dupdupmyheart

Friday, March 6, 2009

BILA AKU HILANG SABAR..AKU JADI SERIUS..TEKAD..GIGIH..TABAH..DAN SEKSI!!

sumpah!
cukup 40 hari aku tukar ni maxis brodben!
aih!
aku ingat kontrak 1 tahun suda abis!
cis~kek betul!!!



aku tenga sevay mahu guna apa celcom atau digi.
mana bagus??



kadang2..
comel suda tidak relevan dengan aku.
aku suda penat menjadi comel!
argh!

11 comments:

Ola said...

use celcom la..
cam besh jak tuh..
pa kata ko tukar jd c comot
plak..mau??
^^

fafarafa said...

tukar jadik kiut la plak. comel tetap aku

hahhahahaha

Shahrul Azry said...

menjadi babi?mau?

qishie said...

jadi sopan cam aku!

serius!

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

nape xjadi hulk hogan??heee~~

ryehanah said...

gne rr celcom.
ak gne celcom.
sgt pantas.
=)

Luth Textile said...

dg takdak berokband

xfyfax said...

jadi mulia mcm aku vi
;)

akuxbiadab said...

holla...
gune celcom or umobile ar...
network lbey kurg jer dua2 sbb umobile sumetime gune network celcom tapi advantage u-mobile kalo dulu member aku amek xde contract so senang nak stop...

vidadarisakura said...

ola:
hmm..tenga sevay la ni..
comot pun quite nice.
haha




fara:
oh tidak!
haha



saruk:
itu ko siak!




qish:
oh tidak sama sekali.




cik ayiehel:
hee

itu tyme mara.
haha




rye:
hmm..
2-0
nampaknya celcom liding.



luth:
aik?
kawan aku guna digi.
tapi pakai fon..
nda sure brodban ka apa..
hee



fifax:
puan mulia wong adalah mama aku.
jadi aku suda cukup mulia.
haha




cbiadab:
aih?
jadi mana bagus?
umobile ka celcom?
haha!
tapi ntah.
aku try sevay nanti macamana.
tanx!
hee

akuxbiadab said...

umobile ke celcom???
aku rase TMsentuh bagus...huh