dupdupmyheart

Thursday, March 19, 2009

KAMU RASA?

ok ka sudah template ni?


atau perlu ka aku mencari aksi2 seksi dan comel lagi.

ataupun aku stay jak dengan template yang ala2 ayu serta merendah diri ini?


hmm..


sekarang aku tengah cari link yang hilang.
sila inform aku jika link kamu hilang dari list aku.
hee



aku kan comel serta baik hati.
yang cakap aku comel punca aku sombong tu tenkiu jak la.
ikut hati aku ingin memaki.
tapi aku kan comel dan baik hati.

lalala

23 comments:

kN said...

aku rasa anda patut tdur!esk kerja..lalala..

Ahmad Azrin Aziz said...

ye.. lu comel..

esok kamu belanjak saya okayy..

hahahaaa.. :)

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

layout tak penting.yg penting entri kamu best.aku suke datang sini!heeee~~keep it up babehhhh...

addyaholix said...

dalam list, link aku tak hilang. cuma silap ejaan nama. haha!

Shahrul Azry said...

link sick mane siak?? :P

akuxbiadab said...

link gua takde siak. sampai hati lu.

arres™ said...

huhuhuh...
susah nk ckp...
aku rase baik ko g bertapa dlm gua ker...
tgk kalo dapat pape ker nnt...

qishie said...

terserah ko la..
kalau ko nak tulis
link aku= qish budak sopan,
ok je..

fiezabaiduri said...

biru?
hmmm.. ok, nice.
tak kesah..asal dapat tengok muka penulis blog ini yang comel lagi baik hati pon dah cukup.

hohoho..

mrblind said...

ok dah tu..laju sikit loading.

fafarafa said...

orait aa nih. sejukkk je mata aku nengoknya. pastu xde aa terhegeh2 cm sipot nak bukaknye. hahahhahaha

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

blue...yes...!!

Qaseh Qasturi said...

okeyyy laaa.... sekali sekala awak nampak bluee.......

jajazuzu said...

ok la ni. senang skit nak bukak vi. yg lama tu, mahu aku bercinta dulu baru bleh bukak.



ye, link aku sudah hilang.

epalgreen said...

ok la..
laju siket loading..
klu tak..
haih
;p

besi said...

vi...dah masuk keje ke?
lewat lagi la tue

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

ini pun bgus..gudx2..jgn gatal2 ea tgn tue..

GiGGLinG GaL said...

ok la ni dik..suda tlebey seksi..sbb blue jak.. hahahhaa

sungguh ayu si vv itewww

la la la la la

vidadarisakura said...

KN:
adik..abang anda apa kabar?
haha!


ahmad:
pehal?
ko la blanja aku weh.
haha


cikayiehel:
heee..
tanx babe..



addy:
haha!
suda edit bos!



saruk sama biadab:
gua suda letak doh!
adeh!



ares:
pakej betapa tu maw beli dimaana weh?




qish:
qish..nasib baik ko ada abang weh!
mahu ku hina campur maki ko sekarang juga.
haha!




fieza:
haha!
baikatila sangat!
kakaka




mrblind:
lu memang kurang sabar weh.
haha!




fara:
sejuk kak?
biasalah..ahli2 syurga
haha




cpentoi:
ko memang blue!
haha




qaseh:
pikir blue2 bole?
haha!



jaja:
suda add!
hee





epal:
korang lupa baca niat weh.
haha




besi:
heee...macam tahu2 jak aku datang lambat
haha!




kf:
garu sudah!
haha




gigel:
seksi kak..
hehe

~d!b@~ said...

Rasa?

aah akak dok kat Rasa, Selangor.

sekian, tQ!

:P

vidadarisakura said...

dba:
haha!
btul3 kak!

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

sila garu dgn garpu ..!!

LifeSaver said...

aku x dapat merasa