dupdupmyheart

Wednesday, February 25, 2009

PENGAKUAN MATI BERANI COMEL.

aku perasan ada nama2 baru yg bagi komen.
tenkiu..

jangan lupa baca niat setiap kali masuk sini...
lalala

neway..
kawan2..
since aku berada di oversea skarang ni..merangkap kawasan luar liputan..
aku bizi berpoya2 bersama toyol dn golongan2 bawahan..
plus.
tenet aku amat slow.
jadi..
harap maklum aku nda dapat membuat lawatan skodeng sambil meromen d blog kamu.
even reply inside here pun susa..
ada certain2 blog jak yg dapat..
terutama yg teda verify2 word segala tu..
biarpun aku up entry hari2..
maw baca komen pun susah..huhu


jadi..
adapun cerita pengisian entry ini
ertinya..nanti aku buat spotcek sama blog kamu bila line tenet ok suda..
yakin!hee
macam comel jak kan aku begini..
lalalala


jadi
kesimpulannya..
c comel sebenarnya baik hati walaupun dia bersifat setan..hee


-ini auto publish oleh comel.-

12 comments:

KhaLifah feDi said...

ea mekasih.....ko ttp comel lah..

lalala.*aku kna kata begitu ti c comel majuk ssh aku *

This is Mine said...

dah la v...


BALIK LA WEI!!!!!


aish!!

=P

pink_butterfly said...

V,
up la entri bnyak2,

aku boring wei!

helena's said...

balik la cepat v!!!!!!haih..ko cuti gaji jalan ke??

BeaN MorENo said...

vi...
saya ni pendatang baru...
nak kenal boleh???
haha

KhairiL's said...

aku nk jd pendatang baru kt sini boley x...

GiGGLinG GaL said...

v.. aplod la manyak2.. buhsan nye la tak de entri merapu kamu tuh...

Y E R N ain said...

Assalamualaikum..
bkenalan boley?

A a D i I ? said...

haha..
tu je nk tulis
lalala~ :p

A a D i I ? said...

eh,salah!!
sbnanyer nk tulis ni..
aku rs title post ko ni slh la..
pengakuan MATI BERANI??
bukan pengakuan BERANI MATI ke?
hurhh..kompiush suda..
hoho~

kEy said...

h0 h0!~
sebelum bce bl0g ni cepat2 tutup mate then scr00ll cepat2.
hahaha~
s0 xbce niat~
suda...haha!

vidadarisakura said...

AKU SUDA BALIK!
HAHA!

LEPAS NI MUNTAH LA KAMU BACA ENTRY AKU!


NEWAY TENKIU KERANA BORING TANPA AKU.

HAHA