dupdupmyheart

Monday, February 2, 2009

INI BUKAN STRESS INI LAPAR!

menu brekfast pagi ini:


roti kreker sama milo

nasik lemak 2 bungkus

roti banjir share bersama sanny.

karipap 3 bijik

beger mcd

ayam kepsi 3 ketul

pizza 2 bijik

dan sekarang aku masi lapar.


ok..tipu~start beger mcd tu tipu.

ini teda kaitan sama PERIOD.
paham?~

18 comments:

KhaLifah feDi said...

hoh!!!!

tempe goreng satu kemari vida...hehehe

lalala..*happy*

psst:-ko teda keje ker?

.:: Lucky Fingers ::. said...

wahahaha... kamu tak kerja ka ari ni v?

mula2 baca tadi suda fikir " ini selera buaya atau orang.. hahha"

nak nyanyi gak..
lalalalalalalalalalala

pink_butterfly said...

waahhh, ni nafsu gajah namanya...


hik3...

mntak sket bole???
oh ya, roti banjir tu apa ah?

mrblind said...

ni makan ke mentekedarah..ahahaha

ab geldofg said...

ko punya slera mcm babi hahahahahahaha

~d!b@~ said...

uh?

dah period dah? :P

nurainmunderfahn. said...

lapaaaaarrrrrrrr =(

m'Z faRa.. said...

oi...
bnyak nye ko mkan..
heee..
badan cekeding gak aku tgok...

KhaLifah feDi said...

mebe vida sdg m,gidam..

lalala.......*siapa yg bertanggungjawab*

fafarafa said...

ohhh...aku sungguh kagum dengan kadar pengembangan perut ko.
aku kagum kerana semua makanan itu boleh muat dalam perut ko. & masih ada ruang kosong lagi untuk ko isi.


kagummmm....kagummmm

Raihanna said...

Vi.. banyak nye... ko biar betik...
hehehe... xpe2.. aq pon selalu makan banyak....

perut ko nape tetibe rini nak makan banyak v.. perut ko stress ke..

LifeSaver said...

woit!mkn ke menketedarah tu?ko ni melantak x ingat dunia...

eliza said...

makan la selagi perut masih boleh memuat.

vidadarisakura said...

kf:
cuba ko sebut MCD goreng boleh?



lucky:
tengah bekerja la ni kak..
ai kan propesenel..
bekerja sambil blogin
haha



pink:
boleh3..hee

roti banjir itu bila hujan dia banjir..
macam tu?


mr blind:
saya pilih ke.



paci ab:
selera aku macam ko..
jadi aku saspek ko babi tersebut.
lalala



diba:
belum la kak!



ain:
jangan makan!ingat ko tu diet!



mz fara:
cuba ko interview org yg pena kuar sama aku..
tanya size badan aku macamana..hee



kf:
aku harap jony dep bertanggungjawab



farafafa:
sila belanja aku pukul 6 petang nanti
d macd.
ingat!



rai:
ini bukan tetiba makan banyak
selama ni memang banyak bejuta lemon aku makan
tapi arini baru maw tulis.
haha



life:
aku makan ingat dunia..
cuma aku nda ingat ko jak
haha

vidadarisakura said...

eliza:
semoga memuat..hee
sila muat turun lagu ini
lalalala

Tora Aman said...

Lain kali kita jumpa di KL..kita makan byk2 ahh...huhuhu

vidadarisakura said...

tora:
ah!sala komen ko..hee

KhaLifah feDi said...

aper? VCD ker MCD..ape2lah..janji buleh mkn ok..huhuh..sowy aku tgh pusing kepala..