dupdupmyheart

Tuesday, February 3, 2009

AKU PEROKOK TEGAR.-PENGAKUAN BERANI MATI-

kemudian aku diikat di pokok pisang seterusnya disembelih oleh mamabapak aku secara kurang comel.

lalala


1 gigi depan aku perlu drenovate
gara2 rawatan akar yg aku buat tahun lalu bikin1 gigi aku hitam di depan
gara2 satu gigi tu juga adalah punca kekurangan kompiden
sudah la gigi ai ni gigi berkawad..


cish!!!
sia2 jak aku kena tanya

V..KO MEROKOK?

dan sebagainya

cish
jatuh saham ai sebagai budak comel.
mana comel merokok~
tapi lelaki sangat hebat bila merokok
awet muda tu!

mati sebelum tua
lalala

alaa..ko merokok ka nda aku nda kisah
kubur lain2 bah.
bukan share2 lepas tu kena berhimpit2
lalalala

tapi gigi hitam dihadapan bukan punca aku nda bukak mulut.
apa barang kontrol2

lalalaa

bah!
aku maw masuk uitm.
jumpa lekcere.
ini kompom!
kalu nda jumpa dia merajuk lagi~
cish
sila tunggu aku d bastop rapid 603
haha

kalu sempat aku maw p klinik
cari duktur gigi yg berkaliber..
oh ya!
ain kan bakal doktor gigi..
dik..tolong kakak~
lalalala

n last


aku add suda link kamu
kalu ada yg tertinggal
SORI NAIK LORI
nanti aku cari..

lalala


keh bai!

aku maw mandi.
astaga..janji pukul 10..matai!!!
janji bajau betul!

16 comments:

pink_butterfly said...

haha,slamat bjmpa doc gigi!!!

aku takut eh mau g jmpa doc gigi~

Dato Paduka Masri said...

ah.... bajau pula ko ni...

mrblind said...

anak dara apa ni pukul 10 pun belum mandi lagi..macam ni nak jadi menantu..reject..hahaha

besi said...

hmm..merokok ke tak nie?

nurainmunderfahn. said...

pg specialist endo.

ko pakai braces ka??

p/s: klu ada gg brlubang jgn tamal dlu, dtg cni jd patient sy.
jgnn risau, sy ayu dan lemah lembut. lalala~

nurainmunderfahn. said...

endodontic

StingRay said...

gigi gaga gege gugu gogo...




pandai kan saya?



=}

budak jahat said...

weh nanti ada dr.gigi berkaliber roger aku.. aku nak buat root canal.

vidadarisakura said...

pink:
selamat utk aku..hee


dato:
kenapa kalau bajau?
ada problem??

aku brunei+bajau.
so?


mrblind:
ala pak..bukan selalu..
ari cuti sama weekend jak.

lalala


besi:
aku pernah makan rokok berbentuk gula2.


ain:
asal free jak bah
lalalala


sting:
pandai monyet ini..



budakjahat:
ko maw buat roti canai pahal jumpa dr gigi?
hahaha


weh mula2 aku saspek ko abang cc d tempat aku on9 ni..
tapi malang bukan c jahat berambut panjang..
ko budak jahat berambut kontot.
haha

budak jahat said...

aku tak jage cc tu, aku cuma pemilik cc tu la beb

LifeSaver said...

vi gigi itam!

nurainmunderfahn. said...

rawatan free.
tp ko dtg cni yg mo byr.

Monkey D Luffy said...

aku dah berenti... hehehe

ab geldofg said...

janji bajau

vidadarisakura said...

budak:
oo
patut pun kroni2 ko dcc tu bajet macam maw cakap aku comel jak.
lalala



life:
salah!!!
gigi comel tapi itam~
lallala



ain:
aku tunggu ko datang sini
haha



ambuk:
alaa...
nda ganas la bai~
hahaha



ambuk:
janji melayu lagi teruk bos!

LifeSaver said...

comel mu x kan terserlah kerana gigi mu itam!!