dupdupmyheart

Wednesday, March 25, 2009

KAMU PERNAH DENGAR HIDUNG PASANG SIAP JUAL DIMANA???

aku maw beli spare part!!
aku rasa maw cabut hidung aku ganti yang baru!!




dari pagi sampai ke malam.
dengan kehebatan ini..aku boleh masuk
GUINESS BOOK OF RECORD DENGAN KEJAYAAN BERSIN TANPA HENTI KECUALI TYME MAKAN.



SEKIAN.

16 comments:

Budak Panjang said...

kalau jumpe, bli kan gua satu. tapi mancung punye! lu jangan macam-macam!

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

aku pun nak..yg mancung macam brad pott taw..jgn macam pinachioo pulak!huhu

eazy said...

ade jual kat keday spare part.

tqa said...

tny zizan bolos..
mn taw dia ada spare
ngahahaha

apisz said...

amik hidung lembu

Y E R N ain said...

resdung ka ging?

akizaki said...

kdai hardware ade jual ma..
xtau ke..?

Babyjane[The Juliet] said...

so kne sentiase mkn
supaya stop bersin
:D

A a D i I ? said...

kat kedai tayar ada kot v..
lalala~

Black said...

hahaha...ada flu la wak..
tak guner jugak kalau ganti hidung tapi badan masih sakit.
nanti masih jugak kena flu..

qishie said...

ambik hidung babi?

haha

~d!b@~ said...

kecuali time makan?

waahhh not bad, masih ok lagi tu.. xyah la ganti lagi, pakai dulu bah

haha!

LifeSaver said...

aku ada jual...mau beli????

GiGGLinG GaL said...

sila cari di kedai beskal ah cong dekat seksyen 9 tu..

vidadarisakura said...

budak:
boleh!!!
gua belikan yang mancung terbaik punya untuk komuniti sick!
yeah!


haha



cikayiehel:
bradpott?
boleh!!
hahhahaha


eazy:
kirim boleh?
heee




tqa:
tolong bah tanyakan..

heee




apis:
cari kan bah lembu..
lalalla




yern:
bukan bah doktor..
saya pun nda tahu ni problem apa.
mimang achu2 jak pagi sampai ke malam..
sampai seksi ni hidung.
haha




aki:
tolong kasi beli maaa...
heee




baby:
hahha!
iya2!!
heee






aadil:
awas ar kaalau teda..heee





black:
bukan flu la..
heeee
memang kemahiran aku bersin banyak kali ni.hehehee






qish:
boleh???
habis tu saruk maw pakai hidung apa nanti?

saruk is babi.

hahaa




diba:
heee
sengaja kan..





life:
ndamahu!!!




gigel:
teda2!!!
suda org cari!
heeee

Shahrul Azry said...

beli hidung babi sudah vi! :P