dupdupmyheart

Monday, February 2, 2009

AKU SUDAH CAKAP

hai..

sepa ni?

boleh kenal?

ko cakap luk ko sepa?aku kira sampai 3.nda banyak.

1
2
3
bye

u lawa la.ada bopren?

PEGI MAMPUS!

kasarnya..kehlar bye..



kesimpulan:
jangan ngorat kalau teda niat.
sia2 kena maki.
n sila sedia mental yg kuat kalu betul2 mahu.
ingat senang2 boleh dapat perempuan?
pegi lorong haji taib la bai!

15 comments:

nurainmunderfahn. said...

tmbh2 lg pmpn yg berat, kn?
muakakakaa!

eliza said...

siapa tu sia2 jak...

.:: Lucky Fingers ::. said...

sepa tu buat kerja yg sia2 tu..
teda kekuatan sungguh dia mau ngorat sama kamu v.. abaikan jak..

tapi..suka betul arr style kamu matikan conversation tu..

boley tiru pasni..

hehehe.. dan royalty nya sy bayar kemudian kerana tiru ayat kamu..

awas, bukan untuk pengorat.. tapi untuk penyebok.. hahaha..

gunite v..

makky said...

lrg hj taib?..i2 tmpk mak la nyah hahahaha

KhaLifah feDi said...

emm vida adkh itu bossepet?

*terkesima aku*

ab geldofg said...

tringat aku tak kala aku mmui kcantikan mu.......maka...kemerahan lah pipi mu.....dan mncul lah kemaluan mu...sbagai wanita...hahahahahhahaa

~d!b@~ said...

erk?
kuang hasam je mamat tu..?

haaa tul2..
walaupon kite xde bf, xde lak mksd dia sng2 je leh dpt kite kan?
cehhh ingt kite desperate sgt ke?

lelaki hampeh..

BeaN MorENo said...

vi...xbaik kamu buat begitu bah...kalau aku dikenakan begitu dah lama aku nyumpit buntut kamu bah...

mrblind said...

kalau gua ngorat..boleh tak..heh

pink_butterfly said...

uiks, ganas gila..

bagus2..padan muka tu org!
haha..

org yg mgorat cm2 ktara la nda laku..sbb tu murah btul 'uratan' dia..=p

KhaLifah feDi said...

vida ko coba mem psikologi kan2...

lau mao kata saje jgn jual mahal ok...

*aku hanye menanti*

(vida jgn terpedaya namun aku bkn buaya)

toin2..

LifeSaver said...

vi~ adakah ko jenis yg bukan meminatai spesis lelaki???hahahaha!!oppppppsss~

Monkey D Luffy said...

hahaha... memang x der makna nak ngorat cam tu... budak2

vidadarisakura said...

ain:
iya..berat comel..
ko tu berat dosa..

lalala


eliza:
aku saspek macam jony dep..macam tu kak?



lucky:
sila bayar kak royalti ontaim ar kak..
hhaha


makky:
memang la..
suda mereka desperate tull
baik cari yang senang dapat...haha



kf:
salah..sila cuba lagi.


paci ab:
aku tidak sanggup melihat kemaluan ko..

lalala



diba:
betul kak!!!
betul3!!
haha



bean:
aku pulak lama suda putung kepala ko kalu buat gitu..
kawteam sama tunang ko..macam?haha


mrblind:
aku mahu anak ko!!!
ingat misi aku mahu menjadi rita rudaini!!



pink:
haha..sama..durang bajet ensem la tu..
hehehe




kf:
jangan kan ko bukan buaya..
kalu ko tikus pun aku nda amw..
haha



life:
aku jantan yang mempunyai alat sulit perempuan.
macam tu?



ambuk:
cuba ko terai ngorat aku.
biar aku judge ko budak2 ka bukan
haha

LifeSaver said...

maybe la...gi check pakar sakit tuan...