dupdupmyheart

Friday, March 13, 2009

AKU BUAT SATU EKSPERIMEN TADI.

Aku mengular pegi alam sentral.
kejap jak..
apa juga ada sana
punya borink


sambil tu aku tunggu kawan aku
betul2 tenga2 sliding door yg otometik tu.


since pintu tu memang cepat mengDETECT penghampiran manusia yg menuju ke pintu
dia terus tebuka kan..
untuk buktikan aku MANUSIA
aku berdiri di antara pintu tu sepaya terus terbuka.
aku kan MANUSIA yang comel.

tapi..


APAHAL PINTU TU TERTUTUP SEDANGKAN TIDAK SAMPAI 5MINIT AKU BEDIRI TENGAH2 TU.
ADAKAH PINTU TERSEBUT TIDAK MENDETECT HORMON MANUSIA AKU.

oh!
baru aku teringat!!!


AKU KAN BIDADARI atau dikenali dengan nama komersial VIDADARIsakura.


mana ada hormon manusia dalam badan aku.
cis!
dasar pelupa.

18 comments:

This is Mine said...

cisssskeeeek!!!

ko prasan sensorang ek???

=P

vidadarisakura said...

farah:
manada perasan!
heee

This is Mine said...

haha~

jgn ckp ko nk jadi sorang yg merendah diri ye...

=P

Y E R N ain said...

BIDA adalah!

epalgreen said...

hantu ka mungkin?
vida adalah?

vidadarisakura said...

farah:
ai comel sahaja.sekian.
haaha



yern:
jeles?
haha!



epal:
hmm...mungkin juga!
haha

♥CACA♥ said...

tak detect sebab vivi ni bidadari ke sebab vii ni hantu?hihihi

jajazuzu said...

ciss...!! pintu tu rosak Vi!

SOGOH said...

pintu tu pun gatal tu...mau sentuh orang comel kot...wakaka :)tu sebab cepat sangat nak tutup tu kannn....lol

♥ Cik AyieHeL ♥ said...

aku kan private blog...dat y lambat jak ko taw aku update ke tak..hehehe!nda kisahlaa...janji aku dpt mencapap kt komen si chumil!lalala~~

a.b geldofg said...

aku tk pernah lupakn ko

FARIE said...

cheh!! xleh blah..
ko bidadari yg dh tercampak kt bumi..
so, conclusion nyer..
pangkat ko tu dh ditarik..
now ko hantu lak..
hehe..

kN said...

aku juga mungkin akan mengalami masalah sama..aku kan raksasa..

Shahrul Azry said...

aku rasa ko ada hormon babi la wey! :P

dasar babi! :P

Ola said...

prasan

lalalala

A a D i I ? said...

chettttt... haha.. ^_^

GiGGLinG GaL said...

orang cumil mmg begiteww perasan sndirian!

kita geng bah!

LifeSaver said...

aku doa ko terkepit je di pintu tu!