dupdupmyheart

Sunday, February 8, 2009

ENTRY INI UNTUK TUKANG2 TAG SEKALIAN YANG SUDA MENGETAG AKU SAHAJA...

aku ada permainan yang sangat menarik-tertarik-kaw-memang-de-bom..

permainan ini adalah..

MARI TOLONG VIDA MENCARI LINK2 TAG YANG BELUM DISELESAIKAN.
sempena aku selalu cakap hutang
dan aku mengalami penyakit ilang daya ingatan secara pindik2 tagap
aku takut ada tag yg tertinggal
mana boleh hutang2 tapi nda bayar
nanti masuk neraka bilang nenek aku

hish
mana aku maw masuk neraka pasal hutang tag jak
biarpun aku seetan secara luaran
tapi aku pandai alim jugak bah sikit2..
hee

n

manatahu kalu aku bayar utang2 tag tu
kebaikan tersebut boleh bantu aku masuk surga
hahaha


apakah bangang statement ini?
lalalalalala


ok

kamu paham kan kehendak aku?
sementara aku beriltizam lalu mencari alternatif ini
lebih baik kamu sapot aku..
hee


jadi..

sila bagi link utk TAG SAMA AWARD YANG BELUM AKU BUAT...
DUE DATE ASIMEN INI PADA 16HARIBULAN FEBUARI...
bersamaan sebelum aku balik sabah..

semua hutang aku maw kasi selesai sebelum balik sabah.
manatahu kapalterbang aku naik tu tiba2 jatuh terhempas.
neh!~
alangkah mulut c comel ini sangat cabul
ngam la nenek aku bagi makan lada dulu2..


lalalalla..

bah!!sila jalankan tugas anda masing2 okeh..
n sila link dalam entry ini..
bukan cetbox..

terima kasi makan nasi.
sekian

16 comments:

~d!b@~ said...

mulut...

kang jem cam semalam ahahahhaa
sib baik sampai gak :P

~d!b@~ said...

eh.. wahhh gile kuasa nih nk komen sampai 2kali!

ade tag ade tag!
tapi akak sindri pon lum jwb lagi tag tu.. :P

nnt la ek hihihi

vidadarisakura said...

diba:
haha!
mulut memang cam shial
yang jahat2 semua menjadi
yang baik2 semua failed!
cis!


ok2..kak link sini ar..
wajib..hee

Ola said...

Perhatian::Anda yg ber niknem c Comel(=P) telah d tag..sila ke blog c Ola ntk membyr hutang anda..makaseh..

LifeSaver said...

oit!tag aku dah bayar ke blom???nnt aku up double!hahaha

pink_butterfly said...

eerrk, cik vida!


kewujudan tag utk anda tlah dkesan kat taman yg tercantek d dunia....

sila ke taman rama2 utk mgenalpasti nama yg ter'listdown'kan dalam tag tsbt, adakah nama anda turut tsenarai?? cek it out!

eliza said...

aku teda tag untuk ko..hehehe

vidadarisakura said...

WAHAI SEMUA DI ATAS

AKU MAHU LINK..LINK..LINK..
BLOG KAMU AKU TAHU LAH BAH.
ADES...

Y E R N ain said...

http://ab-ra-ca-dab-ra.blogspot.com/2009/02/google.html

http://ab-ra-ca-dab-ra.blogspot.com/2009/01/senaraikan-10-perkara-pasal-si-dia-yang.html

http://ab-ra-ca-dab-ra.blogspot.com/2009/01/ten-steps-to-better-body-award.html

~d!b@~ said...

http://miss-dba.blogspot.com/2009/02/sempurna-errr-sesi-menjawab-tag.html

nahhh hamik!! :P

akuxbiadab said...

weh aku ader satu tag jer tu pon aku xnak bagi ko sbb tu teg nama aku...huahuahuhua

vidadarisakura said...

tanx 4 da links~


budak biadap:
ko sungguh kurang ajar..

haha

Ola said...

http://ollasurvivor.blogspot.com/2009/02/fall-for-you.html

ambil ni..link ko...muahahahaha

KhaLifah feDi said...

http://tuanuruchimaru.blogspot.com/search/label/Tagged

KhaLifah feDi said...

nie award yer sekali........
ko buat ar sup ok.....

http://tuanuruchimaru.blogspot.com/search/label/Award

wiseman1stopcentre said...

wish come true1...kamu minta ye kapal terbang kamu terhempas!..WISH COME TRUE!...
cepat minta maaf!...WISH come TRUE!...