dupdupmyheart

Monday, February 9, 2009

MARATHON JENIS APAKAH INI.

aku balik dari keja pul 7 lebih
buka blog
cek smua blog yg aku link
komen2 mana patut
baca2 mana patut
layan2 mana patut
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
GILA!!SAMPAI SEKARANG AKU MASIH BELUM SEMPAT MENGHABISKAN TANGGUNGJAWAB BACA N KOMEN!!!
CIS!!
BUAT PROPOSAL PUN AKU NDA SEILTIZAM BEGINI.
APAKAH BANGANG JENIS MARATHON SEBEGINI.
ARGH~



PROPOSAL SANG~
SABAR AR..ESOK KITA DETING~
SEKIAN~

26 comments:

qishie qawaii said...

ahaha..
semoge esok..ko x ilang pokus deting ngn proposal ko~~

Shahrul Azry said...

aku hrap ko dapat laksanakan proposal esok :P

gud luck! ;)

KhairiL's said...

harap ler



huhu

vidadarisakura said...

qishie:
semoga la~


sarul:
esok la~


kairil:
harapan la~


lalalala

wahyudimy said...

Bestnya jadi proposal.Ada cewek mo deting..Muahaha

vidadarisakura said...

wAhyu:
lagi best kalu proposal tu ada tangan sama otak..
buli dia urus diri..
nda payah aku susa2 pikir maw buat..
hehe

Budak Panjang said...

ketagih blog namanya =P

qishie qawaii said...

betol2..
tetibe aku nak doa
umah vi blackout seminggu...
hahaha...
mesti cm ayam berak kapur

vidadarisakura said...

budak:
sumpah bukan!~

vidadarisakura said...

qishie:
oh no!~
adakah dikaw tahu org2 comel yang berdaulat ini hanya menerima sumpahan menjadi kurus?



lalalala

Budak Panjang said...

sumpah ye!

LANtai mop said...

blog menggemukkan dowh sies xtipu...

vidadarisakura said...

budak:
sampah!



mop:
suar jeans aku makin longgar!!
aku saspek pasal blog
sumpah!

Budak Panjang said...

sampan?

vidadarisakura said...

bangang

Shahrul Azry said...

simpan proposal sudah!
dan buang di pembuangan sampah..oke??


sumpah best giler :P

vidadarisakura said...

sarul:
kalu aku buang ko d pembuangan sampah lagi sumpah menyumpah best gilak maw mati.
mati pun nda best macam ni...
neh!
mahu?

Shahrul Azry said...

eh3 proposal buat cpat! ;)

vidadarisakura said...

apa barang!~

Shahrul Azry said...

haha~
bgus2 anda kembali cool ;)

vidadarisakura said...

OPKOS!!!

COOL ITU BUNUH DIRI!!!

Shahrul Azry said...

xlama lg mati la ko vida!
leh join c jhat di neraka ;)

~d!b@~ said...

slamat berdeting~ hehe ;)

Ola said...

huh..kadapatan bah..
buat kja last minit..
hahaha^0^

LifeSaver said...

smpai ke sudah proposal ko tu x siap!!!

NaD said...

aku pon suke marathon macam ko...
tengok nieh...??
bace entri ko je dah dekat 45 minit...
post baru kat blog aku pon aku tak wat lagi...
huhu...
dok ngadap blog ko ja bah...
aiseh....
ni ko kene blanje KFC kat aku nieh??
ngeeeeee