dupdupmyheart

Tuesday, February 3, 2009

VERSI MALANG APAKAH?

memang idup aku hari2 complete

lepas ketawa ada sedih

lepas gembira ada down

tapi..aku kan kuat..kadang2 jak aku layan perangai emo2 ni..

semalam..tengok blog sis OneLOp
sweet gilak senyuman dia..
since aku cakap gigi aku buruk 1 biji depan gara2 rawatan akar free yang ditaja oleh uitm
lama aku nda begambar macam tu.
aish..
gambar punya pasal.
lalala

jadi..
suda alang2 aku pegi uitm
aku pun maw mengRenovate gigi aku
kasi lari itam tu
tolongla~


aku pegi la klinik gigi sek 2.
hepi
sumpah
gila hepi
macam aku join extreme makeover jak
kesan degil semua hilang
doktor tu sempat mengutuk
kenapala diorang pegi guna kaler hitam utk gigi aku
sia2 ilang comel aku *OK PART NI AKU TIPU*
lalalala

siap aku belanja goreng pisang seringgit lagi sama doktor tu..
hee

pastu
aku terus direk masuk keja partyme..yg ofis aku nda pegi..

tapi..
KALAU SUDAH VERSI TANGAN GATAL GIGI GATAL DAN EMPUNYA BADAN YANG GATAL..
siok2 aku begambar
aku rasa sumtink digigi aku
aku pegi kikis
kikis pakai gigi.

PRAK~

sila teka apa kejadian??
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tampalan gigi depan aku terbuka~
aku terbangang seketika.

19 comments:

budak jahat said...

ape daa ko nieh... jgn gatal2 sgt laen kali! tunggu da setahun dua baru la ko boleh berkelakuan gatal seperti itu.

weh klinik gigi sekseyen 2 tu oke x?

Siti NurJ3nab said...

pakai simen yang tahan...

simen yang buat rumah tuh ker.

~d!b@~ said...

adeh!

vivi oh vivi

apakah..?

haha!

xpe xpe cuba lagi! never give up :P

vidadarisakura said...

budak:
ko rasa2 lepas aku jadi mangsa kejadian ni adakah klinik itu okeh?

hee
aku pun ndataw weh~

bisuk aku tepaksa p sana..
sila snap gambar aku kalu terjumpa~
haha



siti:
betul!!!
simen al bangang
lalala



diba:
tengah nyanyi lagu coba mencoba pejal tahir suda ni..
hee

budak jahat said...

klinik tu oke aku rasa... ko tu yang kurang oke =P hahaha

ab geldofg said...

tkpa utk kbaikan

vidadarisakura said...

budak:
aku ok wut!?
comel lagi tu~

lalalala



paci:
lalalala

Tora Aman said...

hahahahhhahahhaaahahaha wakakakaka kotoh!lalala

budak jahat said...

owh sama la ngan aku! comel jugak ;) hehehe

LifeSaver said...

apesal la tgn ko ni gatal sgt..aku kerat tgn ko!

vidadarisakura said...

tora:
ko la kotoh!~hee


budak:
oh tidak!
aku jantan beralat sulit perempuan okeh~

lalala



life:
jadi aku guna apala bikin balas ym ko?
hidung sama gigi?

lalala

pink_butterfly said...

hahaha...

ble2 plak ttanggal tmpalan tu.
tu la, tgn 2 gatal sgt...

vidadarisakura said...

pink:
nurse..ada ubat garu?

apisz said...

mesti burok..hilang habis kecantikan mu...muahahahhahaha....

p/s: mai nak tlg simen dinding kat gigi ko...

Y E R N ain said...

astaga!
punya la bangang.
hahahahha.
tu la org bilang, pkai liquid paper.

eliza said...

buat la apa pun..janji tetap comel..hehe

budak jahat said...

oke la tu.. ade jugak alat sulit.
hahaha

vidadarisakura said...

apis:
nasib baik aku sekadar comel jak.
lalala



ain:
ko punya orang2 la ni..hee



eliza;
kompom!



budak:
ok la tuh!~
sambil guyang2 tangan macam saida..
heee

NaD said...

haha!!!!!!!
ko....
gatal betul gi fix sane sini tu watpe..?
kan...
tengok...
da lawa balik gigi tuh...
haha!!
agak keshengalan melanda..
muahaha!