dupdupmyheart

Friday, January 23, 2009

TAKTIK KURANG BERJAYA KALI INI!!DEM!!

ofis..

ini bosberspek..bukan mrbosensem..


bilik meeting..


5 minit pertama..
segar

5minit seterusnya..
slow


5minit kemudian
layu


5minit lagi
pura-pura menulis sambil tangan pegang2 kepala konon sedang berpikir


20 minit kemudian
okeh..thats all
any question?

hoh??!!abis suda???
alaa...
*sedih tapi senyum2*


"awak tidur..mana la sedar"

"eh!!mana ada bos!sedar bah!sa dengar bah semua bos cakap"


..

kesimpulan:
taktik penyamaran dan penipuan aku kurang berjjaya kali ini..
ooo mungkin sebab aku suda guna banyak kali depan dia kan
ah!dem..bos berspek itu dapat mengesan kemahiran aku..
dem u bos!


--------------------------

nampaknya aku kena gunakan taktik lama seperti ini..

ini gmbar berusia beberapa taun lepas..


agak2..bos tahu ka tu ar?
sebab aku penah kantoi ngan lekcere buat tektik camni..
haha
sumpah aku tipu.
matila bah ayam kan..
hee

38 comments:

besi said...

mlm2 jgn la tido lewat....
dah kantoi

LifeSaver said...

aku slalu wat mcm ni..spesis yg sama la..aku siap terhangguk2 lagi..kira mcm paham giler arrr..hahaha~

ko kena tukar taktik vida..ape kata ko gunakan topeng penyamaran..sure bosberspek ko x perasan. haha~

JohnJenin said...

bosberspek tu kaki tido jugak dulu. tu dia tau taktik ko vi

elL said...

hehehe.
nakal.
ada lg taktik bgs.
lukis mata di atas kelopak mata.
berjaya tu.
hee

apei budak kampung said...

gua ingat lu kena pakai spek mata itam laa. lu tidur pun boss lu tak tau.

Tora Aman said...

ko letak fail dpn muka ko la..hahaha

vidadarisakura said...

besi:
aku berpenyakit insomnia..
bukan salah aku pun..
haha


lifesaver:
haha
aku maw beli topeng muka angelina jolie..
adaka tu ar?
hee


pacik jon:
aku rasa pun macam tu la pacik..hee


eil:
sila tengok post aku balik..
aku suda apdet..
tektik itu suda pena aku buat dulu..
haha


apei:
tektik bekenaan jugak pena dilakukan...hee


tora:
suda jgk..
semua tektik suda dlakukan..
adui..
kekurangan idea suda ni..
haha

ayie_helena said...

i like ur style bah!!hahahaha

vidadarisakura said...

ayie:
zizan dmana?
zizan dmana-mana
stylo~


haha

AnnELara said...

hahaaa vida2 memang ko ada bakat jadi ninja hahaaa

LifeSaver said...

topeng angie xleh..nnt aku takut bosberspek ko terpikat~ terliur plak..takut x jd plak meeting...trus dating beb!!

F A R Y N said...

malam2 bergayut lam telepon ngan AB..
mmg patut la ko ngantuk pagi2 pi opis..ish ish..cepat2 la kawen...haha

vidadarisakura said...

anne:
aku memang begeng sama ninja tetel..hee


life:
haha
baa
topeng oprah la...haha


faryn:
ohno!~ai bukan monyet okeh..
haha

desbliss said...

hahaha....kantoi suda bah. Taktik alternatif perlu dicarik ineh...klu tidak meeting room akan jadi medan itu bosberspek mengantoi kan kamu..huhu

sol said...

wah.. scary gile gmba.mcm joni dep dlm citer pairet pn ade gaye gak.hahahahahha

ab geldofg said...

mudah2an egen mcari jodoh ini akn btemu jodoh dgn bos nya yg hsome tu...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Monkey D Luffy said...

ko pakai topeng BUSH... mata terbuka

nurainmunderfahn. said...

aiyo amoi.
tu la.
tdur lmbt.
bdn x ckp rehat ma.

LANtai mop said...

taktik yg menarik..tue yg bos terpikat..

lizz said...

mereng!! tektik kuno ko tak bape bagus lah wei. wat care lain naa.hahaha

.:: Lucky Fingers ::. said...

vi, kamu tak penah cuba tektik tom and jerry? kasi letak mancis atau stapler kelopak mata.. hahaha...

vidadarisakura said...

desbliss:
hee..
jan risau..c comel ini mana pena mengaku kalah..tetap jg aku cari jalan utk tidur d bilik meeting..
haha




sol:
joni dep dgn ai ada skandal sebenarnya...haha


paci ab:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


ambuk:
aku maw pakai topeng obama la..
baik sikit dari bush...hhahaha


ain:
lu apa tahu lo..
haha


lantai:
masalahnya ini bukan bosensem..haha


lizz:
cuba bagi idea...haha

vidadarisakura said...

kak lucky:
itu cubaan bunuh diri tu..
haha

LANtai mop said...

bosensem da demerit kau lps tngk gambar yg kau post tue...

vidadarisakura said...

lantai:
memang tu tujuan aku..
haha

eliza said...

ada2 jak idea..
ko kelihatan bertambah comel dalam gambar tu la..hee

KARKADEWA said...

taktik penyamaran jembalang tanah
mngkin ade peluang kot kalau rupe mcm gini...
hehe...

KhaLifah feDi said...

canteek........ti aku tiru wahkahaka.........

Dora Tora said...

macam real ja mata yang ko lukis tu..agagaga banyak bah cara sebenarnya..cuba ko google internet..lalala aku dulu walaupun duduk barisan depan dalam kelas tiduuuuuurrr juga..macamana la aku depan bos nti ah..harap2 bos aku pun nsem nti =p

BangsatKardiovaskular said...

bos tu guna spect bah.. tu sebab dia nampak..

KhaLifah feDi said...

emm mak aii..awatnye ko lagu nie vidaaaaaaa..oi..nasekbaek aq xde heart attack lau tak adoyai.......

vidadarisakura said...

eliza:
kak jadi ertinya sekarang ni kurang comel la aku?
sebb tu gmbar lama tu..huwaa~


karkadewa:
oo..taktik ni pun gagal..
pernah dilakukan suatu ketika dulu..
haha
tipu.


kf:
sila tiru..
ko memang peniru..hee


dora:
gugel pun keabisan idea suda..hehe


bangsat:
hehe..
nextym pakai spek la ni..hee


kf:
nepala ko nda kena hetattack ni...hee

nurainmunderfahn. said...

wa tau ma.
lu stay up malam2 wat apa?
lu skodeng siapa?
wa kasi tau mama lu.

KhaLifah feDi said...

sbb hobi maa..apelah ko nie viv..

KhaLifah feDi said...

coz itu penyakit udh malu sama aq kui2...

vidadarisakura said...

ain:
lu jangan kecoh loh..
kawteam bersama aku..mari..haha


kf:
ohno!~
sumpah ai ingin muntah
haha

Poison Flower said...

gua pernah bt mata cam lu time sekolah dulu sbb gua nk tdr punye psl.

akibatnya, gua kena berdiri atas kerusi sbb kantoi gua tdr pkai mata palsu.

mcm celaka. hehe

vidadarisakura said...

poison:
memang celaka..haha