti diatas.

jadi seri la 1-1.
ko skodeng aku skodeng ko.
adil kan!



lalalala



n sori again sama sepa2 yang dapat msg dari aku macam tu.



cis!
punya comel aku minta sori.



lalalallala


..............

tiada kaitan dengan entry ni:

arini macam ramai sentap dengan aku.
aih..
baru d blog.
belum lagi dengar aku becakap.



lalalala

40 comments:

Y E R N ain said...

kantoi.

khaLifah feDi said...

hahahha..sentap xdeer..tp ase cm nk cucuk aje hati aku..lalalla


*mem rentap2 lagi bgus bah !!!

kEy said...

haha~
yeah aku suka menyentap tin~
lalala~

Cik doRINA said...

hahaha...

alamak...

kantoi la plak..

hihihi....

:P

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.agagagagaga ala sis
.leks ah
.btul ckp kf
.rentap agik besh
.muahahaha

qishie said...

pehal aku selalu tersalah tekan link nih!

haih!

aku tekan link warna warni babi..
selalu terkeluar link ko.


zzzzzzz

khaLifah feDi said...

yeyeye peace team pein..cik intan..hehehe..

vidadarisakura said...

yern:
haha!
cam sial jak gambar angelina jolie!
palui!
hee


kf:
ko main la rentap sendri2
hee




key:
yeah!
mari sentap tin!
heee




cikdorina:
haha!
paham kan?
tapi bukan ko sorang jak tanya aku macam tu..
heee
so i hv to make it clear..
hee





cik intan:
haha!
bila masa tah akak sentap!
heee

cis..main2 akak2 la plak aku..
haha!





qish:
cam sial doh ko ustajah!
hahahaha

vidadarisakura said...

kf:
eleh..baru kena bekap camtu sudah seronok.

khaLifah feDi said...

bkn seronok ar...melayang aje..hahaha....


ko heran ea...

khaLifah feDi said...

eh vivi aq komen byk2..ko x marahkn..maner taw ko sentap dgn aq ti ..malu sudaa aq maw komen ag...cm bdk tue..sape ekk?

lalala.........

*senyum kambeng..

vidadarisakura said...

alaaa..
komen jak la sukati ko..
asal ko tahan..
nanti aku takut ko suh aku bunuh ko pulak.
main cucuk2 jantung.
aku bukan tuhan mahu ambik nyawa ko.



lalalala

khaLifah feDi said...

aii marah nampak !!!! ala ko nie relax tu eaq brlakun aje..hahaha..

tingkayuk kerjasama and asgt2 dihrgai..

*pesal aq view pic. tu exde url blog aq !!! heran2..

qishie said...

vavi la!

aku nak tukar link tahi babi pun masuk sini gak.


tah ape jadah la.

huhuhu..

ni mesti niat aku salah ni.

tukar niat..


"sahaja aku masuk blog vivi untuk menambah kebabian beliau..amin"


harap2 kali ni berjaya!:p

khaLifah feDi said...

ai....cik qishie..kate nk jd srikandi...aplh tuan penasihat nie..

qishie said...

kf:hehehe....

ok2..tuka niat.

"sahaja aku masuk blog vivi untuk menambah kealiman beliau sehingga menjadi ustazah masyitah..amin"

Nurul Izza said...

tu bukan para pengskodeng yang comel jgk kan ;)

adil la..

comel sama comel :)

DIK AN said...

Macam taik la akak ni...

Shahrul Azry said...

babi jugak akak ni! :P

Pak Cik J said...

Pak cik tidak tahu camana mau cakap.tapi pak cik perhatikan 'maki' ni sudah macam imbuhan tidak formal dalam perbualan budak2 sabah..jgn hairan jika pasangan kekasih atau kawan menggunakan ganti nama babun,monyet,babi atau seumpamanya.
Semua tu seakan satu simbolik betapa rapat nya mereka.

Contoh,
-"wei babi,jom men dota"
-"jom la anjing"

Kalau kau orang dengar guna nilai2 moral yg mak bapak,atau cikgu2 ajar,wajar saja iramanya kasar.tapi ini sebenarnya cuma bunga2 bahasa jalanan yg berevolusi mengikut tempat dan persekitaran.

Sekian terima kasih.

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

aku suka santap...heee

piqah SHJ. said...

selamat ta dpt msg tu.
haha.

bestlah care kak vivi sentap mereka balik!
sokong2!

Babyjane[The Juliet] said...

hahah org comel mcm vi kne selalu diskodeng
:P

a s m said...

tekanan jiwa, rs nk lari bebbbbbbb

FiT@Fieda said...

hahahaha..
apesal lu dpt komen pedas ni beb..
hahaha...
abaikan...
idop la dgn cara kau jerk..
tak pk kan org..
diaorg bkn bg kau duit pon..

Mieaa said...

sentap 2 apa?

sama cam merajuk?

handhalah ibnu kamil said...

sungguh teruk.

aku dikesan.

tapi aku lebi comel dari kau!
hahhaa.

khaLifah feDi said...

Mieaa..........sentap satu kuih bulat2 tgh2 ade lubg sdp bil amkn dgn kopi panas ......



lalala.........sowy vi aq menyibuk...

ciK LyndaWawa igUana said...

nama aku dihiglight...
yessza...

~d!b@~ said...

memang sentap!

akak nombor 4 kat list tuh.. perghhh

ape ke tidak.. sket2 suh akak check blog kan? lalalalalala

haha!

GiGGLinG GaL said...

memang sentap..

dan makin cumil tuan belog ni..

vidadarisakura said...

WEH..

KORANG JANGAN SALAH SANGKA MAKSUD AKU..

NAMA DIHIGHLIGHT TU TEDA KENA MENGENA..MASA AKU PRINTSCREEN MEMANG GITU KALER DIA..
ADUYAI...


PASTU...MAKSUD AKU PENSKODENG IALAH..LINK YANG AKU TIDAK KENAL..
YANG KAMU SUDA ADA DALAM LIST NAMA AKU MEMANG BUKAN PENSKODENG LA WEH..
HUHU


MAKSUD AKU NEWBIE BAH TU...


SORI2...

vidadarisakura said...

kf:
sebab ko jadi anon.
tu la teda blog ko dalam list.



qish:
tenkiu atas usaha membabikan akak.
kejap lagi babi datang claim royalti.
lalala




nurul:
haha!
iya..adil2!
heee




dik babiAN:
adik pasti suka makan taik!
kan...hee


saruk:
adiksarukbabi juga..
lallaalal



pak cik J:
terima kasih pacik..
saya hargai jasa pacik.
heee




cik ayiehel:
mari menyantap dalink..heee



piqah:
heee
sebab piqah kan say hai leps skodeng masa mula2 dulu2...hee




baby:
haha!
skodeng jak..ai rela.
heee



asm:
haha!
asm..ko bukan penskodeng..
ko suda naik level bah..
penskodeng tu sama link yang aku tidak kenal mula2..
heee




fit:
hahaha!
memang aku abaikan...tapi mana best kalau teda main balas2..heee





miya:
sentap macam miya..heee





handalah:
haha!
ko bukan penskodeng weh..
ko sudah naik level..dun wori.
heee




kf:
ko memang penyibuk..
sudahlah nda masuk tiun!
haha





wawa:
perasan!
haha
aku pun nda perasan ada nama dihilite..hee





diba:
hahaha!
kakak kan wajib cek blog org..hee




gigel:
yeah!
sokong!
heeee

vidadarisakura said...

ER UNTUK PERHATIAN KAWAN2.


INI BUKAN ENTRY MARAH AR..HEE


INI ENTRY MAKE IT CLEAR..
HEEE

piqah SHJ. said...

haha.
then sy mmg pramah.
haha
peraSAN diri sndri.

vidadarisakura said...

PIQAH:
gudgerl!
heee

Mieaa said...

sentap 2 mcm miya?

weeee~

nda sangka adik ni glemer kann :P

vidadarisakura said...

miya:
adik memang glemer macam watson nyambek.


ada kaitan?
haha

khaLifah feDi said...

VI KO SLH SANGKE NIE..BILE MASA AKU JDI ANOM..ANOM TUE APER?

BLOG AQ SPAM ARR,,TU YG RADAR KO TAKLEH KESAN..EMM..

HUHUHU..TATAW BILE BOLEH AQ UP N3 NIE..TUNGGU SAK RELPY DR PIHAK BLOGER..RESET BALIK ACOUNT BLOG AQ TUE..EMM...

helena's said...

best ape skodeng??kahhhh