dupdupmyheart

Thursday, February 5, 2009

AKU NDA LA SEBANGANG TU KAN..

apakah perasaan anda
apabila lambat masuk ofis
guna pintu belakang dengan harapan 100% anda akan selamat
dan apabila pintu lif terbuka
bos terpacak didepan anda..


kalau aku..
1st aku peace bos tersebut sambil buat muka rilek campur comel campur tidak bersalah
membelakang bos baru buat muka takut.
2nd pikir alasan merangkap tektik utk melepaskan diri

ah dem!!!
tyme ni idea nda datang!!!
tolong la idea~aku janji kita makan mcd arini kalau aku selamat..

idea!!
ah!pantang kena janji makanan
datang terus bah idea
sot


ini tektik pengakuan berani mati namanya

"bos~sori lambat..
nda dapat tidur bah semalam
macam insomnia ni!
hish..geram saya..hari2 macam ni..
lain kali nda buat lagi..
jan~ji
dalam kurungan pura2..
hee"


terus terang lagi baik tahu!
kalau menkelentong lagi ketara bangang!


at least aku penah jujur


TERIMA KASIH INSOMNIA KERANA MENYELAMATKAN SAYA!!!
sekian

23 comments:

TurTl3!! said...

hahaha..biasanye aku ckp..nek kat umah aku sakit..tak pon..aku ckp kete aku jem kat jln..huargh2

LifeSaver said...

bangang x bangang la ko ni.. aku rasa bos ko yg bangang sbb percaya idup2 kt ko..hahaha

Dato Paduka Masri said...

penipuan di depan mata.....

vidadarisakura said...

tetel:
aku hampir cakap nenek aku sakit.
tapi masalahnya
aku tinggal lone renjer d bumi shah alam ini.
kantoi secara albangang la tu..hee


life:
aku pun saspek sedemikian!
haha



dato:
ini kira jujur oi.
haha

LifeSaver said...

kalo aku jadi bos ko..aku smbelih je ko idup2..wat sup!!

TurTl3!! said...

life--> huargh2x..nasib baik aku tak keje bawah ko!!

vida-->hahaha..ko ckplah nenek sebelah umah ko sakit!!

budak jahat said...

heh! insomnia mende, maen blog je keje kau =P tp insomnia mmg selalau menyelamatkan!

i.am.belle said...

sbb muka ko comel kira selamat, cuba muka ko huduh mesti dah lama kena hambat ;p

~d!b@~ said...

waahhh jujur!
bagus bagus..

kalo akak jd bos, akak mntk surat pengesahan doktor muahahahaha
sib baik akak bkn bos kan? :P

vidadarisakura said...

life:
kalu aku jadi staf ko
kompom aku nda buat makanan
kompom nda sedap!
haha
mesti sedap sup tu kan
hee



tetel:
sebelah ruma aku kubur.
tipu
hee



budak:
haha
penyakit weh!
lalaala



belle:
nda juga..
yg penting pandai kaverline bah!
hee


diba:
bukan senang maw jujur2 ni kak
haha

Poison Flower said...

ye lah tu. hahaha

budak jahat said...

penyakit yang tiada obatnye

eliza said...

ingat pasal makan terus dpt idea...bijak..bijak..

vidadarisakura said...

poison:
betul bah!
hee



budak:
betul3!!!!


eliza:
hidup utk makan
lalala

En. PeRD said...

hahaha..
idea yang menarik..
boleh pinjam ni... weee~

vidadarisakura said...

perd:
buli tapi maw bayar la..hee

PJ selamba said...

apasal tak cakap kat bos,

'bos, tepi sikit...saya nak lalu...'

lalalala

Babyjane[The Juliet] said...

hahahahha
kau buat aku ketawa saja
:)

ab geldofg said...

bos ko tpacak depan pintu?....ish2 apa yg tpacak tu? hehehehehe

Monkey D Luffy said...

bos kau memang tau kau lambat...tu yg dia terpacak situ tunggu ko

vidadarisakura said...

pj:
itu balik2 suda kena buat.
mana bole astro..
hee



baby:
sila3 ketawa..
hee


paci:
yang penting bukan anu.
lalala



ambuk:
nda
bos aku slow macam milo
heee

Ola said...

jd..apa kata c mr.bos??

vidadarisakura said...

ola:
kata nya adalah~
teda!
haha