dupdupmyheart

Wednesday, February 4, 2009

KISAH DARI ALAM ANGKER

jam menunjukkan 3.58 minit.
aku masih belum tidur
banyak suda benda aku buat
stil nda dapat tidur..


aku sorang
gelap.
aku pasang kipas sampai level 3.
sejuk.
aku rasa seram..
seram kan?tiba2 sejuk.


lepas tu aku pegi dapur
aku isi botol aku
aku minum sampai habis
aku masuk toilet cuci muka
aku tengok cermin
shit!!
aku rasa seram tengok muka aku sendiri.
sudalah sejuk.
seram kan?muka horor pastu sejuk.


aku keluar dari toilet
aku ambik botol aku.
aik?
aku hairan.
botol kosong.
sepa minum?
tiba2 aku rasa seram.
seram kan? botol aku menjadi kosong

aku masuk bilik.
pintu bilik aku malas tutup.
sedang aku taip semua kejadian di atas.
tiba2,
pintu gril berbunyi.
oh mebi ada org balik
laama aku tunggu
grill masi bunyi.
OK INI SUMPAH SERAM!
AKU TUTUP PINTU
DAN SUDA TIBA MASANYA AKU PAKSA MATA AKU TIDUR!


bai!

18 comments:

eliza said...

kenapa akhir2 ni ramai org buat crita seram ar?
tp aku nda takut la..
sbb aku baca masa hari dh pagi..

heee

LifeSaver said...

hahaha!!seram horror kisah ko ni..aku dah tau sape minum air botol ko!hampes kelapa tul ko ni~

ab geldofg said...

tk kan msuk tlet cuci muka je heheheeh...lain2 tk cuci ke ....taik ko!


iza......ke blog aku tk ada crita seram

mrblind said...

ada hantu ke weh..

budak jahat said...

ala sendiri minum.. taknak mngaku pulak =P

pink_butterfly said...

alamakk!!! angkernyaaa~


hik3...

azharjaafar said...

malaikat maut kot.. (dia ziarah kita 70 kali sehari).

besi said...

tido la wahai puteri comel..
jgn la byk berangan.. camne nak tido?

saya said...

aku pn pernah gak, bukak peti sejuk,ambil air, tak tutup.. bila aku duduk atas kerusi, nampak pintu peti sejuk tu tutup sendiri slow2.. hiash~ rupanya pintu peti sejuk tu memang boleh tutup sendiri.. dem!

Dato Paduka Masri said...

seram seram ada hantu di rumah ko.... klu ko jemput aku p rumah mu xla aku mau datang bos....

apisz said...

apesal ko tak buaka pintu..aku la yang dtg tu..muahahhahaha


(^_^)

vidadarisakura said...

eliza:
tepengaruh dengan cerita ahmad idham kali..
lalala



life:
sepa yg minum??cis!!


paci ab:
ko makan taik aku..
haha


mrblind:
ko saspek??


budak:
tu la!!
sepa yg minum?
cis bedebah~
comel sungguh org itu..
lalala



pink:
anda diselubungi misteri.
heee



azhar:
wallahualam~kita hanya menaip dblog..hanya ALLAH SWT yang tahu..
wassalam..



besi:
ko maw suh aku tidur tyme keja skang ni??
okeh!!
menurut perintah!!
hee


saya:
seram seh~
haha



dato:
fuh~nasib baik aku nda tepikir maw jemput ko pi rumah..sia2 kena rijek..
akakkakaa



apiz:
aku saspek ko adalah jiran aku..c mapele mirasa..
haha

Dora Tora said...

ko lupa ka ko yg minum?cuba bc balik entri ko ni?meh aku tulung ketuk kepala?lalala

NaD said...

bukan ko ke yg minum air tu sampai abes??
ark..??

eliza said...

pengaruh pilem la sungguh..hehehe

oppp utk ab......crita ko bnyk pasal gherah jk la....mna seram..haha

vidadarisakura said...

dora and NAD
sepa weh?
seram gilak!



eliza:
kompom!
hee

NaD said...

la...ko la minum sampai abes...
kan ko citer kat post ko..
ko minum air sampai abes..?
ishk3x...
ko ni mmg la insomnia..
ishk

Ola said...

so..
apa ending crite ni??
sure anda yg tlah minum air tsbt(tngu trus msk tnds^0^)
Kalo sya la tu..
sure 2 hari 4 mlm x dpt tido owH..