dupdupmyheart

Saturday, February 7, 2009

APA BEZA BLOG BERKUALITI DENGAN BLOG TIDAK BERKUALITI????

BLOG BERKUALITI:

-1 minggu 1 kali update entry kadang sebulan sekali.
-berilmu tinggi
-banyak ilmu didada *bulu kurang pasti la~*
-hebat~
-sinis dan tajam
-mempunyai keyakinan yg tinggi mengutuk org yg berIQ rendah dari mereka..
contoh: blogger vs PM..
-workaholic
-di puja ramai
-dan banyak lagi yang baik2 saja..

lalalalala




BLOG YANG TIDAK BERKUALITI

1. 1 hari bertimbun2 entry
2. pemalas
3. mengular
4. ponteng keja
5. terlampau banyak masa
6. hidup dengan blog
7. tidak mempunyai IQ yang tinggi
8. insomnia
9. temberang
10. sikit2 maw uupdate (maw pegi berak pun maw update di blog)
11. langsung nda berilmiah dan tidak boleh diterima pakai sebagai rujukan
12. bahasa berkecamuk!~
13. budak U yg bodo
14. dan sebagainya~

KESIMPULAN: BLOG AKU LAH YANG TIDAK BERKUALITI ITU!!!

lalalala

......................

aku tahu ari2 aku publish
sampai muntah kamu baca
tapi..
tahukah kamu politik apa yang sedang aku mainkan sekarang ini?
ini adalah politik sebelum aku balik sabah..
nanti aku bagitahu~

.........................

"BIAR BLOG TIDAK BERKUALITI YANG PENTING AKU COMEL DAN BERKUALITI"
sekian~

tolong jangan mengkontrovesi kan keadaan~
-si IQ rendah jugak punya pemikiran rendah yang tersendiri-


........................

MAAF BLOG AKU TIDAK SESUAI UNTUK ORANG YANG BERILMU TINGGI.

15 comments:

Mee Chee said...

hahahaha...v..ini kan blog kamu..pedulik kata org lain tuh....hehehe :D

eliza said...

blog ko ni ok la aku rasa vi...
menghiburkan...kongsi kegembiraan, suka duka..serta disukai ramai..
jgn ada blog yg seperti kategeri pertama tp bila tengok komen2nya...ntah apa2..hehehe

tp semua org ada hak utk tentukan apa yg diorang mahu kan..jadi kita enjoy..dan biar saja la.

lalalala

KhairiL's said...

blog ko..apa yg nk kesahkan

huhu

qishie qawaii said...

hehe..ya..dats rite..
b ur self vi~~
i like ur style....
huhu...

BudAk hijAu said...

blog aku?asal xde dlm kategori nie.toong wt lg 1...blog lagho!

Ola said...

aik..tba2 jak humble..
hahaha..actually,blog yg
'bkualiti' mcm dlm blog ko tu,tanda2 org yg pmalas..

pastu blog yg 'x bkualiti'(mcm ko..n aku^0^),tu tandanya,tlampau rajin mengetuk keyboard..n malas mau igt smua yg ko mau ckp..alang2 bah ingat 1,tulis..pastu ingt balik,tulis lg..
aite??
hehehe....

Raihanna said...

eyh v mane de..

aq suke gile bace blog ko...

selalu gelak2 + senyum2...

hehe...

Blog ko mmg best la!

caya la!

AnnELara said...

V pedulikan sume tu...yang penting ko hape...ho3 aku suka baca blog ko ni walaw aku jarang.jarang.jarang......... komen ha3 bah aku tunggu ko balik sabah...ngeeeh

BeaN MorENo said...

huhu...
sapa kata blog kamu nda berkualiti bah...
biar aku bertukar menjadi ultimate warrior..
kamu pula bertukar menjadi hulk hogan...
mari...
bertukar!!!

ab geldofg said...

aku rasa aku btmbah depat dgn ko kesan dari udte entry ko

aku trima ko seadanya

GiGGLinG GaL said...

huh..blog kamu tidak berkualiti?
tapi nda apa la..
as long as ai lap your blog..
ai oso got blog no kualiti wan..
wakakaka...
we ketawa giggle giggle laiek det..
ai laik..

lagi pon blog kamu ai suda jaja
sama satu ofis
kasi mereka yg gila kerja
muka seriyus 48jam
ketawa guling2
lepas baca entri kamu..

jadi, peratus pembaca vv
dari kalangan budak2 teknikal
dan IT menginjak ke persentej tertinggi
sehingga 100% mereka mengonline semata2 maw baca blog kamu di ofis ai.. wahahaha

p/s: v, politik apa kah ini..ai komfiyus..

Monkey D Luffy said...

mari kita sama2 tubuhkan persatuan!

LifeSaver said...

aku kategori blog apa vi???blog x kualiti + sepah!hhahaha

♥ Cik HeLena ♥ said...

blog vi bestlaa..sempoi & spontan je....bestlaaa!

akuxbiadab said...

ko nak bace blog berilmu ke???
bace blog aku banyak ilmu yang xberguna...hahhahaha