dupdupmyheart

Saturday, February 7, 2009

DASAR SI VV!!!

proposal: 98% undone~
status : mission failed!!


loading...

maw cakap sakit..politik lama!!
maw cakap ada hal..d cop not responsibel~

ok

loading....


8.00 pagi:

"salam dr..u want me to passap de proposal today or tuesday?"
*versi memohon simpati sambil pura2 hilang ingatan*


5minit..

10minit..


Ah!!nda tahan!!!




8.15 moning2 pagi..

"salam dr..sori..er..i tink i'll passap de proposal on tuesday..plus arini our appointment pun belum komfom kan? (padahal suda kompom..saja2 ni test2 daya ingatan beliau)
*versi tanya soalan sendiri yg jawab*lalalala


1 minit kemudian

"ok"


.....................................


YES PANCINGAN MENJADI!!
POLITIK BERJAYA!!!

.......................................

aku suda cakap aku ni buduh inglish~

8 comments:

eliza said...

2 persen ja siap? ni baru betul2 mukadimah pun nda abis...

tpi nda apa..hari ni, esok dan lusa masi ada...boleh siapkan..dan jgn lupa apdet entri ok..

heeeheee

vidadarisakura said...

iya!!!
esok masi ada~
haha

apdet itu wajib!

qishie qawaii said...

ahaha..dem gud ur trick!!
nnt bole x i buat cmtu kt my lecturer??

Raihanna said...

alamak.. pandai nye ko wat taktik...

ajar aq leh x..

malas pi class nie...

isk!

ab geldofg said...

brkat solat hajat yg aku buat

GiGGLinG GaL said...

komfem malam ini dia insomnia... wakakakakakakaka....

LifeSaver said...

kalo aku lecturer tu..malam tu jugak aku sruh ko pass up~

vidadarisakura said...

qishie:
bole2..

sila bayar royalti utk itu..
hee



rai:
minumla dumex utk menjadi pandai menipu..hee



paci:
tidak.
salah!




gigel:
ai tewas sekali lagi!



life:
kalu ko lekcere aku..
sumpah aku nda pasap2 ni..
hee