dupdupmyheart

Wednesday, March 18, 2009

AKU PALING TIDAK BERKENAN PERANGAI TAHU SEMUA BENDA NI. MERANGKAP MUKA BAIK DAN PERANGAI SUPER DUPER BAIK AKA MENGAMPU SERTA MEMBODEK NI.

sudahlah buat salah.
siap tidak mengaku.
lepastu salahkan orang lain.



last2 aku jugak yang kasi setel.
cis!


oh.memang aku mempunyai sifat2 jadi bos serta bekelayakan jadi bos.




tapi.
aku tidak minat jadi bos.
aku suka membantu dan menjadi tulang belakang bos sahaja.
haha!

20 comments:

Ola said...

pa kata ko karate jak leher tu org..
hahaha

manatau dpt bos yg ensem kan3??
xD

addyaholix said...

selalu berangan jadi boss.
doakan saya bahh!

Dato Paduka Masri said...

ah kau semua la....

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

belasah je org camtu

i.am.belle said...

patut kamu jadi bos. sekrg kita kekurangan bos berwajah comel+sengal. lalala...

Shahrul Azry said...

tulang belakang=berjimak ngan bos??
astaga ape nk jadi ngan budak2 sekarang..

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

jadi la apa yang ko suka nak jadi..jadi ultraman je la...hahahha

BeaN MorENo said...

apa kate c comel ajar mereka semua berkaraoke...mesti ok kan..hahahaha

Monkey D Luffy said...

ko jadi ORANG KUAT lah mcm ni

a ` f i f a h said...

ta kn selamanya nak jadi kuli je wehh.
jd bos seumur hidup jekk
;)

~d!b@~ said...

huh?

sepa begitu?

kire vv jadi super woman la ni? penyelamat keadaan? konon la kan :P

lalalalala

Poison Flower said...

lu keje dgn gua jelah. jadi macai gua seumur hidup. gua tak kasi gaji. amcm?

pink_butterfly said...

uhuk3...

bnyak la kau pnya tulang blakang.

a.b geldofg said...

kn bgus...baru ringan blog ko...klau tk berat mcm ko

wiseman said...

tulang blakang ye....nanti aku carikan gam paling kuat di dunia...aku lekatkan ko kat blakang bos ko...ok x?heheheh

epalgreen said...

cis..
sa tau..
ko sbnrnye mau ngorat bosensem jak..
tu psl sggp jd tlg blkg aa
haha

;p

GiGGLinG GaL said...

jadi tulang saja? aduh.. daging nya mana?

vidadarisakura said...

ola:
aku teda karate.
macam tu?
heee



addy:
sahaja aku bedoa utk addy sepaya dia jadi bos..amin...


eh salah.
itu niat.
haha!



dato:
abis tu ko?
haha




cikayiehel:
ai kan lemah lembut.
heee




belle:
nanti semua staff mati kena maki belle.
haha




saruk:
ya ALLAH ya tuhanku..
amouni la dosa budak ini..
asik2 jimak sahaja dpikirannya.
amin.



pentoi:
jadi comel jak la cukup.hee




bean:
ok2!
heee




monkey:
tidak juga.
aku jadi org comel.
lalallaa





afifah:
aku jadi bos ko seumur hidup.
macam?ok?
haha





diba:
konon la!
haha




poison:
boleh2!
pastu aku kasi kerja ko sampai mampus.
macam?
haha





pink:
haha!
jeles!





paci bakal bos aku:
ertinya aku meringan la sekarang kan..




wise:
gud idea!
cam ngong!
haha






epal:
nda la..
heeeeeeeeeeeeee



kakgigel:
daging nya abis dimakan kak.
heee

khaLifah feDi [ THE PEIN ] said...

"tapi.
aku tidak minat jadi bos.
aku suka membantu dan menjadi tulang belakang bos sahaja.
haha!"

ni pun ade unsur2 pengampu jugak lor..!!!

LifeSaver said...

mau jadi tulang blkg aku?