dupdupmyheart

Sunday, March 1, 2009

JANGAN BAJET KO BOLEH TARIK PERHATIAN SEMUA ORANG.

haha!


sebab..
ko belum dapat tarik perhatian aku.
walaupun sebenarnya aku sedar ko sedang mencuba.
dan ko ingat semua org akan puja2 ko!

sori bro.

ko memang hensem macam aaron aziz.
tapi sayang.

hensem bermuka fucker VS comel

sungguh tidak padan!
kompom org macam kamu perlu org hot2.
sori aku tidak hot.
tolong jangan salah sangka.

hey kezen aku yg hot tu sedang mengusha ko!

oo..mungkin juga aku sebenarnya perasan ko tengok aku.
padahal ko tengok org2 hot sebelah aku.


oo mungkin!~

wuteva~


neway..
aku tidak perlu kontrol2 depan ko.
ko sendiri nampak aku makan 3 round.
yakni kelaparan aku
kegilaan aku.
kebangangan aku.
n tyme aku bekumur2 dan aku heran bila aku bukamata macamana ko boleh tiba2 ada sebelah aku n sengaja bagi alih paip yang aku sedang guna.
ko ambik souvenir dari bakul yg aku pegang.n aku pura2 nda tahu.lalalala
dan byk lagi.
cis!
tektik lama!


n.


sori.
aku bukan ahli2 sosial versi kau.
sosial aku versi lain.
dan aku tahu niat ko.


lalalala.



penyimpul:
aku harap ko bukan blogger.
dan aku tahu tidak guna aku tulis sini.
tapi.
gilak aku mahu cakap ngan ko??
ketara la aku sedar kewujudan ko.

haha!


er..sori aku bukan berniat ingin berlagak.
tapi..
aku memang berlagak sama org hensem yang fucker bajet bole dapat semua org.
sekian.

31 comments:

KhaLifah feDi said...

kasi peluang bah...ko ttp comel..tak luak pun..

ifahruzzaman said...

gila emosi losi entri....!

hahahhaahaa....

mmg telan air liur je la jantan tu ngan kau Vi....huahuahak!

kasi kuarla power kau tu. BERTUKAR!!!

eliza said...

ni makan sampai 3 raun ni ada baca niat ka..hehe

xfyfax said...

vi, aku setuju dgn kauu.
muka hemsem sudaa, perangai mcm cibett!
jgn pecaya pd lelaki sebegini rupa ok.
;)

GiGGLinG GaL said...

vv, kamu kontrol cun..
wakakakak

sila panggil wonderpets untuk membantu!!

tqa said...

adoi v...
ganaz gila nih..
hahaha~
bollloss sejaaa~

qishie said...

ala..senang je..
pasni ko bungkus taik kucing dlm bekas gula2..

pastikan tinggal satu!

ingat!
tinggal satu!

pastu ko berdiri dekat2 dengan dia..

biar dia ambik...

selamat mencoba!

kEy said...

hahaha~! susah upe nye nak ng0rat minah ni...~!

epalgreen said...

v ko nda suka ka sama dia?
hahaha
jgn dilayan


;p

Qaseh.Darwisy said...

apaqahhhh???

pink_butterfly said...

V, kau kumur2 tutup mata ka? uih, mhayati prasaan bkumur ka tu?


hahaha~

pink_butterfly said...

oh ya V!

rekod kau tlh dpecah nmpaknya!


telah d ngurat oleh llaki ensem bwat ptama kali!


tahniahh V!

Budak Panjang said...

ala v, oke la tu siak. boleh berpasangan gay weh! hehehe

~miszirdawaty~ said...

Org cm2 campak p laut g bgs.
haha~

cj7 said...

hahah
nasib baik aku xensem

♥ cik intanurulfateha ♥ said...

.hahaha gile ganas kamu ni :P

helena's said...

ko tanak bg peluang..camane tu??haih

Qaseh Qasturi said...

kata owang ...mula benci..lama2 jadi sayang...
AWASS VIVI....

nURuL izZA said...

control comel @ comot nih??

hehe..hensem @ x comel utk kamu?

mrblind said...

si comel yang garang..hahaha

Shahrul Azry said...

comel=bakas? :P

A a D i I ? said...

hurhh? da ada balak ensem nk ngorat, lg mawu jual mahal..

kira rekod ko x penah ada org ensem ngorat tu, da kira burn la eh?

lalala...

Jard The Great said...

oo.. nih kes gangguan yg tak diingini nih.. huh

jajazuzu said...

rekod dah pecah! harus buat party ni vi

tiah bella said...

skong anda!
jgn lyn itu mamat.
klu nsem bajet bley dpt sume pmpn.
gle maket aje.
but xsume k.
bnyinye cam ak ni anti laki je.
haha

JohnJenin said...

kalau orang hensem pon begini dicarut kamu vi. Pakcik tak boleh bayang orang tak hensem yang kamu caruti (bukan cerutti)

BeaN MorENo said...

ntah...kan ko selalu cakap ko ni comel...
ko boleh bajet tarik perhatian orang...
bukan takat tarik perhatian orang...tarikan gravitipun xdehalla...gajahpun ko boleh tarik ni kan orang...sumpit bah...hahaha

BudAk hijAu said...

hahahahhahahaha...
cayalah beb...

i like ur style lah..hahahah..

eh...ko kn gay!!laalalala

KARKADEWA said...

tunjal saja dahi die!
heh!

- Isabella - said...

muka takpe kalau fucker, kalau attitude same2 fucker..tu sucks!

vidadarisakura said...

kf:
cis!
utk apa?
haha


ifah:
hoh?
apa barang emosi?
kakaka
aku rilek jak..
hehe


eliza:
er..teda!
haha


fifax:
yeah!
betul!
haha!



gigel:
apa barang kontrol cun kak!
haha!



tqa:
bolos saja dinding ittew!
haha



qish:
cobaan diterima.
hee



key:
er..aku ada cakap dia maw ngorat aku??manada budak tu ngorat aku pun.
haha



epal:
apa barang layan2!
hee



qaseh:
teda apa2..
hee



pink:
kumur2 sambil menghayati.
haha

er...
aku nda cakap pun dia ngorat aku!
jan harap!
rekod aku belum pecah ok!
aku cakap aku perasan kan diatas tu!
haha!




budak:
ah!
pasang gay banyak2 boleh kena aids!
haha



mis:
yeah!
haha



cj:
aku maw ngorat ko.
boleh?



intan:
ai lembut la~
haha



helena:
peluang apa ntah?
haha



qaseh:
oh tidak!!!
haha



nurul:
separuh2 ensem
haha!



mrblind:
bapak..anakmu jadi pilihan atiku.
haha



saruk:
babi=saruk?



aadil:
oo tidak..
belum lagi!
haha!
dia manada ngorat aku.
aku kan cakap aku perasan.
hahaha!
jangan harap kasi pecah rekod aku.
kkakakaa





jard:
haha




tiah:
masa sekolah sampai unibesiti aku pernah jadi presiden anti-lelaki.
hahhaa!




pacikjohn:
saya cume mencarut org yg berlagak sahaja paci..
jangan risau.
saya tau paci x hensem..
sumpah saya x carut.
hahhaa!



bean:
aku sumpit ko.
mahu?
haha




hijaw:
yeah!hidup gay!
haha



karka:
oh nda maw aku mencemari tangan aku
haha!




isabela:
memang org tu fuker!
haha