dupdupmyheart

Wednesday, February 18, 2009

AKU CAKAP NDA PAYAH.

aku penah cakap sini kan dulu..

aku nda suka kena hantar pergi erpot.

tanx for kamu-kamu-kamu-kamu.

aku tetap nda suka kena antar.

sori.


--------------------------

DEM!
Aku belum cuci baju!
aku belum survey teksi!
aku belum packing!

argh!

6 comments:

qishie said...

haha..vi..aku x anta.

tp aku nak wish awal2..

selamat pengantin baru..hak3

Shahrul Azry said...

selamat pengantin baru jugak! :P

F A R Y N said...

vida,aku dah berjaya beli tiket ke sabah..jadi sempat lah aku jadi pengapit ko...musti ko suka kan...

vidadarisakura said...

kawan2:
aku sangat terharu dengan ucapan palsu.
terima kasih!
haha

ab geldofg said...

siapa nk hntar ko tu...bf ke....tunang ko ke....kekasih gelap ko ke

LifeSaver said...

aku x nak hantar ko!!blah vi!blah!