dupdupmyheart

Thursday, January 22, 2009

TAHUKAH KAMU BILA AKU MARAH AKU SANGAT SEKSI DAN BOLEH MEMBUTAKAN MATA KAMU??

pagi2 suda bikin aku marah..

aku antar dua plastik baju pegi dobi..
semalam aku ambik 1 plastik jak..
plastik tu besar
o mebi dia suda gabung~


"bang semua baju suda ni?"
"iya uda.."

bongok AKU BUKAN INDON PAHAM???


sampai bilik aku biar jak..
memang aku malas maw mengeCHECK
suda dasar pemalas..
apa bole buat


pagi ni...
aku cari baju yang aku maw pakai

DEM!!!

suda aku bilang..
mesti ada tetinggal ni..

argh!~
pagi2 bikin mud aku rusak!!~

ABANG DOBI!~
BILA AKU MARAH AKU BOLEH BETUKAR MENJADI HOKHOGEN
BAJU KUYAK SANA SIINI
SEKSI BUKAN??
DAN SETERUSNYA MATA KO OTOMETIK BUTA DISEBABKAN LEMAK BTEMPIARAN AKU..
RASAKAN!~


nasib baik ari ni aku deeting sama MRBOSENSEM..
ngok.
di paksa mengikut meeting p kuala selangor..
duh~


bai.


ak masi marah..

34 comments:

BudAk hijAu said...

hehehehhe...sungguh seksi!! :P

KhaLifah feDi said...

ok lah tu vida,marah2 ko dpt gak ko pi dating ngan bos encem hehehe free tue...

besi said...

cubo..ko senyum vi...
lagi seksi

jiwa kaco said...

eleh alasan nak pakai baju seksi.. kata la marah.. trick nak mengurat bos tu... lupakan saja la

eliza said...

ko memang suka seksi2 la adik..
hee

fafarafa said...

kem salam bos ekkk.



sis, psl deting kita tu...ko kontek aku kat YM. id: farah_lee


(suruh aku kontek. tapi haram x kasik no fon/email. apadaaaa :p :p)

mrblind said...

kalau dah sedia buta..apa jadi

Pengejar Masa said...

seksi betul la lemak bertempiaran! hahahaha....

Monkey D Luffy said...

seksi tu menawan.. hahaha

LifeSaver said...

hoho~ alasan mau seksi. mesti mau ngorat bos ensem kacak menawan~

p/s:dipaksa ke mmg volenteer nak ikut gi kuala slgr???hahaha

.:: Lucky Fingers ::. said...

ya la.. saya boleh nampak kamu sangat seksi, suda ijau macam hokhogen.

tak pa vi.. deting sama mr bosensem. bole kamu pakai seksi saja.. moga nanti dia terpikat sama kamu.

moral:- lengkali pi dobi, check sebelum kamu balik. petang nanti, pegi terbalikkan dobi itu.. hahahaha

KhaLifah feDi said...

emm hehehe vida tgh berlagu gembira coz dpt kuar dating dgn bos encem yer hari nie kan2 vida haha..

BeaN MorENo said...

dah2...jgn marah2...susah nnt...susah nak cari size baju kamu bah...

apisz said...

kalu aku jupe ko, aku nak ko marah2 la...muahahahahahaha..

(^_^)

ab geldofg said...

smuga ko akan dpinang oleh bos ko..amin

i.am.belle said...

lainkali jgn lupa check. bukan ko tak tahu yg kerja kat dobi itu al-bongok belaka. hahahaha.. the bongoks yang hangsuang. sabar jelah.

nurainmunderfahn. said...

vi, ko pkai baju nda p meeting tu?

StingRay said...

basuh sendiri sudah... =)

intangedik said...

nasib la kita sama tak de benda nak pakai
cis hampeh betul malaun tu

tEddY bLuEbeRRy gUrL said...

chet!
naseb bek ada bos encem penyejuk ati..
hehe

Bunga Binti Nordin said...

hahahahha
dobi mana ko anto ni?

KhaLifah feDi said...

vida..satu aku mao ckp sama ko viviiiiiiiiiitttttttt..

Dora Tora said...

wakakaka dua plastik lagi tu!!agagaga uih jangan..jangan mengamuk..agaga

vidadarisakura said...

budakhijau:
seksa kali..hee


kf:
hee..opkos la..
lalala


besi:
aku takut kalu aku senyum ko lari..
haha


jiwa:
cesh!~
adaka sungguh ketara saya berPIKIran sedemikian?
heee


eliza:
aish..manada kak..
seksi2 nampak la babat...hee


farfafa:
haha..
suda aku add kak para..
jadi nanti kita berdiskasSing okeh..
hhee


mrblind:
nasib baik ko buta suda..
haha


pengejar:
haha...sampai ko pun terseksa menengok...hee


ambukluffy:
tertawan itu sawan..hee


lifesaver:
diperintah sebenarnya..
haha


kak lucky:
kak..aku pakai baju kurung jakla ari2 p keja..hee


kf:
opkos2!!!!
haha

vidadarisakura said...

mrbean:
memang susa..
teda size ni..
palui tul...hee


apisz:
hoho..
niat jahatmu dapat dikesan radar..
haha


paciAB:
hoho!!tidak mahu!!!
bos sebagai pencuci mata sahaja..
kakaka


belle:
ak kan dasar pemalas..
haha
malas maw cek..
sekali aku jg yg bangang2 tekena..hee


ain:
nda..
telanjang2 jak aku..
kakakaka



stingray:
tunggu aku jadi bini org baru aku rajin menyuci..
heee


intan:
hoh!sungguh hempah..hee


teddy:
hhahaha..
bos hanya pencuci mata setakat ini..
sedih woooo
haha


bunga:
dobi bawah rumah aku ni..hee


kf:
apa dia KALIPAT?


dora:
haha..
ada banyak lagi ni..
tapi aku malas maw bagi sama dobi..hee
ko maw tolong cuci?
kekeke

nurainmunderfahn. said...

bos ko masi hidup ka??
hahahhaha..
sy hrp teda yg buta tgk ko td pg.

KhaLifah feDi said...

eleh2 sudg garu wat2 pekak lak..
dh atuhu wat2 tanyer lak si vida nie..

kui2...nie cuti knp? dh jumpe si parid kamil yg encem kat sabah ker? arrrrr..ngaku tak? awantyelah ko nie ivda.. abislah/...

apisz said...

muahahaha..sampai hati ko bilang aku jahat..aku hanya mau melihat kesahihhan ape benar kamu ini seksi....

wakakkakaka...

(^_^)

vidadarisakura said...

kf:
cuti2 malysia bah...hee


apis:
aku takut ko jadi buta..
bukan apa pun

tengok..
aku masi lagi beperikemanusiaan sama ko kan..
hee

vidadarisakura said...

ain:
tadi ada suda masuk icu..

buta secara direk..

haha

LifeSaver said...

vida, kegatalan ko makin berluasa..bos ensem pon ko nak..cewek2 di blog ku pon ko nak..adusss!

apisz said...

walaupon mata buta, hatiku tak buta untuk mu...

romantik tak...muahahahhaha...

p/s: bos ko buta hati tu...wakakakakaa

syyhhhh...=P

(^_^)

vidadarisakura said...

life:
hidup harus gatall...

kalau tidak rugi la kilang ubat gatal...
haha



apis:
oh no man!~
baik lagi ko kutuk aku dari bepuisi sebegitu rupa..
haha

KhaLifah feDi said...

cuti ti ko pi main sumpit ok vida lps tue naik cuti ko eh sumpit maner jjk ensem kat S,A ok vida..slmt bercuti..huhuh aku x cuti HEHE..