dupdupmyheart

Monday, March 30, 2009

OH MAMI WANNABE...HEE

tempat aku prektikal ni ada 3 level.

dulu aku level atas.
pastu kena pindah level bawah.

jadi aku jarang suda jumpa macik2 d level atas.





ada satu macik ofis aku panggil mami.
sebab dia ada anak lelaki hensem gilak!menurut mami la..
aku nda penah tengok pun.haha
gilak?
sudahla aku ni pemalu..lalalala
lagipun dia yang suruh aku panggil dia mami.
aku layan jak la.
hahaha!



pastu tyme aku naik atas.


"vivi2!"

"eh mami...heee"

"pegi mane?lame x jumpe...balik sabah lama ari tu nape?betunang ek???"

nah!
mati ko..
nda setel lagi rupanya kes aku balik becuti maw betunang ari tu.
ciis.



"eh!manada mami....abistu anak2 mami yang hensem tu maw letak mana kalau org betunang..
hahahaa!"

"hish..kamu ni..mami pinang nanti baru tahu"


otometik kepala aku geleng laju2.

"nda mahu mami" x 100 kali.

sekian.













er..gilak comel aku main geleng kepala tyme tu.
sampai teleng kepala.
hehee

24 comments:

DIK AN said...

Bodohnya adik nengok kelakuan akak ni.

GiGGLinG GaL said...

haiihhh.. malu berterus terang, mungkin boley sesat jalan dik!

besi said...

heheheh...ok la tue ada makcik yg berkenan...anak dara kalau ada makcik berkenan nak wat menantu...kira comel la tue

kaum muda yakuza said...

mengampu

Shahrul Azry said...

akak ni mmg bodo dik an!
penerajang die nka x?? ;)

HazirahMahadzir said...

eh2,dlm hati tu pn mmg tk mau ke??hehe~

DIK AN said...

Abang klang, dik an sangat seronok mendengar ajakan abang tersebut! Mari!

mrblind said...

hahahah..pesal lak tak nak..

epalgreen said...

takut ko sana vi!
hahaha

qishie said...

oh..aku tau niat ko sebenarnya mahu tackle laki mami tu kan?

kEy said...

haha~ pinang je~

sparkystar said...

kim salam mami eh..hehehehe

LifeSaver said...

ko saja jual mahal..aku tahu bah!

A a D i I ? said...

peewittt!!! ko da ada org booking haa vi?

lalala~

singamaraja said...

Salam Vidadarisakura,

Terima kasih atas teguran tu saya terima dengan baik sangka

Saya bukan apa, rasanya tidak munasabah tengah orang ramai dia tengking-tengking Nizar tu, lagipun tidak menesabah langsung dia marah begitu sedangkan Nizar baru mengimamkan solat maghrib yang dia sendiri jadi makmum, lepas tu dia marah pula tok imam tu, so sape pun akan marah kan !

singamaraja said...

Salam and saya jawab bagi atok saya Pak Karamu

arres™ said...

aku paham......

ko sbnrnyer xminat kt laki kan?

ko suke kt mami kn sbnrnyer...

aloy_paradoks said...

jap nak bace
"sahaja aku masuk blog vivi untuk menambah kecomelan beliau"

FiT said...

ahahhaa..
apesal kau tak layan jak makcik tuh..
mane tau btul dia nk wat kau mnantu..
kau pau ar dia lebey3
kate menantu pilihan

JohnJenin said...

Sumpah anak mami tu cun macam chah ruk kan

jejaka anggun said...

suruh mami tuh pinang aku skali...
aku ada iras2 anak mami gak muke aku nih kan?

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

giler bagus kau geleng kpala sampai 100x...salute lor!

vidadarisakura said...

dik an:
adik jangan jadi bodo..
haha




gigel:
haha!
manada sesat..
masi dipangkal jalan ni kak.
heee



besi:
haha!
dalam kurungan pura2...neh




yakuza:
haha!
jeles!
heee




saruk:
adikbabisaruk kenapa sentap?
haha!




hazirah:
haha!
nda.




dikan:
adik minta ditempeleng?
heee




mrblind:
abis tu anak2 bapak mahu letak dmana?
haha!




epal:
haha!
segan bah!
heee





qish:
oh tidak!
haha




key:
no way!
heeeee




spark:
wekumsalam..
heeee




life:
manada buat bisnes weh!hahahaa





aadil:
haha!
ko maw boking aku utk adik ko yg hensem?
heeeee





singa:
sila cek blog pak karamu..
aku suda jawab.
heeeee








arres:
bagus sebab paham...heee





aloy:
er...cemana ko boleh sampai sini?
haha!
kantoi.


lalalala





fit:
haha!
gila..siap tanya berapa hantaran weh!
hahaa!




pacijon:
sumpah ndamahu!!!
haha





jejaka:
ko gay?
anak mami lelaki weh!
hahaha



cik ayihel:
haha!
hebatkan ai...heee

Qaseh Qasturi said...

poyo jeerrr