dupdupmyheart

Thursday, March 26, 2009

CUBA TEKA.

kenapa aku tidak post entry awal2 pagi.







sebab..








aku baru bangun dn tidak pergi kerja.




lalallala











ada lah ni nanti kamu dengar budak gagal n REPEAT PRAKTIKAL!
dem!

PALIS2!!!
JAUH2!!
SHUH2!!
(ketuk2 meja)



heee

37 comments:

Dato Paduka Masri said...

baru ko tau...


tepaksa jual rokok d sinsuran.... tambah vcd... kdg2 jual wallet sama spek mata....

vidadarisakura said...

palui ko!



haha!
atleast aku nda penah kena tangkap polis sebab kena ingat indon kan?


kakakkakakaka

Dato Paduka Masri said...

ceh....



skrg dengan stail baru aku aku bukan sudah indon... aku ada bukti....



dan aku juga ada bukti yg ko tu lg indon dr aku....
tul x???

vidadarisakura said...

tapi experien kena tangkap pulis lagi hebat kan?



kakakkakaa

Dato Paduka Masri said...

at least itu dulu....


skrg sepa lagi.... sesudah aku membersihkan diri aku dengan imej baru.... aku sudah bersih dari gelaran indon....

siap dapat gelaran Y.M. lg.... na....


jd siapa lg indon skrg ni....

misti ko ingat pertanyaan ni kan:
"kakak2 kenapa kakak cakap bahas indon.... kakak indon ke?"

Y E R N ain said...

MIAHAHAHAHAHHA!!
kawin la kamu dua

si pilak sama si indon.
(kdg2 jual belt lg)

pssst~
palis2 jauh2 utk org india--- touch wood..(sambil ketuk2 kayu)

vidadarisakura said...

dato:

PALUI KO!

budak tu salah dengar!
maksud dia

KAKAK NI MACAM PELAKON BAWANG PUTIH BAWANG MERAH BAH TU!!

KAK DIBA BUKTI!!
HAHAA




yern:
baik ko jaga boipren seindon ko ni!!!

hahaha!

Y E R N ain said...

'nya' bole jaga ko ba kn dato?
bahahaha.

ui kamu 2. sila la jeles.

hari ni km cutiiii!!

Dato Paduka Masri said...

kpd yern,
ko jangan ada timur tggu ko tu d kk.... di red square.... dia bilng mo lepak sama ko ni.... hahahahahahaha.... tp spesel sikit dia ni.... rambut dia rebonding.... satu ja yg masih kekal... bau dia.... hahahahahahaha....



kpd vida,
itu ko paksa dorang suh cakap ko ni macam alya la apa la.... itu la... semua yg cantik ko mau....

vidadarisakura said...

yern:

ya..memang "NYAH" si indon ni jaga dia.
kakakaka!

gay!

eleh..aku pun cuti bah ni!
hhahahhaa





dato:
manada cantik!
yg cumel bah aku pilih.


hahaha


perlu aku cakap kata2 jujur budak2 tu sama ko?
haha

vidadarisakura said...

yern=timur lestee???



kaakakakakkaa

Dato Paduka Masri said...

kpd vida,
ceh ko jeles... budak2 tu cakap aku muka cina kan... na.... hahahahahahahahaha.... jd ko sdh mengaku ko indon commel kan.... hahahahahahahahahahahaha....

Y E R N ain said...

hahahahaha!!
red square tu d mana ah??

timur lg tu.
cis. keji.
mana ko tau dia tunggu sy?
msti ko pnah berpacaran sama dia dulu kn?

Y E R N ain said...

vi, ko cuti yg sambil bepikir2 lg, aku lulus prektikal ka nda?

cuti ko x aman.

sot pny bdk prektikal.

dato:
chinese luk???
bahahahahah!!

sy rasa gmbr reggae ko tu pn mcm timur. sah la ko bpacaran sma dorg ni kn?

Dato Paduka Masri said...

kpd yern,
ko tau mcm mana aku tau...
sbb dia jd silent reader ko....
jd dlam diam dia kontek aku ni supaya senang dia ngorat ko... skrg ni sepa yg dekat dengan timur leste... n siapa yg bakal posting di sana... na... tekawin la ko sama timur ni.... hahahahahahahaha....

ko tya red square di mana jd ko mo dtg la ni kan.... sebelah kg air... dekat ngan tggu bas P.U.T...

vidadarisakura said...

dato:
taik ko!



yern:
AKU SETUJU GILAK BABI NGAN KO!!

C DATO NI TIMUR!!
KAKAKAKAKA

vidadarisakura said...

kesimpulan:


yern= di timur

dato= orang timur


yern + dato = pasangan timur!


ui gilak match!
hahaha

Y E R N ain said...

dato
ko ngam la jadi pilak n timur bahahaha.

ah. takat timur2 om2 ni. sy pas sama ko ja la. hehe.

pjg lg barisan org tunggu sy edar borang.

lalala~

Y E R N ain said...

kimbet pny vv.

si dato kn gei.

vidadarisakura said...

yern:
tinguk.
dato serender suda.
jadi ertinya dia diam
diam tanda setuju.



jadi.


sahlah ko dgn dato.


kakakaka!
yeah!
hidup pasangan timur!
hahaha!

Y E R N ain said...

syi-yal.hahaha.

ko kawin sama org nda sunat nnt bru ko tau.

lalalala~

tqa said...

woi! hahahaha
brabis kamu kutuk om2..
mentang2 dorg teda blog..
muahahahaha~


adeihs..
kelucuan sa tgok kmurang wo..

GiGGLinG GaL said...

repeat PRAKTIKAL? itu mengada namanya..

- Isabella - said...

vivi, xbaek tau..

punteng..

isk..isk:x

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

gerek meyh

Shahrul Azry said...

gua rasa lu mmg bakal cipta sejarah uitm la siak!

eni_melur said...

practical...
moment of ultimate buttkissing...
hehehehe,sabo ye cik vida..
ngeeeeeheheh,kwn baru...ngiah!!!
ceria idop i;)

arres™ said...

huh?
ape yg kalian lakukan sampai xbgn tido utk pergi kerja?
huhuhuh

eazy said...

indon tu yg rambut bob marley ea?

haha.

keji towl pertanyaan.

bedah.
nape tak pg keje?

kecian antu nanges kat toilet ko tak tengok

Dato Paduka Masri said...

to timur,
ko la timur...

yernain sebijik macm nama timur...


to pilak,
ko pun ngam jadi pilak,


vivi ngam la nama pilak....

a.b geldofg said...

makin lama makin msra...bagus lah hehehehee

vidadarisakura said...

tqa:
alaaaa..
ko geng om ka?
sori2!
haha



gigel:
haha!
palis2 kak!
heee



isabella:
buat baik berpada2 kata nenek aku.heee




cikayiehel:
heee

gerek seh!




saruk:
aku pun rasa ko bakal mencipta rekod d utm!
haha






eni:
yeah!!!
nanti aku promote ko ikut bibir ais ar..
hahaha




arres:
saya melakukan solat sunat sampai ke pagi.


sumpah tipu.
hahaha!





eazy:
hahaha!
agak2?
heee





dato:
taik ko!
ko makan!



paci:
kan paci kan..
mesra tul yern sama indonni..
amin..

hahahhaa

qishie said...

aku harap takde pelajar prektikal yg dicampak ke indon sebab gagal,

huhu

Shahrul Azry said...

gua cipta rekod blogger of the month in utm! ;)

Y E R N ain said...

tqa, ko bekap om ka?
ngam la ko sma si dato. hahaha

dato paduka masri nama PIndoR.
(pilak,indon,timur)
kakakaaa!!!

ko amin apa bida?

amin ko kena mrh bos bisuk?
sy pn mo ikut amin.

Amin~~

A a D i I ? said...

ko tak pegi keje?

hurhh..dasar pemalas!
ingatkan malas basuh baju jak.
kakaka~

wah, ko ngn dato makin intim!
padan la tu. kan hencik a.b?
lalala~

Dato Paduka Masri said...

timur memang pandai kasi sambung2 nama.... mmg ngam la ko n nama ko jd timur.... ko cerah pasal ko lama stay ranau kan... misti rambut ko kerinting ni..... bw beras di atas kepala.....


kakakkakakakakakakkakaakkakakakaka.....

pilak pla salu bawa beg plastik... sekali tgk mcm bw barang... rupa nya rokok.... hahahhahahahahahahaa...