dupdupmyheart

Wednesday, February 18, 2009

INI SKIM MENJIMATKAN ENTRY!!!HAHAHA..AKU SUMPAH KAMU MUNTAH BACA NI!!!!

APA BARANG EDAR-EDAR DADAH??
EDAR STICKER PINTU LAGI BAGUS BAH!
ANTARA PENGEDAR2 TERSEBUT ADALAH:

*********************************
PENGEDAR 1:
http://ayiehelena.blogspot.com






kepada cik ayiehelena merangkap kawan sepesbuk.
aku nda tahu rupanya aku spesel dihati ko.
tapi maaf..
aku gay~
haha!

nda bah~tanx bebeh..

********************************************

PENGEDAR 2:

CJ PEPEN MEMFENDA

Ini Bukan Anugerah Penyapu.Ini Baldi


"pertama sekali setinggi2 penghargaan pada khir toyo kerana memberikan akak inspirasi untuk menghasilkan anugerah baldi cj ini." kata CJ ketika membuat ucapan mengedar stiker pintu di sidang media pemalas dahulukala. sesungguhnya..saya vidadarisakura yang comel sebagai penerima stiker pintu ini amat berbesar hati kerana pengedar stiker pintu ini amat memahami ati, perasaan dan kehendak peribadi saya yang pemalas ini. saya berdoa semoga beliau sihat kehendaknya dan semoga roh beliau dicucuri rahmat. cj..aku tahu..tujuan ko berbuat begini kerana ingin memancing undi dari kami yg pemalas ini kan? baik.aku akan sapot ko hingga ke lubang cacing. dan jangan lupa tarian lucah melalui webcam sebagai pengganti. terima kasih kawan.


**************************************

PENGEDAR 3:

kf



ko memang gila pengedar stiker pintu tergila.
tenkiu sebab ko nda putus2 mengedar stiker pintu sama aku biarpun aku kuat berhutang..hee
biarpun ko selalu cakap aku kiut
n ko cakap ko nda hensem
aku terima seadanya.
terima kasih kerana tidak menipu mata aku.
haha!lol~
tenkiu cop aku GILA.
memang aku gila.
kegilaan aku dblog tidak sama dengan luar.
serius.
kadang-kadang aku boleh disaspek sebagai bekas penghuni rumah org gila.
nda apa.
biar gila asal comel.
sekian.

dan stiker pintu seterusnya betul2 mencabar keseksian aku.
stiker beserta tindakan lagi tu.
pakej la kunun.
nda apa..sempena kegilaan aku ari ni..
aku layan seja.

padahal stiker dari sigadis.aku pun nda kenal.lalala

1.take ur pic (NOW)-dont cheat2...



2.upload it..


3.description...
sempena stiker seksi
aku mesti berkelakuan seksi
tapi aku seksi tyme aku marah jak.
so...ini dia aksi seksi aku yg comel dalam keadaan pura2 marah.
ah!tidak seksi!dem!


sekian.


***************************************

SETERUSNYA
PENGEDAR STIKER PINTU KE 4 YANG TIDAK IKHLAS KERANA MEMBERI STIKER LALU MENYURUH MENJAWAB SOALAN.
AH POLITIK!


YERN AIN



This award comes with a message:

This blog invests and believes the PROXIMITY - nearness in space, time and relationships! These blogs are exceedingly charming.

These kind bloggers aim to find and be friends.
They are not interested in prizes or self-aggrandizement. Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers! Deliver this award to eight bloggers who must choose eight more and include this cleverly-written text into the body of their award.


senaraikan 10 perkara pasal si dia yang menge'tag' saya :

1. perempuan
2.gila
3.indon wannabe
4.peminat number 1 c comel
5.suka begambar minta puji
6.ada skandal dgn eliza
7.menyamar sebagai Datuk I.kak liza tertipu.
8.musuh ketat c comel
9.suka cari pasal dengan c comel
10.suka puji c comel sampai c comel muak!



novel kegemaran :
dulu2 aku baca ahadiat akashah punya novel.
lagenda budak setan
pilot cafe
dilema salina
utk smua gadis yg dicintai
katerina
cinderella
dan banyak lagi...
(semua novel berjaya menipu aku dan aku percaya)



5 benda kesayangan saya :
baju
seluar
spender
bra
dan sebagainya.


NEXT FROM YERN SOT!


padahal stiker dari ungu-yg aku pun nda kenal.haha

(1) Pastikan award ini di tampal di kawasan rumah anda.. Tak kira, kanan atau kiri, atas mahupun bawah.. Janji lekat di dinding yer!!
abis suda gam..neh..macam?

(2) Berikan 5 sebab musabab mengapa, kenapa, limaza, why.. anda memilih blog ini sebagai blog ikutan anda.. Lebih kurang, apa yang membuatkan anda jatuh hati pada blog ini... cheewah.. Pastikan 5 tau!! Di larang sama sekali kurang, lebih takper..

aku terpaksa
aku dipaksa
dia memaksa
dia bikin kesian
aku pengasihan

(3) Please let me know when you've done it!!
malas!!

*************************************

pengedar stiker pintu seterusnyaa!!
cik xoxo




yeah!!!!
tenkiu kepada beliau!!!
nanti balik ai tampal di dinding!
hhehehehe


************************************

OK SETEL URUSAN SAMA PENGEDAR SETIKER PINTU
SETERUSNYA
C COMEL TERPAKSA MENJAWAB SOALAN-SOALAN DARI WARTAWAN-WARTAWAN.
HAISH~ITU AKU BARU CAKAP AKU COMEL
BELUM LAGI JADI ARTIS.
LALALALALA


WARTAWAN-WARTAWAN YANG BEREBUT2 MENGINTEVIEW SI COMEL SECARA BERJEMAAH ADALAH SEPERTI BERIKUT.

setan budak panjang rambut pindik
MR BEAN TUNANGAN ORANG
PINK BATERFELAI
OLA
KAK DIBA



RULES:
1. Put your iTunes, MP3, MP4, Windows Media Player, etc.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
4. Tag 10 friends.
5. Everyone tagged has to do the same thing.
6. Have Fun!


IF SOMEONE SAYS ‘ARE YOU OKAY’ YOU SAY?
AKU STACY - STACY

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
SADISNYA NASIB ALAM SEKITARKU - SETAN YND

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
KOCOK-KOCOK - INUL (haha dangdut siak!)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
NAKED - AVRIL LAVIGNE (hoh~tidak comel!)

WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?
SURTI TEJO - JAMRUD (fak u!haha)

WHAT’S YOUR MOTTO?
LOVE LIGHT SHINING - BOB MARLEY

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
AFTER MIDNITE - YUNA

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
BIDADARI - PRETTY UGLY (haha..aku tertekan lagu ni)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
KUCING HITAM - BITTERSWEET

WHAT IS 2 + 2?
MUNAJAT CINTA - THE ROCK

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
WHERE HAVE ALL THE BOOT BOYS GONE - ACAB

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
JAUH - CARAMEL

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
SHE'S LIKE HEROIN - SOAD

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
FANDEYIAN OKULYIKA HYMNOLOGY - AS SAHAR

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
TAKBIR HARI RAYA

WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?
SANTAPAN TERAKHIR RAJA BERSIONG - SIL KHANNAZ

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
NEGARAKU

WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
UITM DI HATIKU (cis!)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
HATI YANG LUKA - HETTY KOES ENDANG

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
KHARISMA CINTA - BROERY MARANTIKA

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIEND?
TRASHIN ROCK N ROLL RADIO - SETAN YND

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
SERANGGA PILIHAN - SI BODOH!



*******************************************

NEXT WARTAWAN PERSEORANGAN TETAPI MACAM CIKGU2 JAK AKU RASA.
SEBAB ADAKAH DIA MAW CEK AKU PUNYA TULISAN.
WARTAWAN BERBENTUK CIKGU ITU ADALAH:
HELENA ATISHA



write on a piece of paper each:
  • your name/user name
  • right handed/left handed
  • your favorite word to write
  • your least favorite word to write
  • write ''the quick brown fox jumps over the lazy dog''
  • write down bloggers dat u want to tag
  • take picture of your work and post it in your blog

********************************************************

wartawan berduet!!


Nowadays, there're so many "IF".. "WHY" there're so many "IF"?!

1. If you can be an animal, what will you be?! Why?!
buli jugak jadi babi..pasal org selalu memaki cakap babi ko! jadi secara tidak langsung memang aku pemes la tu dikalangan pemaki. alaaa..babi2 pun masuk syurga bah.

2. If you robbed the bank, what do you want to do with the money?! Why?!
aku bagi sama polis..konon aku tejumpa duit tu..jadi aku nda kena tangkap..aku dapat anugerah dari polis sama bank..neh!ndaka pemes aku macam tu terus..haha
politik bah!


3. If you can teleport yourself to any places in the world, where do you want to be? Why?!
ah!!malas aku maw cakap..bukan betul pun dapat buli pegi sana..cis!

4. If you are in X-Men or Brotherhood of Evil Mutants, who are you in the team? Why?!
jadi ketua durang seja..

5. If you know that you are dying, what is the last meal that you want?! Why?!
adakah meal yg kena makan autometik dosa terhapus??Ada??kaalau ada kasi beli aku...

6. If you can kill only 1 person in this world, who is that person?! Why?!
uik!!mana buli bunuh2!!!bedosa!hish..aku yg setan ni pun tahu dosa.buduh.

7. If you can choose either want to have more than 24 hours a day or can live more than 100 years, what is your choice?! Why?!
uina..matilah maw idup 100 tahun..sampai buduh laa aku kena buat kerja jahat jak.

8. If you can date a celebrity, who is that person?! Why?!
aku sendiri.sebab aku artis la.

9. If you can have only 1 thing in this world, what should that be?! Why?!
ntah...aku pun nda tahu...cuba tolong pikir utk aku.

10. If you have an opportunity to TAG 8 of your friends, who are they?! Why?!


ali
abu
ahmad
kiah
joyah
minah


sekian~

********************************************************


ANTARA SEMUA AKU RASA NI SOALAN PALING MENCABAR!!
VARAMU BETUL!!!




It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag 10 people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun!


1. What is your name?
VIDADARISAKURA

2. A four letter word:
VIVI

3. A boy's name:
VALENTINO ROSSI

4. A girl's name:
VIVI COMEL


5. An occupation:
VIVI PENJAWAB TAG

6. A color:
VIVI SUKA KALER BIRU

7. Something you wear:
VIVI PAKAI BAJU

8. A food:
VIVI MAKAN NASI

9. Something found in the bathroom:
VIVI JUMPA VIVI LA VIDA!

10. A place:
VIVI PUNYA PLACE

11. A reason for being late:
VIVI LAMBAT BANGUN

12. Something you shout:
VIVI COMEL!!!!!YEAH!!!!

13. A movie title:
VIVI DAN AKSI TERLAMPAU


14. Something you drink:
VIVI MINUM KOPI YANG DIBUAT VIVI.


15. A musical group:

VIVI N DE GROUP


16. A street name:

VIVI PUNYA JALAN


17. A type of car:
VIVI PUNYA KERETA



Text Color18. A song title:

VIVI HANYA KAW SAHAJA PALING COMEL DIHATI MEREKA.PERCAYALAH~


19. A verb:

VIVI BEKERJA


YEAH!!!!VIVI BERJAYA DENGAN COMEL SEKALI!!!!
YEAH!!!


***********************************************

Ini sangat skima punya soalan.
bingung aku.




* cuba korang dengar betul2..dengar sekeliling...dengar betul2..!korang dgr x?

aper perasaan korang?

bunyi kipas.perasaan kool.jadi?

* cuba korang lihat betul2...lihat sekeliling..lihat betul2..!.korang lihat x?

aper perasaan korang?

bilik aku..macam biasa semak...teda perasaan pun..biasa jak...

*cuba korang bau betul2..bau sekeliling..bau betul2..!..korang bau x?

aper perasaan korang?

aku belum mandi..tapi bukan bau badan aku la..bau baju aku..lallalala

*cuba korang rasa betul?.rasa diri korang ke@sekeliling.!betul2..korang rasa x?

aper perasaan korang?

teda apa2..biasa jak..

* korang feel x aper yg korang buat?..feelkan skrang?...feel la skarang...

teda juga..
lalallalalala


leh x korang buat semua ni dgn seikhlas hati..nanti korang jawab ar dlm blog korang ye..ikhlas tau..

ikhlas aku buat ni tp ikhlas aku teda perasaan la...
haha
sekian.


--------------------------------------------------------------------------


FAFARAFA



Soalan 1.
Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?
sabtu lalu...bos suruh cuti...

Soalan 2.
Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni?
still 23..aku belum puas makan lagi..
lalalala


Soalan 3. (x jwb pun xpe)
Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar didepan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!
oohh..nasiblah..aku nda suka begambar kak...hahha


Soalan 4.
Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?
tyme free.

Soalan 5.
Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?
mana maw cari teksi.

Soalan 6.
Apakah habits anda?
pemalas

Soalan 7.
Apakah matlamat anda untuk tahun 2009 ni?
pikir matlamat baru


Soalan 8.
Senaraikan 4 perkara yang anda akan lakukan selepas menjawab tag saya ni?
cek ejaan entry
publish post
view blog
update!yeah!!

Soalan 9.
Adakah anda seorang yang pemarah/pendendam / bengis? dan cara anda mengatasinya
iya!!
memaki dalam mimpi!

Soalan 10.
What happened to you in 2001 till 2004?
kanak-kanak ribena
sedikit matang
tambah lagi matang
kematangan gagal!!


sekian!!!!




-------------------------------------------------------------------------------------------------------

phikool tong teng



Peraturan Tag

Senaraikan:
• 3 lagu yang wajib ada dalam playlist.
• 3 barang yang wajib bawa bersama.
• 3 tempat yang dekat di hati.
• 3 laman web yang selalu dilawati (selain Facebook, Friendster, dan Myspace)
• 3 blog yang mahu di-tag


3 lagu yang wajib ada dalam playlist:
  • sadisnya nasib alam sekitarku
  • serangga pilihan
  • surti tejo

3 barang yang wajib bawa bersama:

  • baju
  • seluar
  • spender

3 tempat yang dekat di hati:

  • baju
  • bra
  • kulit badan

3 laman web yang selalu dilawati:

  • vidadarisakura.blogspot
  • facebook
  • friendster

3 blog yang mahu di-tag:

hanya pak karamu.

-----------------------------------------------------------------------------




Rules: The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

yern..ni aku suda buat..
cek sini

heee



--------------------------------------------------------------



1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and description of it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged


argh!!shit!!
teringat kisah lama!



--------------------------------------------------------------


miznad

[1] your full name n nick?
full name : vidadarisakura
vivi-vida-comel-sakura-c comel sangat.

[2] single or taken?
or

[3] hotlink, celcom, digi or Umobile?
digi n maxis

[4] indoor or outdoor?
or

[5] are you thinkin bout someone rite now?? who?
pacik teksi..

[6] sushi or roti canai?
tolak batu sama kayu jak kalau aku..hee

[7] hv u fell in love with 2 person in one time?
pernah....farid kamil sama bredpit..2-2 ak kasi tinggal.

[8]flipflop or snickers?
tolak high heel

[9]what do u tink bout me?
dia perempuan
suka lelaki
ada boypren
boypren dia lelaki
anak mama sama bapa dia
mama dia perempuan n bapa dia lelaki
sekian.

[10] 5 person u wanna tag with dis ques??

pak karamu

----------------------------------------

lifesaver musuh chenta ku


1. add setan
2. sarukogok
3. qisharamu
4. dik ann setan
5. kak eliza
6. kak diba

What do u know 1?
setan
perasan hensem
aku tertipu!

What would u do if u never meet 2?
kena samak guna tanah pun nda guna
bawa perfurm banyak2..pasal ogok ni kan berbau.

What would u do if 3 & 4 dated u?
ok jak
aku gay
aku juga lesbian
mana2
lalalallaalala


Would 5 & 6 make a good couple?
nda boleh
melainkan diorang macam aku
gay.


Do u know everything about 3's family?
anak ini dijaga dengan baik oleh abang2 hensem beliau
aku tenga proses berkelakuan baik dihadapan beliau
supaya abg hensem beliau suka kepada saya.

Tell me something about 6.
lembut macam kucing tapi takut kucing

What language does to speak?
cakap sabah la bah!

Who is 3 going out with?
dik AN setan.

How old is 4?
181 tahun..tinggal tunggu mati jak tu.
haha

5?
sweet 17!
perasan!haha

Who is 6 favorite singer?
vivi.


1?
vivi jugak.

Is 4 single?
baru jak kena kasi tinggal gepren
tapi dia beskandal dgn budak hijau.
hahha


What is 3 last name?
setan bertudung!

What u consider being in a relationship with 1?
oh ya!
kami pasangan gay!
tapi kalau aku perempuan aku nda maw dgn dia
pasal dia tipu dia hensem!
cis!!!

What r u talking about?
aku cakap aku comel.
tu pun nda pandai paham.

Which school does 2 go to?
binatang campur setan sekolah meh?
haha!


.........................................................................................

ASTAGA KAMU!!!
AKU HABIS JUGA MENJAWAB!!
YEAH!!!
DAN AKU BELUM HABIS PEKING BARANG!!
TEKSI PUN BELUM KOL!!
ARGH!!
DASAR LAST MINIT BETUL!!!!
BAH!!
SELAMAT MUNTAH BACA TAG AKU!!!
SEPA SURUH KAMU AKU JAWAB!
NEH!
HAHAHAHAHA
BAH..KALAU AKU RAJIN..AKU UPDATE JUGAK BLOG
KALU NDA.
P MAMPUS LA SAMA BLOG.
HAHA
JANGAN RINDU C COMEL INI..
SEBAB DIA SANGAT COMEL KETIKA MENJAWAB SOALAN INI.
LALALALLA
BABAI~

_________________________________

AKU MAW TAG KESEMUA DI ATAS KEPADA:

PENSKODENG SUKA PUJI AKU COMELL

  1. vidadarisakura (1227)
  2. Budak Panjang (288)
  3. ab geldofg (252)
  4. Shahrul Azry (232)
  5. eliza (231)
  6. qishie (204)
  7. KhaLifah feDi (191)
  8. LifeSaver (144)
  9. nurainmunderfahn. (116)
  10. ~d!b@~ (90)
  11. Monkey D Luffy (88)
  12. LANtai mop (87)
  13. jiwa kaco (74)
  14. F A R Y N (58)
  15. besi (47)
  16. Dora Tora (45)
  17. GiGGLinG GaL (44)
  18. budak jahat (44)
  19. apisz (43)
  20. Ola (42)
  21. Dato Paduka Masri (40)
  22. pemikir lapuk (38)
  23. pink_butterfly (33)
  24. cj7 (31)
  25. Tora Aman (30)
  26. Y E R N ain (30)
  27. JohnJenin (30)
  28. fafarafa (29)
  29. sol (28)
  30. a.k.u.p.e.n.t.o.i (28)
  31. .:: Lucky Fingers ::. (28)
  32. ifahruzzaman (26)
  33. Raihanna (25)
  34. tEddY bLuEbeRRy gUrL (24)
  35. lizz (24)
  36. one love (24)
  37. qishie qawaii (23)
  38. BeaN MorENo (23)
  39. i.am.belle (22)
  40. Pengejar Masa (22)
  41. KhairiL's (19)
  42. helena's (17)
  43. ♥ Cik HeLena ♥ (16)
  44. mrblind (16)
  45. ezzati (16)
  46. D o R a T o R a (15)
  47. ayie_helena (15)
  48. xfifax (14)
  49. BudAk hijAu (14)
  50. ryehanah (13)
  51. wiseman1stopcentre (13)
  52. Atan (13)
  53. wahyudimy (12)
  54. This is Mine (12)
  55. S h i n o (11)
  56. Jard The Great (11)
  57. Poison Flower (11)
  58. PJ selamba (11)
  59. TurTl3!! (10)
  60. Babyjane[The Juliet] (10)
  61. marilyndeasy (9)
  62. N (9)
  63. NaD (9)
  64. AnnELara (8)
  65. akuxbiadab (7)
  66. KARKADEWA (7)
  67. DIK AN (7)
  68. - - - - - - - APISZ- - - - - - - (6)
  69. LyndaWawa (6)
  70. StingRay (6)
  71. phikool thong (6)
  72. intangedik (5)
  73. elL (5)
  74. Silent Hill (5)
  75. - - - - -- - APISZ- - - - - - (5)
  76. Mieaa (5)
  77. Siti NurJ3nab (5)
  78. epalgreen (5)
  79. atok (4)
  80. Bunga Binti Nordin (4)
  81. Qaseh.Darwisy (4)
  82. m'Z faRa.. (4)
  83. Juliana Edgar (4)
  84. o-y-e-t-t (4)
  85. ~0~ (4)
  86. En. PeRD (4)
  87. Mee Chee (3)
  88. A a D i I ? (3)
  89. Dhada (3)
  90. Luth Textile (3)
  91. singamaraja (3)
  92. UnaChenta (3)
  93. FiNaZ~! (3)
  94. wordcansay (3)
  95. apei budak kampung (3)
  96. Atira. (2)
  97. rantong (2)
  98. FarahDiana (2)
  99. The Spiral Eyes (2)
  100. bunga binti nordin (2)
  101. zuhairy hashim (2)
  102. Awan Lahon (2)
  103. i.am.belle. (2)
  104. Word Can Say (2)
  105. ~PakKaramu~ (2)
  106. BangsatKardiovaskular (2)
  107. FARIE (2)
  108. dBa (2)
  109. fafaz (2)
  110. nURuL izZA (2)
  111. Suffian salim (2)
  112. pEJaL oNly (2)
  113. azharjaafar (2)
  114. saya ,sayi, sayu (1)
  115. rose emely (1)
  116. sarah (1)
  117. abanglong (1)
  118. ryehana (1)
  119. fynn jamal (1)
  120. razor (1)
  121. aainachentak (1)
  122. nurshafiqah (1)
  123. Namaku Min (1)
  124. NuRuL wHaTeVeR (1)
  125. apei (1)
  126. nurfairuz (1)
  127. bvlgarigirl @ Arianna (1)
  128. cekodok gedik (1)
  129. fahmi latiff (1)
  130. *secret (1)
  131. qilaalott (1)
  132. Kucaie (1)
  133. finas (1)
  134. modandi (1)
  135. nosa (1)
  136. Miss Hazzy (1)
  137. Sweet Thinker (1)
  138. sparkystar (1)
  139. jajazuzu (1)
  140. Eden (1)
  141. tasikmerah (1)
  142. Mustafa ┼×enalp (1)
  143. BEAN'S (1)
  144. Riezal (1)
  145. Erieq (1)
  146. [S]itie [B]Um [B]Um (1)
  147. geldof (1)
  148. ab (1)
  149. Ezad (1)
  150. eZad (1)

SUMPAH!!!
KAMU MESTI JAWAB!!!!!!!!

SEKIAN

doakan flite aku nda terhempas malam ni!
hahaha




24 comments:

ab geldofg said...

jgn ttinggal gsring ko ye comel

This is Mine said...

vi!!!!!!!!!!!


ak merinduimu~~~~

*walla-weh!! poyo jer...


knape la ko dera kitaorg yg x bersalh nie tok jwp tag ko wahai vv makhluk yg chumel....??

huhu~

berjanggut la ak nk jwp tag ko nieh...

*eh, jap...ad ke nama ak??

ngee~

eliza said...

bye....kalau terjatuh bangun sendiri ya

fafarafa said...

cehhh....sempat gak ngenakan org len sblm balik :p :p

jgn lupa souvenier dari sabah utk aku. kalo xde, aku bom rumah, kedai spek & tmpt prektikal ko nnt.

~evil~




*aku doa ko lupa psl hutang ini bila ko smpi semenanjung blk. aminnn*

NaD said...

weh!!
ko baek sgt weyh...
comel gile ko...
lagi2 lak bile ko soh ktorang jawab tag ko...
pergh....
moge2 makin comel la hendaknye dak vivi ini....
amin....
arghhhh...
hurm...
muahaha!

besi said...

muntah darah nie...........

helena's said...

memang muntah bace vivi,,uwekkk,,hikhik!
selamat pg selamat sampai!!aminn

♥ Cik HeLena ♥ said...

cis..mmg kes buli terlampau nie...ngee~~mtk2 ko lupe pasal hutang2 nie...aminnn!hee~~
slmt pulang si chumil vivi..

GiGGLinG GaL said...

dia ni da melampau nih..
mari kita sorok tiket dia..
kasi dia kayuh tongkang mlm ini!!!

Budak Panjang said...

jahanam!

LifeSaver said...

woit minah!!!nama ko pon ko tag jugak ke????hahahaha!!!


vi..aku x rindu ko..

Babyjane[The Juliet] said...

bakal merindu si vida
:D
hahaha pjg gilak entry kamo

Qaseh.Darwisy said...

Gila penat mcm lari pecut 100m baca entry ni..siak!!

ooo,tag secara berjemaah yea..??

dem!

KhairiL's said...

vi
aku memeningkan dr sbb baca tag ni suma

~d!b@~ said...

uwekkkk *muntah*

ahahahhahaha cesss!

ape ayat tu? lembut macam kucing tapi takut kucing? heh?! :P

selamat pergi & kembali :)

Dhada said...

Kamu berjaya bt aku muntah berlelak ;0

pink_butterfly said...

V!

halalkn la tag2 tu ya...

bnyak btul weii!

PJ selamba said...

kejamnya v
dah byk tag tu buat...camne?
haha
lepas geram nampak buat semua sekali
lalalala

Y E R N ain said...

ada ka org dgr takbir raya suka2?
bangang.muahahaha.

1. perempuan
2.gila
3.indon wannabe
4.peminat number 1 c comel
5.suka begambar minta puji
6.ada skandal dgn eliza
7.menyamar sebagai Datuk I.kak liza tertipu.
8.musuh ketat c comel
9.suka cari pasal dengan c comel
10.suka puji c comel sampai c comel muak!

kimbet pny pilak!

xmo jwb tag. tlampau banyak.

A a D i I ? said...

oit budak sewel..
aku mawu souvenir !!
tp jgn bwk balek ulat bah..
kakaka... :D



ape barang tag..
tag, sila pegi mati..
lalala~

Y E R N ain said...

miahaha.. ko tag org yg sama 2x.. lala~

GiGGLinG GaL said...

memang muntah baca!
muntah juga maw jawab..
hutang dulu!
kasi tules buku 555!

vidadarisakura said...

MELALUI PEMERHATIAN AKU..

TEDA SEORANG PUN YANG MAMPU MELANGSAIKAN HUTANG TAG AKU!
CIS BEDEBAH!!!


haha!

Anonymous said...

You realize, in told...